Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

πηγαινε να κανεις μια μελετη υπνου

αυτα που περιγραφεις μου θυμιζουν απνοια υπνου

Ωραίος,καλός σύνδεσμος, αυτό που είχα πάθει εγώ ήταν ότι κοιμήθηκα με a/c ανοιχτό και χωρίς να αερίζεται ο χώρος(1 δωμάτιο 10 τμ), τουλάχιστον αυτό θεωρήθηκε αιτία.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

μάγκες, ψάξτε όλα τα video στου youtube που έχουν double rainbow, και διαβάστε τα comments από κάτω

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OQSNhk5ICTI]YouTube - Yosemitebear Mountain Giant Double Rainbow 1-8-10[/ame]

Το e-shop μου 'δωσε πίστωση.. yihaaaaaaaaaaaaa :happy2::dance3:

έχω μια βάσιμη υποψία πως οι υπεύθυνοι/ιδιοκτητες/ what ever του eshop και του πλαισίου μπέρδεψαν τις επιχειρήσεις στις οποιες δουλεύουν.

μάγκες, ψάξτε όλα τα video στου youtube που έχουν double rainbow, και διαβάστε τα comments από κάτω

Ξερω τι παιχτηκε αλλα δεν δινω λινκ γιατι παραειναι καφριλα το περιεχομενο!

σιγα τα ωα, και εμενα στη μια και μοναδικη φορα που χρειαστηκε μου εκοψαν πιστωτικο. μαλιστα ηταν τοσο γρηγοροι που κακως γυρισα σπιτι.

Ξερω τι παιχτηκε αλλα δεν δινω λινκ γιατι παραειναι καφριλα το περιεχομενο!

Τι παίχτηκε στο video εννοείς...? Φαίνεται ότι απλά ο τύπος, έχει γίνει μπιφτέκι από την πρέζα...

Τι παίχτηκε στο video εννοείς...? Φαίνεται ότι απλά ο τύπος, έχει γίνει μπιφτέκι από την πρέζα...

LSD ρε.

Ενταξει ο =3 το βαλε σε καποιο προσφατο βιντεο του και ξαναγινε hit.

Μαντεψε ποιοι το πρωτοβρηκαν και τρολαραν απειρα και κερδισε ΚΑΙ ΕΣΥ μια νυχτα με παρφουμαρισμενο Τσακωνα.

Αύριο βράδυ πάω για τριήμερο Βαρκελώνη -ναι διακοπές από τον ένα μήνα διακοπές στη Ζυρίχη :p-, οπότε το ερώτημα: Έχει κανείς καμιά πρόταση τι να κάνω και τι να πάω να δω; Δεν έχει και αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο

http://www.timeout.com/barcelona/barcelona/venue/1:11242/antilla-bcn-latin-club

ΤελοC...

Μια χαρα ητανε! Kαλυτερα απο το camp nu περασαμε :p

Πάλι...? Όλο Τσάκωνα κερδίζω...

Δεν παίζω άλλο...

Αυτη τη φορα θα φοραει μονο την κολονια του.

:o:kiss:

μην τους πιστευεις,απεργω,οι αρκουδεηδες μου κοψαν τα πμ στο 1/4 λογω κρισης λεει.Στανταρ ιδεα αστρολαβου ειναι αυτο

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει στην Ελλάδα βλέπω. Ανοίξανε το κεφάλι ανθρώπου του Οργανισμού Εργατικής Εστίας γιατί τον περάσανε για ασφαλίτη... Είχε πέσει κάτω ματωμένος, και τον χτυπάγανε ακόμη...

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει στην Ελλάδα βλέπω. Ανοίξανε το κεφάλι ανθρώπου του Οργανισμού Εργατικής Εστίας γιατί τον περάσανε για ασφαλίτη... Είχε πέσει κάτω ματωμένος, και τον χτυπάγανε ακόμη...

χιλιάδες άνθρωποι στην πορεία, κανένας δεν τους είδε πάλι? αυτός ο Έλληνας πολύ προβληματικά μάτια έχει τελικά, μάλλον θα φταίει η ηλιοφάνεια

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cLwdhWoVA7k]YouTube - Torture Garden TGX[/ame]

μου στείλανε βιντεάκια από το τελευταίο TG.. ποσο χάλασε ρε μαμοτο :cry:

άμα τα ανεβάσει κανεις στο youtube, δεν παίζει να ξαναπατήσει κανεις εκεί μέσα :(

Μηχανάκιας σαβουριάζεται πέφτει πανω στο αμάξι (παρκαρισμένο) και μαλλον γίνεται λούης.

Εγώ το αμάξι το είδα σήμερα το πρωί. Εκεί που το είχα παρκαρισμένο έχει γδαρσίματα στην άσφαλτο και θρύψαλα απο σπασμένο stop. Να προσθέσω ότι την πόρτα που σένιαρε την είχα φτιάξει πρίν απο καν μήνα γιατι τήν είχα περιποιηθεί και εγώ παλιότερα :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.