Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος για να πάρω στις 2 Αυγούστου το αεροπλάνο για Ελλάδα; Νόμοι δεν τηρούνται, δε νιώθεις μια στοιχειώδη ασφάλεια, δε σέβεται ο άνθρωπος το συνάνθρωπό του... :mamba:

να το παρεις

και να γυρισεις

απλα κανονισε να το ριξεις καπου καλα...

στη Βουλη πχ...

α και κατσε να δουμε ποτε εχουν καμια καλη συνεδριαση να εχει πραμα μεσα.

μη παει τζουφιο

να το παρεις

και να γυρισεις

απλα κανονισε να το ριξεις καπου καλα...

στη Βουλη πχ...

α και κατσε να δουμε ποτε εχουν καμια καλη συνεδριαση να εχει πραμα μεσα.

μη παει τζουφιο

μηηηηηηη

δε κανει

το μαρμαρο ποτιζει...

οδυνηρη διαπιστωση #1 της χθεσινης ημερας

δεν χρησιμοποιουμε για κανενα λογο κοφτερα πριονωτα μαχαιρια για να ανοιξουμε μπουκαλια μπυρας

ειδικα οταν εχουμε λαδωμενα χερια απο παϊδακια λοιπα εδεσματα

δεν χρησιμοποιουμε για κανενα λογο κοφτερα πριονωτα μαχαιρια για να ανοιξουμε μπουκαλια μπυρας

Αναπτηρας BiC μεγαλος ΠΑΝΤΑ.

Και έλεγα γιατί δεν είχα νέα σου εχθές:hehe:

Καλά είσαι ρε;

Αναπτηρας BiC μεγαλος ΠΑΝΤΑ.

οταν δεν εχεις bic,

τον zippo σου καποιος τον πηρε για να αναψει και δεν τον επεστρεψε

ανοιχτηρι δεν υπαρχει στον οριζοντα

πηρουνια και υπολοιπα μαχαιρια ειναι πλαστικα καθοτι εισαι σε υπαιθριο μασαμπουκωμα

οι επιλογες σου ειναι δοντια και μαχαιρι κοφτερο με χοντρη πλαστικη λαβη

μαντεψε το αποτελεσμα

οταν δεν εχεις bic,

τον zippo σου καποιος τον πηρε για να αναψει και δεν τον επεστρεψε

ανοιχτηρι δεν υπαρχει στον οριζοντα

πηρουνια και υπολοιπα μαχαιρια ειναι πλαστικα καθοτι εισαι σε υπαιθριο μασαμπουκωμα

οι επιλογες σου ειναι δοντια και μαχαιρι κοφτερο με χοντρη πλαστικη λαβη

μαντεψε το αποτελεσμα

εμ, έτσι είναι... το πως ξέρεις να χρησιμοποιείς την σέγκα δεν σημαίνει πως το έχεις με όλα τα εργαλεία ;)

btw, άμα δεν έχεις τίποτα από τα παραπάνω και έχεις μια δεύτερη μπίρα, ανοίγεις την μια με την άλλη ;)

επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθού: κλειδιά, 2-euro, στυλο, χειλάκι από παγωτό, χάρακας, ram και ότι άλλο πλακέ σκληρό υπάρχει πρόχειρο

ή το πιο απλό τυλίγεις τη μπύρα με μια πετσέτα και τραβάς μερικές σφαλιάρες στο καπάκι ενώ το έχεις πιασμένο στη γωνία του πάγκου της κουζίνας ή του τραπεζιού.

(η πετσέτα χρησιμεύει για να μη σπάσει ο λαιμός τηνς μπύρας και να μη χαράξεις την επιφάνεια που βάζεις κόντρα το καπάκι)

homemade pizza + παγωτό Movenpick σοκολάτα = κραιπάλη :D :D

Παρ'όλα αυτά το δικαιούμαι, μιας και έχω χάσει 3 κιλά αυτές τις 19 μέρες που είμαι εξωτερικό :p

Αν ήταν ο Bender από το Futurama, τότε θα άξιζε πραγματικά.

----------------------------------------------------------

Πω ποιος ξυπνάει στις 5.30 το πρωί να ξεφορτώσει τον dellman από το καράβι :p

με τα δοντια ανοιγουν τα μπουκαλια..

Κεραστε με μπυρες να δω στα ποσα μπουκαλια αντεχουν τα δοντια μου.

Επεστρεψα απο διακοπες..τι επεστρεψα δλδ...απλα ειπα να κανω μια διακοπη σε αυτες.Αυριο βραδυ ξαναφευγω.

Οι "δρομοι" μου θυμιζουν εποχες 20 χρονια πριν.

Μια διαδρομη 50-60κμ την κανεις παλι σε 50 λεπτακια με μια λωριδα ανα ρευμα και ταχυτητα ..αναλογα τις νταλικες.Αναμεσα τους πας και με 110 αμα λαχει.(να "προφτασεις" την επομενη)

Και ολα αυτα για να αποφυγουμε 2 διοδια 3.5 ευρω (7 πηγαινε ελα) τα οποια 8α γινουν τρια..ναι..σε διαστημα 30κμ ολα αυτα.

Υ.Γ

αλλαγη υπογραφης σε λιγο

με τα δοντια ανοιγουν τα μπουκαλια..

Κεραστε με μπυρες να δω στα ποσα μπουκαλια αντεχουν τα δοντια μου.

Επεστρεψα απο διακοπες..τι επεστρεψα δλδ...απλα ειπα να κανω μια διακοπη σε αυτες.Αυριο βραδυ ξαναφευγω.

Οι "δρομοι" μου θυμιζουν εποχες 20 χρονια πριν.

Μια διαδρομη 50-60κμ την κανεις παλι σε 50 λεπτακια με μια λωριδα ανα ρευμα και ταχυτητα ..αναλογα τις νταλικες.Αναμεσα τους πας και με 110 αμα λαχει.(να "προφτασεις" την επομενη)

Και ολα αυτα για να αποφυγουμε 2 διοδια 3.5 ευρω (7 πηγαινε ελα) τα οποια 8α γινουν τρια..ναι..σε διαστημα 30κμ ολα αυτα.

Υ.Γ

αλλαγη υπογραφης σε λιγο

ριξε μια ματια στης τελευταιες σελιδες του Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread :T:

Και καλη ξεκουραση ρε ψιλε ! :innocent:

[ame=http://www.scribd.com/doc/7541721/-1-]ΞΟΟΞ΅ΟΞ―ΞΎ ΟΟΞ± ΞΟΟΞ±Ξ―Ξ± Ξλληνικά - ΀ΡΟΟΞΏΟ 1 - ΞΟΟΞ΅ΟΞ―ΞΊΞΉΞΏΟ Ξ΅Ξ½ ΞΞ»ΟΞΌΟΞ―Ξ±[/ame]

Την εχω καταβρει μιλαμε ! :turn:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.