Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αν το παιδι ηταν δικο μου,του ειχα κανει τη μουρη μπριζολα ετσι στα ανετα. :angry:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Και ναι λοιπόν, λίγα λεπτά πριν τη δύση, ο ήλιος ξεπρόβαλε πίσω από τα σύννεφα!

Αν το παιδι ηταν δικο μου,του ειχα κανει τη μουρη μπριζολα ετσι στα ανετα. :angry:

αν η γκομενα ηταν δικια μου,θα της ειχα κανει παιδι ετσι στα ανετα.

Οποιος μου πει πως αυτο το χταποδι ελεγε τις προβλεψεις ...ειναι ΘΕΟΣ

ήρεμα σκληρέ άντρα. Σε βλέπω σε μερικά χρόνια να λες τπτ τέτοιο και να κοιμάσαι στον καναπέ :to_pick_ones_nose3:

Μηχανάκιας σαβουριάζεται πέφτει πανω στο αμάξι (παρκαρισμένο) και μαλλον γίνεται λούης.

Εγώ το αμάξι το είδα σήμερα το πρωί. Εκεί που το είχα παρκαρισμένο έχει γδαρσίματα στην άσφαλτο και θρύψαλα απο σπασμένο stop. Να προσθέσω ότι την πόρτα που σένιαρε την είχα φτιάξει πρίν απο καν μήνα γιατι τήν είχα περιποιηθεί και εγώ παλιότερα :(

Άτυχος... αν είχα μηχανή θα ήξερες ποιος το έκανε :p, δεν πάρκαρες δίπλα από το σπίτι σου?

:worship::worship::worship::worship:

τα X20. X6. X5 κάτω δεξιά το είδατε ελπίζω...

...πιστεύω πως καλύτερα να πας να πάρεις μονος σου την μπίρα γιατί ώσπου να την φέρει a) θα μπορούσες να κατεβάσεις 4 μπίρες B) θα έχει γίνει κάτουρο

ήρεμα σκληρέ άντρα. Σε βλέπω σε μερικά χρόνια να λες τπτ τέτοιο και να κοιμάσαι στον καναπέ :to_pick_ones_nose3:

ε κάτι θα ξέρεις :coax:

Γιατί στο φέο δεν μπορώ να κοιμηθώ;

Γιατί τις περισσότερες φορές χρειάζεσαι και σωματική κούραση εκτός από πνευματική.

Κάνε καμιά 100στη χιλιόμετρα παρέα στο φίλο σου και μετά προσπάθησε να μείνεις ξύπνιος. : P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.