Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Βαριέμαι πάλι σήμερα τα ίδια....

Ομπρέλα, καρέκλα παραλίας x3, διάφανη τσάντα με 2 κουβαδάκια (1XL+1S), 2 φτυαράκια, 3 τζουγράνες, 4 μπαλάκια και ΜΙΑ ρακέτα*, στρώμα θαλάσσης, 2 ζευγάρια μπρατσάκια Barbie, τρόμπα και άπειρα τζίντζιλι-μίντζιλι, 2 ψάθες L, τσάντα με 4 πετσέτες, sudoku και όλα τα άλλα γυναικεία παρελκόμενα, ψυγειάκι AMSTEL με σαντουιτς, νερά, χυμούς, ροδάκινα,...και μία ώρα σε, ανοιχτό ευτυχώς, δρόμο....(πήγαινε-έλα, ευτυχώς πάλι).

* να θυμηθώ να δώσω 19 ευρώ για ένα καινούγιο ζευγάρι και να μάθω στην γυναίκα να παίζει. :whip:

Πίνεις καφέ πάνω στο ποδήλατο;

Δεν το έχεις δει;

Έλα μια βόλτα απο Λάρισα να καταλάβεις τι θα πει κόλλημα με τον καφέ....

Τυπική μέρα μέσου citizen οβ δις ταουν..

"Ξυπνάω, να πιω καφέ, να πλύνω τα δόντια, να πιω καφέ, να φάω πρωινό, να πιω καφέ, να ντυθώ, να πιω καφέ, να πάω στην δουλειά, να πάρω καφέ στο πλαστικό για τον δρόμο, όταν τελειώσει ο καφές να πάρω άλλον, να πάω σπίτι, να φάω, να πιω καφέ, (μετά που να κοιμηθείς με τόσους καφέδες), να πάω στην αγορά ΑΛΛΑ να πάρω καφέ στο χέρι όση ώρα είμαι σούρτα-φέρτα, επειδή κουράστηκα να περπατάω ας κάτσω να πιω έναν καφέ σε γυάλινο πια σκεύος...., να γυρίσω σπίτι να φάω και να...προσπαθήσω να κοιμηθώ......

......

......

......

γμτ...

καφέ είπια σήμερα?..."

:p

Βαριέμαι πάλι σήμερα τα ίδια....

Ομπρέλα, καρέκλα παραλίας x3, διάφανη τσάντα με 2 κουβαδάκια (1XL+1S), 2 φτυαράκια, 3 τζουγράνες, 4 μπαλάκια και ΜΙΑ ρακέτα*, στρώμα θαλάσσης, 2 ζευγάρια μπρατσάκια Barbie, τρόμπα και άπειρα τζίντζιλι-μίντζιλι, 2 ψάθες L, τσάντα με 4 πετσέτες, sudoku και όλα τα άλλα γυναικεία παρελκόμενα, ψυγειάκι AMSTEL με σαντουιτς, νερά, χυμούς, ροδάκινα,...και μία ώρα σε, ανοιχτό ευτυχώς, δρόμο....(πήγαινε-έλα, ευτυχώς πάλι).

* να θυμηθώ να δώσω 19 ευρώ για ένα καινούγιο ζευγάρι και να μάθω στην γυναίκα να παίζει. :whip:

Τhe Greekulian dream.

(or nightmare)

Nightmare θα ήταν αν έπρεπε να πληρώσω και κάποια ευρουλάκια παραπάνω για ξαπλώστρες+καφέδες για να είμαι πάνω στον διπλανό macho guy που φοράει το καινούργιο Prada γυαλί και 17 χαιμαλιά στον λαιμό (τίγκα στο λάδι ο δικός σου έτσι;) σε IN μπιτσόμπαρο της περιοχής...

Neph....single να υποθέσω έ;

Nightmare θα ήταν αν έπρεπε να πληρώσω και κάποια ευρουλάκια παραπάνω για ξαπλώστρες+καφέδες για να είμαι πάνω στον διπλανό macho guy που φοράει το καινούργιο Prada γυαλί και 17 χαιμαλιά στον λαιμό (τίγκα στο λάδι ο δικός σου έτσι;) σε IN μπιτσόμπαρο της περιοχής...

Neph....single να υποθέσω έ;

Ειμαι μικρος για αυτα που περιγραφεις.

Παντως παιδες οταν ακουω οτι πρεπει να πληρωνεις τοσα € για να βρεξεις τα @@ σου φορτωνω.Δεν εχει λογικη ολο αυτο!

Να παω να μαντρωσω και γω καμια παραλια αν ειναι.

Πίνεις καφέ πάνω στο ποδήλατο;

αν δεν λυπόμουνα να βάλω ποτηροθήκη στο κουρσάκι άνετα θα το έκανα :)

και είναι και online ταυτόχρονα:p

bug-ιες του λάμπη....μόλις γύρισα από το καφεδάκι :p

αυτό δεν κάνει για καφέ ρα.......εκτός άμα είσαι από εκείνους που πίνουν καφέ σε κουβά.:cool:

μια χαρα κανει.

ασε που αμα πας σε χωματοδρομο τον βαζεις "αχτυπητο" και συμπληρωνεις νερο μετα.:hehe:

φιλαράκι είσαι μπας κλας και να πάρεις τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία.....εγώ πάνω στο κουρσάκι μου μόνο ''freddo capuccino, λιγο αφρόγαλα, ολόκληρο πάγο, χωρίς κανέλα''.....αήντε από εκεί...χωριάτες:hehe:

καλα το θεϊκο.Ειχα παει περσυ σε μια φιλη μου στο χωριο της και πεταγεται στην καφετερια ενας και λεει "Φεεεερε 'μ ενα φρεντο μι αφρουγαααλοοοο" ΧΑΧΑΧΑΧ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.