Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

αυτός ο π@π@ρης και μερικοί ακόμα ήταν η αιτία που χάλασε το μεγαλύτερο πανηγύρι την περίοδο 1980-1995 στο χωριό μου στα Γιάννενα....Τη γνωστή ''Γιορτή Κρασιού Ζίτσας''

Τότε ερχόντουσαν άνθρωποι από όλη την Ήπειρο, τη Θεσπρωτία ακόμα και από Δυτική Μακεδονία για να απολαύσουν δωρεάν κανάτες με σαμπανιζέ κοκκινέλι.

είχαμε φτάσει σε σημείο να φέρνουμε Χαρούλα Αλεξίου, Αρβανιτάκη, Κατερίνα Κούκα και άλλους μεγάλους.....τελικά ο συγκεκριμένος μαζί με μερικούς άλλους που ήταν δεύτερη ατραξιόν δημιούργησαν προβλήματα για τα χρήματα που έπαιρναν σε σχέση με τους πρωτοκλασάτους...και από πασίγνωστο πανηγύρι των 15.000 εισητηρίων σε ένα 3ήμερο φτάσαμε στα 500-1500εισητήρια και να ακούγονται ολη την ώρα καμμένα κλαρίνα και ντέφια από τον Καψάλη και άλλους τέτοιους.

Edit:

α και να μην ξεχάσω.........αυτό είναι το πραγματικό κλαρίνο.....μιλάει σαν ανθρώπινη φωνή.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SNvB5HEez2I&feature=player_embedded]YouTube - ΞηλίΟΟΞ± ΞΌΞΏΟ[/ame]

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ΚΑΛΑ Ε ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ μπήκε ένα μωρό στο μαγαζί... και είχε μόλις γυρίσει απο παραλία και φορούσε και ένα σιθρού βρεμένο απο πάνω... μου έπιασε και την κουβέντα... oh mon dieu. je l'aime

ειπα να καθαρισω το laptop

αφου τελειωσα και τα ξανα εβαλα ολα στην θεση τους

ανοιγω το laptop μπαινει κανονικα στο λειτουργικο

και μετα απο 5 λεπτα ασπρη οθονη...

οπως εβαλα τις βιδες πατηθηκαν δυο καλωδια τις οθονης και βραχυκυκλωσαν

τωρα αν καηκε το inverter η η οθονη δεν ξερω

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Magnitude ML 2.3

Region GREECE

Date time 2010-07-31 21:20:46.5 UTC

Location 38.02 N ; 23.77 E

Depth 10 km

Distances 6 km NE Athens (pop 729,137 ; local time 00:20 2010-08-01)

2 km E Galátsion (pop 58,625 ; local time 00:20 2010-08-01)

1 km SW Filothí (pop 6,926 ; local time 00:20 2010-08-01)

:zzz:

Σεισμόοοοοοοοοοοοοοος

Δεν αντέχω, θέλω να το πω!!!

Συγγνώμη παιδιά... δεν θα ξαναφάω λουκάνικα!!!

:hehe:

Υγ: Αν χρειάζεται, delete the post free. :flower::)

Καλο μηνα. Το πλαισιο Ξεκινησε καλα. Logitech G19 από 186,00 € μόνο 139,99 €

Μαλλον ειναι φοβερη η τιμη ε???

Πάλι στην γύρα σήμερα για έπιπλα... βαρεμάρα, τρέξιμο, χωράει-δεν χωράει, χρώματα, υφάσματα, δέρματα και γενικά μεγάλος-ανούσιος όγκος πληροφοριών, που δεν με ενδιαφέρουν και πρέπει να επεξεργαστώ...

Ακόμα δεν έχω βρει αλγόριθμο που να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα...

Πάλι στην γύρα σήμερα για έπιπλα... βαρεμάρα, τρέξιμο, χωράει-δεν χωράει, χρώματα, υφάσματα, δέρματα και γενικά μεγάλος-ανούσιος όγκος πληροφοριών, που δεν με ενδιαφέρουν και πρέπει να επεξεργαστώ...

Ακόμα δεν έχω βρει αλγόριθμο που να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα...

Εκεί που είσαι ήμουν και εκεί που είμαι θα έρθεις :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.