Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ενας ακομη τροπος να ανοιξεις την μπυρα
ΜΠρελοκ ανοιχτήρι FTW
εμ, έτσι είναι... το πως ξέρεις να χρησιμοποιείς την σέγκα δεν σημαίνει πως το έχεις με όλα τα εργαλεία ;)

btw, άμα δεν έχεις τίποτα από τα παραπάνω και έχεις μια δεύτερη μπίρα, ανοίγεις την μια με την άλλη ;)

επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθού: κλειδιά, 2-euro, στυλο, χειλάκι από παγωτό, χάρακας, ram και ότι άλλο πλακέ σκληρό υπάρχει πρόχειρο

εννοια σου εσενα

και την σεγκα την κατεχω (απο εποχες master system)

και τη σεγα (χειρος, ηλεκτρικη, σπαθοσεγα κτλ)

και με τα μαχαιρια παντως ειδους μια χαρα τα παω

και μπυρες ξερω να ανοιγω με πολλους τροπους δοξα τον υψιστο(που τις εφηυρε)

you're missing the point

το οποιο δεν ειναι αλλο απο το

τι μπορει να σου κανει μια γενναια δοση βλακειας υπο τις καταλληλες προυποθεσεις (κακια στιγμη)

εις υγειαν

:beer:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδια για Ζουμπερη πως στο καλο παμε απο Αθηνα (κεντρο, Αττικη-Κολωνος-Σεπολια) ???

:suicide2:

To ξερω,τι λεωφορειο παιρνω κτλπ δεν ξερω.Απ'οτι καταλαβα παω Βικτωρια και παιρνω απο κει?

(μπανακι και φωτος γιατι αυτο το καλοκαιρι δεν εχω δει σταγονα απο θαλασσινο νερο)

Για Ζούμπερη, πας στα ΚΤΕΛ στο πεδίο του Άρεως και παίρνεις το κατάλληλο.

Το Ζούμπερη είναι πριν τη Νέα Μάκρη πάντως, είναι γειτονικά.

Με αμάξι από Μαραθώνος προφανώς :)

εννοια σου εσενα

και την σεγκα την κατεχω (απο εποχες master system)

και τη σεγα (χειρος, ηλεκτρικη, σπαθοσεγα κτλ)

και με τα μαχαιρια παντως ειδους μια χαρα τα παω

και μπυρες ξερω να ανοιγω με πολλους τροπους δοξα τον υψιστο(που τις εφηυρε)

you're missing the point

το οποιο δεν ειναι αλλο απο το

τι μπορει να σου κανει μια γενναια δοση βλακειας υπο τις καταλληλες προυποθεσεις (κακια στιγμη)

εις υγειαν

:beer:

άλλο δεν μας είπες.

καλά είσαι ρε?

η γραφεις στο πληκτρολόγιο μονο με το ένα χέρι και μαθαίνεις να χρησιμοποιείς την σέγκα με τα δόντια σου? :hehe:

μπορεί κάποιος να μου πει, πόσο πληρώνει ένα διαμέρισμα το μήνα/δίμηνο/τετράμηνο/κάθε_όσο_να'ναι για ΕΡΤ;

με τα δοντια ανοιγουν τα μπουκαλια..

Κεραστε με μπυρες να δω στα ποσα μπουκαλια αντεχουν τα δοντια μου.

Επεστρεψα απο διακοπες..τι επεστρεψα δλδ...απλα ειπα να κανω μια διακοπη σε αυτες.Αυριο βραδυ ξαναφευγω.

Οι "δρομοι" μου θυμιζουν εποχες 20 χρονια πριν.

Μια διαδρομη 50-60κμ την κανεις παλι σε 50 λεπτακια με μια λωριδα ανα ρευμα και ταχυτητα ..αναλογα τις νταλικες.Αναμεσα τους πας και με 110 αμα λαχει.(να "προφτασεις" την επομενη)

Και ολα αυτα για να αποφυγουμε 2 διοδια 3.5 ευρω (7 πηγαινε ελα) τα οποια 8α γινουν τρια..ναι..σε διαστημα 30κμ ολα αυτα.

Υ.Γ

αλλαγη υπογραφης σε λιγο

tru.dat

και εγώ όταν δεν βρίσκω ανοιχτήρι ΔΟΝΤΙΑ αλλά συνήθως όλο και κάποιος θα ανατριχιάζει και καταλήγω στην καρέκλα

(στην ρετσίνα το κάνω εγώ)

tru.dat

και εγώ όταν δεν βρίσκω ανοιχτήρι ΔΟΝΤΙΑ αλλά συνήθως όλο και κάποιος θα ανατριχιάζει και καταλήγω στην καρέκλα

(στην ρετσίνα το κάνω εγώ)

Κουρτακι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.