Hydra Ιούλιος 12, 2010 #31321 Ιούλιος 12, 2010 Χτες εννοεις την Κυριακη ή τα χαραματα της Δευτερας.Γιατι νομιζω πριν τη Δευτερα ηταν μια αλλη ειδικη κατηγορια δημοσιων υπαλληλων. Σημερα παντως γινεται Ο ΧΑΜΟΣ.
pcfreak111 Ιούλιος 12, 2010 #31322 Ιούλιος 12, 2010 Είναι εντελώς χάλια η κατάσταση όπως μου είπαν και άλλοι
Alexopus6 Ιούλιος 12, 2010 #31324 Ιούλιος 12, 2010 Street musician :worship:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JghgJToVP00]YouTube - Scott Dunbar One Man Band Singing Michael Jackson's 'Billie Jean' DSC 2092[/ame]
Havic Ιούλιος 12, 2010 #31325 Ιούλιος 12, 2010 Λέω να πάρω παπούτσια reebok, πως σας φαίνονται τα easytone?[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MMc2hBxzLvg&feature=related]YouTube - Reebok EasyTone - Reetone Advert - UK - New at LoveThoseShoes.com[/ame]
Havic Ιούλιος 12, 2010 #31327 Ιούλιος 12, 2010 Θες να τονίσεις τους γλουτούς σου; Γιατί όχι? δεν έχω δικαίωμα εγώ επειδή είμαι άντρας? το βιντεάκι το πέτυχα καθώς κοίταζα για αυτά.
Nephiλiμ Ιούλιος 12, 2010 #31328 Ιούλιος 12, 2010 Γιατί όχι? δεν έχω δικαίωμα εγώ επειδή είμαι άντρας? το βιντεάκι το πέτυχα καθώς κοίταζα για αυτά. Αντε και με μασαζοκαλσον και brasilian secret Γιαννακη...
Havic Ιούλιος 12, 2010 #31329 Ιούλιος 12, 2010 Αντε και με μασαζοκαλσον και brasilian secret Γιαννακη... Λες να το γύρισα? :happy2:, για πλάκα ήταν η ερώτηση για τα easytone δεν το εννοούσα.... η διαφήμιση ήταν ωραία και είπα να την μοιραστώ .
RootX Ιούλιος 12, 2010 #31330 Ιούλιος 12, 2010 http://melodymaker.posterous.com/missing-missy-thread-mail-by-david-thorne-lau
l2phile Ιούλιος 12, 2010 #31333 Ιούλιος 12, 2010 Γυρνώντας από 5 μέρες Σκιάθο μαθαίνω ότι .... πέρασα και το τελευταίο μάθημα :happy2: ONLiY πτυχιακή + πρακτική leftΚαλή επιτυχία και σε όλους τους υπόλοιπους
aless Ιούλιος 12, 2010 #31334 Ιούλιος 12, 2010 γεια σας εγω ειμαι καινουργιο μελος.. σας διαβαζω καιρο αλλα δεν ειχα κανει εγγραφη ακομη... με αφορμη ομως οτι σας διαβαζει και καθημερινα ο μεγαλος μου ερωτας αποφασισα να γραψω και να του πω οτι αισθανομαι... θυμαμαι που οταν ημασταν μαζι με κοιταζες στα δυο κομματια του σκληρου μου δισκου του προσωπου μου και μου μιλουσες για intel core και με εριξες, ησουν μεσα στη γλυκα και μου ειχες υποσχεθει τα παντα.. τον ουρανο και το πλαισιο..και εγω σε πιστεψα οπως ειχα πιστεψει και το kaspersky οτι δεν θα με προδωσει ποτε...δεν μπορω να ξεχασω τη βραδυα που ειχες αναμενα κερια μεσα στο ρομαντισμο και ημασταν τα δυο μας στο πατωμα... ντυμενοι ελαφρα να εχουμε ανεση... και ειχαμε στησει μια κεντρικη μοναδα.. απιστευτο βραδυ.. για σενα δεν σημαινε τιποτα αυτο?? ολοι κανουμε λαθη.. ξερω οτι εγω αλλαξα και μαζι με μενα ισως αλλαξαν οι προτεραιοτητες μου απο λειτουργικοτητα και ασφαλεια (βλεπε windows 7 aero effects ολα στο off kai limited user account) αρχισα να μου αρεσουν τα φρου φρου και τα αρωματα.. σε παραμελουσα(surfing μεσω administrator account) συγχωρεσε με λοιπον... ξερω και ελπιζω οτι θα διαβασεις το ποστ μου... σου χαριζω τα δακρυα μου... με αγαπη alessandra
Hydra Ιούλιος 12, 2010 #31336 Ιούλιος 12, 2010 Εκανα εγω,αλλα οχι τελειως μονος.Με σκονη Ημουν fb και βλεπω οτι παιδια (της ηλικιας μου ε),αρχισαν να ακουν justin bieber.Σοβαρα τωρα... σε καποια φαση τα πηρα τοσο που τσακωθηκα με μια.... Mary:Ama itan etsi, de tha ekane tosi epityxia sto ekswteriko. Oute ta videos tou sto YouTube tosa polla views! Kai episis einai ena paidaki, de katalavainw to logo pou oloi exoun pesei na ton fane... Me: Δηλαδη οποιος κανει επιτυχια ειναι καλος??? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ετσι ειναι η μουσικη βιομηχανια.Βγαζει ασταματητα αχρηστα σκουπιδια παρουσιαζοντας τα ως σοβαρα ατομα και μουσικους για να κονομαν εκατομμυρια.Και ο Οικονομοπουλος εκανε καριερα,σημαινει οτι ειναι καποιος??Οχι βεβαια...αμα το κοινο εχει συνηθισει στα προϊντα φτηνης ποιοτητας ,ενας Bieber ακομη δεν θα τους πειραζε. Πραγματικα ΚΛΑΙΩ που ο Ελληνας του Ξυλουρη,του Μπιθικωτση,του Τσαουσακη,του Βαμβακαρη,του Παπαζογλου,του Μαλαμα,του Λιδακη,του Περιδη,του Καζατζιδη,του Παγιουμτζη,του Περπινιαδη και αλλων τοσων ΑΚΟΥΕΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ μιας ανακατασκευασμενης μουσικης και επαναλαμβανομενων φωνων ,ηχητικων μοτιβων και μορφων.Μορφων που κανουν επιτυχια μεσα απο ενα ριαλιτι ή ενα παλιοyoutube και θεωρουνται καλοι επειδη καταφεραν αυτο. Υπαρχουν καλλιτεχνες που εχουν παρατησει την ιδια τους τη ζωη (σπουδες/οικογενεια/χωρα) για την μουσικη τους και οσοι τους ακουν σημερα εκτιμουν το εργο τους.Καλλιτεχνες που τρωγαν ξεραμενο ψωμι ενος μηνα στα πρωτοπατηματα τους.Καλλιτεχνες που πεθαναν και μετα αναγνωριστηκαν απο καποιο ευρυτερο κοινο.Τι να μας πει μπροστα σε αυτους ενα ατομο που εκανε δηθεν επιτυχια και τον ειδε ζωντανα 10000 κοσμος? Αυτα μετραν για εναν καλο καλλιτεχνη?Κριμα που το ακουσα... Δεν θελουμε να τον φαμε εμεις τον μικρο.Οι γονεις του που τον χρησιμοποιουν για να πλουτισουν,οι δισκογραφικες που τον χρησιμοποιουν για να μαζεψουν κοριτσακια και η ιδια του η περηφανεια θα τον φανε!!!! Και λεω ρε παιδι μου....κοιτα να δεις,πως οι βιομηχανιες αυτης της υλιστικης αυτης κοινονιας μας μπορουν να σου περασουν τελικα αυτο που θελουν.Πως απο κει που κραζεις αυτον τον καλλιτεχνη,θα σε "μαθουν" να τον "αγαπησεις",με 10 επαναλληψεις στο radio καθε 3 ωρες. Πως τελικα θα την παρεις την καινουρια την χλωρινη και ας εχεις αυτη με το πρασινο περιτυλιγμα ή αυτη που δεν γραφει πανω αριστερα ΝΕΟ! ... Πως τελικα θα παρεις και το τσαϊ το Linea γιατι νομιζεις θα χασεις κιλα. Πως τελικα θα μαθεις σε λαθος προτυπα και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ρε γαμωτο,θα τα μεταφρεις οσο μπορεις στα παιδια σου... Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το τι ακουει ο καθενας.Ας ακουει και τσιγκανερος γκρεκος.Αρκει να μην ειναι στενομυαλος και να μου λεει οτι πχ ο Bieber ειναι καλος(επειδη ειχε απηχηση ελεος) και οτι ο Πυροβολακης δεν παρασυρθηκε απο τα φωτα...Ε ρε και ηταν ωραιος στην αρχη.Ειχα προσδοκιες γι αυτον και τωρα τον ακους σε κατι χιπ χοπακια.... Και μενα μ'αρεσουν οι Pantera,αλλα ξερω οτι ο Anselmo ηταν βλακας και ανετα θα τον εφτυνα. Εεεε με αυτον τον Bieber.Ειχα καιρο να τα παρω ετσι με καλλιτεχνη,απο τοτε με τον παταγο των Tokio Hotel....:...:
filthy_dwarf Ιούλιος 12, 2010 #31337 Ιούλιος 12, 2010 πολύ ασχολήσε με το τυπά μόδα είναι θα περάσει. μου λείπει η Boxxy
Nephiλiμ Ιούλιος 12, 2010 #31338 Ιούλιος 12, 2010 Εκανα εγω,αλλα οχι τελειως μονος.Με σκονη Ημουν fb και βλεπω οτι παιδια (της ηλικιας μου ε),αρχισαν να ακουν justin bieber.Σοβαρα τωρα... σε καποια φαση τα πηρα τοσο που τσακωθηκα με μια.... Και λεω ρε παιδι μου....κοιτα να δεις,πως οι βιομηχανιες αυτης της υλιστικης κοινωνιας μας μπορουν να σου περασουν τελικα αυτο που θελουν.Πως απο κει που κραζεις αυτον τον καλλιτεχνη,θα σε "μαθουν" να τον "αγαπησεις",με 10 επαναλληψεις στο radio καθε 3 ωρες. Πως τελικα θα την παρεις την καινουρια την χλωρινη και ας εχεις αυτη με το πρασινο περιτυλιγμα ή αυτη που δεν γραφει πανω αριστερα ΝΕΟ! ... Πως τελικα θα παρεις και το τσαϊ το Linea γιατι νομιζεις θα χασεις κιλα. Πως τελικα θα μαθεις σε λαθος προτυπα και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ρε γαμωτο,θα τα μεταφρεις οσο μπορεις στα παιδια σου... Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το τι ακουει ο καθενας.Ας ακουει και τσιγκανερος γκρεκος.Αρκει να μην ειναι στενομυαλος και να μου λεει οτι πχ ο Bieber ειναι καλος(επειδη ειχε απηχηση ελεος) και οτι ο Πυροβολακης δεν παρασυρθηκε απο τα φωτα...Ε ρε και ηταν ωραιος στην αρχη.Ειχα προσδοκιες γι αυτον και τωρα τον ακους σε κατι χιπ χοπακια.... Και μενα μ'αρεσουν οι Pantera,αλλα ξερω οτι ο Anselmo ηταν βλακας και ανετα θα τον εφτυνα. Εεεε με αυτον τον Bieber.Ειχα καιρο να τα παρω ετσι με καλλιτεχνη,απο τοτε με τον παταγο των Tokio Hotel....:...:
eleozz Ιούλιος 12, 2010 #31340 Ιούλιος 12, 2010 Εκανα εγω,αλλα οχι τελειως μονος.Με σκονη Ημουν fb και βλεπω οτι παιδια (της ηλικιας μου ε),αρχισαν να ακουν justin bieber.Σοβαρα τωρα... σε καποια φαση τα πηρα τοσο που τσακωθηκα με μια.... Και λεω ρε παιδι μου....κοιτα να δεις,πως οι βιομηχανιες αυτης της υλιστικης αυτης κοινονιας μας μπορουν να σου περασουν τελικα αυτο που θελουν.Πως απο κει που κραζεις αυτον τον καλλιτεχνη,θα σε "μαθουν" να τον "αγαπησεις",με 10 επαναλληψεις στο radio καθε 3 ωρες. Πως τελικα θα την παρεις την καινουρια την χλωρινη και ας εχεις αυτη με το πρασινο περιτυλιγμα ή αυτη που δεν γραφει πανω αριστερα ΝΕΟ! ... Πως τελικα θα παρεις και το τσαϊ το Linea γιατι νομιζεις θα χασεις κιλα. Πως τελικα θα μαθεις σε λαθος προτυπα και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ρε γαμωτο,θα τα μεταφρεις οσο μπορεις στα παιδια σου... Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το τι ακουει ο καθενας.Ας ακουει και τσιγκανερος γκρεκος.Αρκει να μην ειναι στενομυαλος και να μου λεει οτι πχ ο Bieber ειναι καλος(επειδη ειχε απηχηση ελεος) και οτι ο Πυροβολακης δεν παρασυρθηκε απο τα φωτα...Ε ρε και ηταν ωραιος στην αρχη.Ειχα προσδοκιες γι αυτον και τωρα τον ακους σε κατι χιπ χοπακια.... Και μενα μ'αρεσουν οι Pantera,αλλα ξερω οτι ο Anselmo ηταν βλακας και ανετα θα τον εφτυνα. Εεεε με αυτον τον Bieber.Ειχα καιρο να τα παρω ετσι με καλλιτεχνη,απο τοτε με τον παταγο των Tokio Hotel....:...: ο τιμοκαταλογος: 500 Hits - $5.00 750 Hits - $7.20 1000 Hits - $9.00 1500 Hits - $12.75 2000 Hits - $16.50 5000 Hits - $35.00 10000 Hits - $69.00 τα περισσοτερα url σε ptc sites ειναι youtube & blogs, ετσι ενημερωτικα για να ξερουμε τι μας γινεται
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.