Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

α. το flashforward δεν είναι η Μαρία η άσχημη.

β. ότι σε κάνει να σηκώνεσαι από τον καναπέ, καλό είναι.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
κυριακη-δευτερα, αρμενιστη.

αντε γιατι δεν παλευεται αλλο η κατασταση με τοση ζεστη.

να μου προσέχεις το μωρό.....θα είναι κάπου εκεί γύρω .:meeting:

θέλω να σπάσω το macbook που έχω μπροστά μου... Προσπαθώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες από τη φωτογραφική σε εξωτερικό σκληρό, και η μηχανή δεν αναγνωρίζεται -θέλει το πρόγραμμα της Canon-, δεν μπορώ να κάνω paste στον σκληρό, ενώ έχει μόνο δύο θύρες usb [η τρίτη χρειαζόταν για το mouse]. Ευχρηστία my ass.

Δεν το είπα για να κάνουμε troubleshooting, απλά ήθελα να γκρινιάξω :p Τη δουλειά θα την κάνω, αλλά αυτή τη δουλειά στο "δύσχρηστο" linux την κάνω πιο εύκολα στο δικό μου laptop ;)

Με 600 ευρώ πας ταξίδι βρε, και σου μένει και κάτι. Το "άλλο" θα καταλήξει σε καμιά αγγελία αργά η γρήγορα...επειδή θα βγεί ο απόγονος του.

Αν είσαι ήδη ταξίδι όμως τι κάνεις?

FYI δεν με έσωσε η αυτοσυγκράτηση αλλά το ότι no money no honey :p

να μου προσέχεις το μωρό.....θα είναι κάπου εκεί γύρω .:meeting:

πες πως την λενε, κ πως ειναι.

γιατι εκει για κυνηγι παω εγω!! :p:p:P

Με τον polonos (με την ευρεία έννοια :p) συνεργάστηκαμε και στο παρελθόν, με ευμενή leasing αεροσκαφους προς την Oλυμπιακή, από την πάλαι ποτέ κραταιά LOΤ.

o γομαρος ξεκινησε απο αθηνα στις 11 και ερχεται σπιτι μου...

:sarcastic:

Πλυσου και περιμενε :hehe:

Μην ανοιγω νεο τοπικ, κριμα ειναι.

Ρωταω λοιπον εδω. Εχω το κουτι Lian Li 2110S. Απροβληματιστο,ποιοτικο,ωραιο κλπ.

Θα θελα ομως, κατι λιγο πιο μεγαλο, πιο καλο. Οχι το Μοζαρτ παντως. Χωρις να πεσω σε ποιοτητα φυσικα.

Τι προτεινουμε????

Θελω να χωραει 8 - 10 δισκους(εχω ηδη 6), 2 DVD, 1 FDD, 1 Card Reader, 1 Multifan Controller, 1 SB Fatality panel, Και να εχω ενα ελευθερο τουλαχιστον. . . :red::red:

sportbilly.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.