Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
wow 2 years in prison - A man's story

Μεγάλο κείμενο, αλλά αν ξεκινήσετε και διαβάσετε την πρώτη παράγραφο δεν θα μπορείτε να σταματήσετε. Ένας τύπος πήγε 2 χρόνια φυλακή (2008-2010) για ληστεία και περιγράφει πως είναι πραγματικά η ζωή στην φυλακή σήμερα.

Μπορεί να σας φανεί βαρετό ή ενοχλητικό, αλλά μόνο και μόνο η διαφορά που έχει από την διαφημιζόμενη πραγματικότητα της φυλακής έχει ενδιαφέρον.

Εξαιρετικό, απλά. Το διάβασα μονορούφι και πραγματικά δε με νοιάζει που έχασα χρόνο από τον ύπνο μου.

σεισμοςςςςς

2,6R και τον νιώσατε; Ευαισθητούλιδες είστε εκεί, μου φαίνεται :p

Γνωρίζει κάποιος ηλεκτρολόγος/μηχανικός/whatever τι σημαίνει σε Ελληνικά το "primary current" όσον αφορά το ρεύμα;

Γνωρίζει κάποιος ηλεκτρολόγος/μηχανικός/whatever τι σημαίνει σε Ελληνικά το "primary current" όσον αφορά το ρεύμα;

whatever speakiangie:

primary=πρωταρχική

current=τρέχουσα

τώρα πως αυτό αφορά το ρεύμα δεν ξέρω αλλα...

trai dis:

Μάλλον έχεις βάλει τμήμα της πρότασης και πρέπει να εννοεί το ρεύμα στο πρωτεύον τύλιγμα ενός πηνίου, δηλαδή μιλώντας για κοινούς αναλογικούς μετασχηματιστές, εννοεί το ρεύμα που τραβάει το πρωτεύον στα 230V...

#!@#$!@#

☠☠☠☠☠☠☠☠☠

Αυτό το βίντεο περιέχει περιεχόμενο από EMI. Δεν είναι πλέον διαθέσιμο στη χώρα σας.

φωτια στα σπιτια:dots:

όποιος ξέρει τι έχουν αποφασίσει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ας κάνει έναν κόπο να τα γράψει περιληπτικά εδώ.

Τι γινεται ρε παιδια κατω Ομονοια?Κατεβηκα μονος μια σημερα και 1)με σταματησαν 3 φορες για 20λεπτα του ευρω.Πρεζζαααα 2)ενας μου ειπε "επ,εσυ" και ενας μου σφυριξε.

Οκ,λογικο να ειναι σε τετοια κατασταση με τις μπουρδες που παιρνουν,αλλα τους βαρεθηκα.Δηλαδη να κατεβαινεις και να εισαι σαν σε γκετο?

Πλεον τους κοιταζω στα ματια οταν μου μιλαν ,μπας και τους κοπει λιγακι η φορα.Ποτε θα σφυριλατησω σε καναν απο αυτους μπουνια δεν ξερω...ενα hit ειναι με αυτα που παιρνουν....:dots:

Ουυυ στο καλοοο!

Βασικα παντα ετσι ηταν,αλλα σημερα γινοταν ο κακος χαμος και παραξενευτηκα!

Πριν κάτι ώρες είχα στα χέρια μου ένα Ipad.....Παίρνω πίσω οτι κακό έχω πει για τον Steve Jobs για την Apple και τα gadget τους.........Κανένα review δε μπορεί να σας περάσει πόσο θαυμαστό εργαλείο είναι.

Οκ το θέμα τιμής τσούζει τρελά αλλά πάντα η πρωτοτυπία, η πρωτοπορία στην ευχρηστία και το eye candy κόστιζε.

EDIT:

κακοί δρόμοι.....υπερβολική ταχύτητα των οδηγών αν και έπεφτε βροχή.

ορίστε τα αποτελέσματα για άλλη μια φορά

http://news247.gr/ellada/sfodrh_sygkroysh_me_forthgo_traymaties_kai_nekroi.425575.html

Τι γινεται ρε παιδια κατω Ομονοια?Κατεβηκα μονος μια σημερα και 1)με σταματησαν 3 φορες για 20λεπτα του ευρω.Πρεζζαααα 2)ενας μου ειπε "επ,εσυ" και ενας μου σφυριξε.

Οκ,λογικο να ειναι σε τετοια κατασταση με τις μπουρδες που παιρνουν,αλλα τους βαρεθηκα.Δηλαδη να κατεβαινεις και να εισαι σαν σε γκετο?

Πλεον τους κοιταζω στα ματια οταν μου μιλαν ,μπας και τους κοπει λιγακι η φορα.Ποτε θα σφυριλατησω σε καναν απο αυτους μπουνια δεν ξερω...ενα hit ειναι με αυτα που παιρνουν....:dots:

Ουυυ στο καλοοο!

Βασικα παντα ετσι ηταν,αλλα σημερα γινοταν ο κακος χαμος και παραξενευτηκα!

Εντάξει και η μπουνιά δέν είναι λύση, άν και ώρες - ώρες έρχεσαι στα όριά σου...

Εμένα με ενοχλούν περισσότερο οι αστυνομικοί που τους παρατηρούν σε απόσταση ασφαλείας, παρά το όλο σκηνικό που εξελίσσεται καθημερινά εκεί.

εφιάλτης στο computer room... από κάπου ακούγεται ένας υψίσυχνος μεταλλικός ήχος για 5 περίπου sec σε τυχαία χρονικά διαστήματα και σταματάει.

έλα καλημέρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.