Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Μετραει τους ιδιους, μετραει τα "κλικς" ανα ειδηση -για καθε ειδηση που κλικαρες μετραγε επισκεψη- μετραει το ιδιο ατομο οσες φορες κανει refresh.

Καντε ενα "τεστ".

Μπειτε,δειτε τα 3 τελευταια ψηφια,πατηστε f5.

PROFIT(erol)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Γιατι? δεν θα ηταν προτιμοτερο να βρουμε οσους κανουν follow το συγκεκριμενο group και να τους κανουμε τα ιδια με τις φωτογραφιες?

Γιατι? δεν θα ηταν προτιμοτερο να βρουμε οσους κανουν follow το συγκεκριμενο group και να τους κανουμε τα ιδια με τις φωτογραφιες?

Μια χαρά ιδέα μου ακούγεται αυτή :D

χαχαχα

Προτιμώ "Θάνατος σε αυτούς που παρατάνε τα σκυλιά στο δρόμο/χωράφι/κλπ"

Άλλη μια μάχη δόθηκε σήμερα στους δρόμους... χιλιάδες ψάχναμε για να χρυσοπληρώσουμε μερικά λίτρα βενζίνης, για τον φόβο μιας απεργίας και ότι δεν θα μπορούμε να πάμε στην δουλειά μας...

Μας έχουν βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, μας βάζουμε να χορεύουμε σαν πιθίκια και αυτοί μαζεύονται στο καφενείο της βουλής και γελάνε με το πόσο ανίκανοι και ηλίθιοι μπορεί τελικά να γίνουμε... πρέπει να τους έχουμε αφήσει άναυδους με την αντοχή μας...

φιλτατε levelone τι γυρευες το απογευματάκι στη λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο; :p

(ήμουν με το αμάξι και αρκετά βιαστικός και δεν χαιρέτησα)

Άλλη μια μάχη δόθηκε σήμερα στους δρόμους... χιλιάδες ψάχναμε για να χρυσοπληρώσουμε μερικά λίτρα βενζίνης, για τον φόβο μιας απεργίας και ότι δεν θα μπορούμε να πάμε στην δουλειά μας...

Μας έχουν βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, μας βάζουμε να χορεύουμε σαν πιθίκια και αυτοί μαζεύονται στο καφενείο της βουλής και γελάνε με το πόσο ανίκανοι και ηλίθιοι μπορεί τελικά να γίνουμε... πρέπει να τους έχουμε αφήσει άναυδους με την αντοχή μας...

Παγκοσμίως το πολιτικό σύστημα πάσχει.

Λίγοι εξουσιάζουν τους πολλούς, σε μία κατά φαντασίαν δημοκρατία (ουσιαστικά δεν ασκείται πλέον ούτε καν έλεγχος από το λαό, αφού το κουτόχορτο και το ρουσφέτι πάνε σύννεφο - και πηγαίνανε και θα πηγαίνουνε, αφού είναι θεμελιώδη συστατικά της σημερινής πολιτικής του καρότου).

Υπό αυτό το πρίσμα, τα μυρμήγκια συνωστίζονται στο βενζινάδικο, στο μετρό, στον ηλεκτρικό που δεν δουλεύει ποτέ, στο λεωφορείο που έχει γίνει Harlem του 30, ενώ οι εξουσιάζοντες στη χειρότερη περίπτωση να προτιμήσουν το αυτοκίνητο έναντι του ελικοπτέρου ή του μικρού προσωπικού ελικοφόρου-jet.

Η μόνη λύση φαντάζει το ξύλο. Το κάψιμο δεν είναι λύση, το ξύλο είναι. Κάνεις κάτι στραβά? Ξύλο. Και μετά θα δούμε πώς θα το κάνεις. Κινούνται όμως εκ του ασφαλούς, διότι το κοινό είναι ράθυμο και βαριέται, έχει δουλειές, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα υπό την τεχνητή κρίση και όποια άλλη δικαιολογία μπορεί να υπάρχει για να στερήσει τη βρεγμένη σανίδα από τους διάγοντες πολιτικό βίο.

Πλέον πτυχιούχος ECPE Profieciency, όσες πιστές γουστάρουν ιδιαίτερα, send an application form με την φωτογραφία σας στο PM box μου. :D

Οι 3 πρώτες θα εχουν και δωρεάν ολόσωμο αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια :smoke:

:hehe:

Πλέον πτυχιούχος ECPE Profieciency, όσες πιστές γουστάρουν ιδιαίτερα, send an application form με την φωτογραφία σας στο PM box μου. :D

Οι 3 πρώτες θα εχουν και δωρεάν ολόσωμο αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια :smoke:

:hehe:

Τέτοιο μασάζ:

ζινκ

:p

/edit: δεν ξέρω αν το είδες αλλά είναι διαφήμηση για προϊόν που προβάλεται κανονικά:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.