Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Jaco σου βρήκα τραπεζάκι.

Ήδη η γυναίκα με βρίζει γιατί θα χρειάζεται 10 σελίδες manual για κάθε δωμάτιο και διακόπτη ή λειτουργία στο σπίτι και ακόμα έχω επιβιώσει... αν βάλω και τέτοιο τραπέζι, μάλλον θα εκραγεί... εδώ της εξηγούσα πόσο απλό είναι να χειρίζεται 3 διαφορετικές λειτουργίες από ένα μόνο κουμπί, πατώντας το με διαφορετικό pattern και ms διάρκεια και κόντεψε να με συνδέσει με τα 220V... Σκέψου να βάλω και τέτοιο τραπέζι... :hehe:

Ήδη η γυναίκα με βρίζει γιατί θα χρειάζεται 10 σελίδες manual για κάθε δωμάτιο και διακόπτη ή λειτουργία στο σπίτι και ακόμα έχω επιβιώσει... αν βάλω και τέτοιο τραπέζι, μάλλον θα εκραγεί... εδώ της εξηγούσα πόσο απλό είναι να χειρίζεται 3 διαφορετικές λειτουργίες από ένα μόνο κουμπί, πατώντας το με διαφορετικό pattern και ms διάρκεια και κόντεψε να με συνδέσει με τα 220V... Σκέψου να βάλω και τέτοιο τραπέζι... :hehe:

κανε κανα δυο ιδιαιτερα με οδηγιες χρησης στο 10χρονο ανιψακι σου

και φερτο σπιτι οπου "εντελως τυχαια" μπροστα στη γυναικα σου

θα αρχισει να χρησιμοποιει τα παντα με χαρακτηριστικη ανεση επιπεδου Chroma

ε, θα το δει εκεινη, θα ντραπει να ξαναγκρινιαξει

και ενδεχομενως θα κατσει να διαβασει manual/ ρωτησει πως στο καλο λειτουργει αυτο το συστημα τελικα

εξτρα βαθμους αποτελεσματικοτητας μπορεις να κερδισεις

εαν αντι για ανιψάκι, την επιδειξη την κανει μια κοντινη κοινη φιλη/παιδικη αντιζηλος/ξανθια barbie style μ00ναρα

εξτρα βαθμους αποτελεσματικοτητας μπορεις να κερδισεις

εαν αντι για ανιψάκι, την επιδειξη την κανει μια κοντινη κοινη φιλη/παιδικη αντιζηλος/ξανθια barbie style μ00ναρα

Αυτό εμπεριέχει πολύ ρίσκο

θα ήταν εύκολο να μάθουμε έστω και σε νέο thread τι αυτοματισμούς έχεις κάνει, φίλε Jaco :happy2:;

Μπορεί κάποια πράγματα να θέλουμε και μεις να βάλουμε σε πιθανή ανακαίνιση (oπότε θα σε φωνάξω επ'αμοιβής-φιλικής λαμπίτικης τιμής :whistle2: για τις συμβουλές σου):Dς

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Μετά από αυτήν την προσπάθεια, μπορεί να μην έχεις ούτε guts ούτε glory :p

Ρε Μήτσε, για αυτό σου είπα 120. Πας με μέτρα, διαλέγεις ύφασμα, διαλέγεις γέμισμα στον καναπέ ότι γουστά...

Επίσης τα αλέκιαστα δεν "αναπνέουν" τόσο καλά όσο τα κανονικά υφάσματα παιδιά :)

100€ πάει ένας καθαρισμός σαλονιού, για μένα καλύτερα να τα δώσεις ΑΝ γίνει κάτι ΣΟΒΑΡΟ και είσαι ΟΚ.

Σε γέμισμα παίζουν διάφορα πάντως, αφρολέξ που είναι γτπκ, καουτσούκ που είναι σκληρό αλλά μένει πάντα στην ίδια θέση και όταν ζεσταίνεται μαλακώνει λίγο, πούπουλα που πρέπει να κοπανάς τα μαξιλάρια να έρθουν στη θέση τους μετά..

Στον δικό μου έβαλα καουτσούκ κάτω και πάνω πίπουλα ;)

Μαλακός και τα μαξιλάρια έρχονται στη θέση τους :D

Πάνε στον Morphos στην Π.Ράλλη να δεις καναπέδες, ο άνθρωπος είναι άλλου επιπέδου και με διάθεση για "μάθημα". Ακριβοί καναπέδες μεν, αλλά πήγαινε να δεις και να μάθεις 1-2 πράγματα παραπάνω..

Ρε Γιάννη, πήγα 120... μόνο τραπέζια βρήκα, από καναπέδες δεν μου άρεσε τίποτα, βαρέθηκα να ρίχνω άκυρα... ένας που βρήκα και μου άρεσε όταν μου είπε την τιμή μαζί με το δέρμα, γέλασα μπροστά του και του απάντησα ότι τόσο κοστίζει τ' αμάξι μου, με φουλ το ντεπόζιτο...

Βασικά θέλω κάτι σε στυλ "φιλαράκια" (από την σειρά), ξέρεις με την πολυθρόνα νιρβάνα που κάθεσαι, πέφτει η πλάτη, σηκώνονται τα πόδια και απλά σβήνεις... και τον αντίστοιχα καναπέ... γενικά στο σαλόνι θα κάτσω μια ώρα την ημέρα και τα σκ, οπότε πρέπει να έχουν ISO-25001, TUV, CE, UL και ΕΝ-58245 στο άραγμα και την ξάπλα...

@sstav, είναι στα υπόψη και έχω κάνει ήδη μια μικρή προεργασία, αλλά με έχει πιάσει βαρεμάρα...

Ρε Γιάννη, πήγα 120... μόνο τραπέζια βρήκα, από καναπέδες δεν μου άρεσε τίποτα, βαρέθηκα να ρίχνω άκυρα... ένας που βρήκα και μου άρεσε όταν μου είπε την τιμή μαζί με το δέρμα, γέλασα μπροστά του και του απάντησα ότι τόσο κοστίζει τ' αμάξι μου, με φουλ το ντεπόζιτο...

Βασικά θέλω κάτι σε στυλ "φιλαράκια" (από την σειρά), ξέρεις με την πολυθρόνα νιρβάνα που κάθεσαι, πέφτει η πλάτη, σηκώνονται τα πόδια και απλά σβήνεις... και τον αντίστοιχα καναπέ... γενικά στο σαλόνι θα κάτσω μια ώρα την ημέρα και τα σκ, οπότε πρέπει να έχουν ISO-25001, TUV, CE, UL και ΕΝ-58245 στο άραγμα και την ξάπλα...

@sstav, είναι στα υπόψη και έχω κάνει ήδη μια μικρή προεργασία, αλλά με έχει πιάσει βαρεμάρα...

Γι'αυτό που ψάχνεις, ενδιαφέρομαι και εγώ.

Αν βρείς κάτι αραχτό και cool, let us know.

H rosita και οι φιλοι της στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 65...

η εμφανιση τους μπορει να μην ειναι του γουστου μου

αλλα απο ανεση πρεπει να ειναι κορυφη

(σε κλωνο που εχω δοκιμασει απλα δεν θες να σηκωθεις για κανενα λογο)

LZ00001939.jpg

Αυτό ακριβώς εννοώ... :baby:

Έχουν και τα Ikea μια παρόμοια, αλλά θα πάω Βουλιαγμένης να τις δω...

Των ικεα είναι αυτή...

Μήτσε δεν ξέρω, τέτοιους καναπέδες είχε και φυσικά ανθρώπους με διάθεση να τον κάνουν κομμάτια και να στον κάνουν όπως γουστάρεις.

Τώρα, αν λόγω κρίσης, φορτηγατζήδων, βενζίνης κλπ είναι όλοι μίζεροι τι να πω :(

Εγώ αυτό είχα κρατήσει: ποιότητα και προσωπική εξυπηρέτηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.