Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ύπνος χθες στις 2 + ξύπνημα σήμερα στις 7.30 + περίπου 70km = με το ζόρι κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά. Ούτε μπάνιο δεν αντέχω να κάνω, μάλλον θα πάω με τις λάσπες αύριο στο φροντιστήριο :red:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

γιατι τον κόψατε τον Σουηδο απο το google translate?

εκει που ειπα να γελασω λιγο:giveup:

Ανακοινωση προς Αθηναιους -πορωμενους με τα αμαξια αλλα συμπαθεστατους κατα τα αλλα- συμφορουμιτες.

Καλο θα ηταν οσοι ειχατε σκοπο να πλυνετε το αμαξι σας σημερα.... να το αναβαλλετε και οσοι το πλυνατε ηδη να το βαλετε σε γκαραζ αποψε.

Μετα απο 3-4 χρονια επλυνα το δικο μου οποτε ειναι μαθηματικα εξακριβωμενο οτι σημερα το βραδυ θα βρεξει σκ#@$@^#$α/βατραχια/λασπη/οξινη βροχη για να μου το επαναφερει στην προτερη κατασταση.

Μην πειτε οτι δεν ημουνα καλος και δεν σας προειδοποιησα....:nono:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SwuQekcBmuY]YouTube - ΞΞ½Ξ±Ξ½ ΟΞΏΟΟΟΞ· ΞΊΞΏΞ―ΟΞ±, ΟΞ΅...[/ame]

Ανακοινωση προς Αθηναιους -πορωμενους με τα αμαξια αλλα συμπαθεστατους κατα τα αλλα- συμφορουμιτες.

Καλο θα ηταν οσοι ειχατε σκοπο να πλυνετε το αμαξι σας σημερα.... να το αναβαλλετε και οσοι το πλυνατε ηδη να το βαλετε σε γκαραζ αποψε.

Μετα απο 3-4 χρονια επλυνα το δικο μου οποτε ειναι μαθηματικα εξακριβωμενο οτι σημερα το βραδυ θα βρεξει σκ#@$@^#$α/βατραχια/λασπη/οξινη βροχη για να μου το επαναφερει στην προτερη κατασταση.

Μην πειτε οτι δεν ημουνα καλος και δεν σας προειδοποιησα....:nono:

Μέχρι και στα Τρίκαλα πήρε βροχή!!!!!Την επόμενη φορά που θα πλύνεις το αυτοκίνητό σου να μας ρωτήσεις πρώτα:p

Πάω σήμερα με έναν φίλο μου στο σταθμό να κόψουμε εισητήριο για Αθήνα..και βλέπουμε αυτόν που έκοβε τα εισητήρια,να έχει το τηλέφωνο στο αυτί του για κανα 10λεπτο χωρίς όμως να μιλάει :flag:

Το "κλείνει" τελικά, του λέμε τάδε και τάδε, και μας λέει, είχει μόνο 1ης θέσης με 50Ε..πάμε να πάρουμε ένα τηλ με τον φίλο μου γιατι είχε τελείωσει η καρτά και στους δυό μας,και όταν επιστρέψαμε,έλειπε αυτός ο π*****ς..Τον ψάχνουμε εδώ,τον ψάχνουμε εκεί..και τελικά τον βρίσκουμε στις αποσκευές να παίζει με ένα κομπολόι..Του λέμε να πάει να μας κόψει εισητήριο,και λέει να περιμένουμε να φύγει ένα τρένο που ήταν να έρθει,γιατι όλοι θα μαζεύονταν σ'αυτον για εισητήρια και βαριόταν.. (Ε-Λ-Ε-Ο-Σ)

Τεσπα,φέυγει το τρένο,τον ξαναλέμε και λέει, είναι 5 και 10..Τέλειωσε η βαρδιά μου..Άυριο άμα θέλετε..

Τώρα εμείς θα φταίγαμε αμα τον μπινελικόναμε? :angry::angry:

Τι να πεις..Ελλάδα..

Αυτή είναι η ιστορία μου για σήμερα..

**Σόρρυ άμα έχω κάνει τίποτα ορθογραφικά αλλα βιάζομαι :whistle2:

επρεπε να του φας τον κωλο:whistling

Υ.Γ.δολοφονησαν τον τυπο που εγραφε στο τρωκτικο:nada:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pTnwz6MqMl8&feature=player_embedded]YouTube - The chewing gum and helium experiment[/ame]

WTF?!? Τι κάνουν οι τρελλαμενοί?!?!?!?:banging::-O:-O

Σε περιπτωση που δεν το παρατηρησες μονος σου οτι δινουν συνδεσμο στο τελος του βιντεο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VGNQzami2rQ&annotation_id=annotation_622800&feature=iv]YouTube - REVEAL : The fake chewing gum and helium experiment ![/ame]

Warden Client

The Warden's reliability in correctly discerning legitimate vs illegitimate actions was called into question when a large scale incident happened when many Linux users were banned after an update to Warden caused it to incorrectly detect Cedega as a cheat program.Blizzard issued a statement claiming they had correctly identified and restored all accounts and credited them with 20 days play.

χαχα ποσο βλακες ειναι:mamba:

Υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος για να πάρω στις 2 Αυγούστου το αεροπλάνο για Ελλάδα; Νόμοι δεν τηρούνται, δε νιώθεις μια στοιχειώδη ασφάλεια, δε σέβεται ο άνθρωπος το συνάνθρωπό του... :mamba:

Υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος για να πάρω στις 2 Αυγούστου το αεροπλάνο για Ελλάδα;

Παραλιες?

Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις :dots:

εδώ είναι το ωραίο δεν χρειάζεται να πιω τίποτα είμαι ετσι απο φυσικού μου. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.