Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ψάχνω τραγούδια western, cowboyκα και τέτοια.

Ξέρει κανείς;

Το μόνο που ξέρω είναι ότι μπορεί να φάω κάρτα από στιγμή σε στιγμή. :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Να πώ τον πόνο μου...?

Μόλις γύρισα απο οδοντίατρο....δύο απονευρώσεις και έχω ένα στόμα τούμπανο....

Να πώ τον πόνο μου...?

Μόλις γύρισα απο οδοντίατρο....δύο απονευρώσεις και έχω ένα στόμα τούμπανο....

Oh my GOD! Εγώ δεν θα πήγαινα καν... ας έμενα φαφούτης :p

Μα 2 απονευρώσεις στο καπάκι??? Παναγία μου! :p

Oh my GOD! Εγώ δεν θα πήγαινα καν... ας έμενα φαφούτης :p

Μα 2 απονευρώσεις στο καπάκι??? Παναγία μου! :p

Άστα...έχω σοβαρό θέμα με τα δόντια μου, αλλά τουλάχιστον είμαι συνεπής στα service.:hehe:

Δύο απονευρώσεις στο καπάκι είναι χαλαρά ρε σύ! Εδώ κάποτε πήρα στο καπάκι μέτρα για τρείς θήκες σ'ένα απόγευμα. Το κακό είναι ότι δέν πρέπει να φάω για τρείς ώρες, και πεινααααάωωωωω λέμε!

Παμε για dotes με Νarzul.

To δικο μου nick - zw1drama

του Narzul - Narzul.

Σε καμια ωρα οποιος θελει μας κανει wisp για κανα game.

Άστα...έχω σοβαρό θέμα με τα δόντια μου, αλλά τουλάχιστον είμαι συνεπής στα service.:hehe:

Δύο απονευρώσεις στο καπάκι είναι χαλαρά ρε σύ! Εδώ κάποτε πήρα στο καπάκι μέτρα για τρείς θήκες σ'ένα απόγευμα. Το κακό είναι ότι δέν πρέπει να φάω για τρείς ώρες, και πεινααααάωωωωω λέμε!

Υπομονή φίλε, τι άλλο να πω... :)

κακή πάστα δοντιών... εγώ να φανταστείς ήταν μια περίοδος που δεν τα έπλυνα για 2 χρόνια . δεν έχουν τίποτα

κακή πάστα δοντιών... εγώ να φανταστείς ήταν μια περίοδος που δεν τα έπλυνα για 2 χρόνια . δεν έχουν τίποτα

100% filthy εισαι XD

Έτσι ακριβώς, είναι θέμα πάστας.

Να φανταστείς τί καλός πελάτης που είμαι άνοιξαν ιατρείο Κυριακή, και ασχολήθηκαν ΔΥΟ οδοντίατροι μαζί μου!:hehe:

Μόνο άν παντρευτώ οδοντιατρίνα θα αποφύγω την χρεοκοπία μου φαίνεται... :p

Εγώ βγάζω φρονιμίτη........πρήστηκα.......πονάω.....και δε μπορώ να μασήσω....αύριο πάω οδοντίατρο......έχουμε κανέναν λαμπίτη? :p

Εγώ βγάζω φρονιμίτη........πρήστηκα.......πονάω.....και δε μπορώ να μασήσω....αύριο πάω οδοντίατρο......έχουμε κανέναν λαμπίτη? :p

Έφτασα!!! Πονάει το παιδί...?

Σε 30' με το dremel θα σε κάνω περδίκι!

Πάλι στην γύρα σήμερα για έπιπλα... βαρεμάρα, τρέξιμο, χωράει-δεν χωράει, χρώματα, υφάσματα, δέρματα και γενικά μεγάλος-ανούσιος όγκος πληροφοριών, που δεν με ενδιαφέρουν και πρέπει να επεξεργαστώ...

Ακόμα δεν έχω βρει αλγόριθμο που να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα...

Ανάλογα με το budget σου πάντα, αν θέλεις καλά έπιπλα πέρνα από τους 120 τα παίρνεις και στα μέτρα σου :)

Πήγα σήμερα από εκεί (στο Ρέντη όχι στο 25ο της εθνικής) και από τα 1+1 που είναι κοντά (στο ρούφ)... δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε κάτι εκτός από τραπεζαρία και τραπέζι καθιστικού... οι καναπέδες και τα κρεβάτια ήταν, ξέρω γω, αδιάφορα... έκανα και ένα benchmark με 3 διαφορετικές θέσεις σε κάθε καναπέ, την θέση επίσκεψη, την θέση λιώνω τώρα και την θέση ξάπλα και κανένας δεν πέρασε όλα τα τεστ...

Μέχρι στιγμής ο μοναδικός που έχει περάσει και τα 3 τεστ είναι ένας δερμάτινος καναπές που βρήκα στα ικέα... ακόμα δεν έχω βρει αντίπαλο και πόσο μάλλον στα ~2Κ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.