Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Γύφτισσα νύκτα μ' ένα φως χαμηλωμένο

σ' ένα κερί λιωμένο

γύφτισσα νύκτα μ' ένα όνειρο γυμνό

και φιλί ραγισμένο...

Δες το θετικά. Τουλάχιστον θα απολυθείς πριν το 2012, οπότε η καταστροφή του κόσμου θα σε βρει εκτός στρατού:p

Δες το θετικά. Τουλάχιστον θα απολυθείς πριν το 2012, οπότε η καταστροφή του κόσμου θα σε βρει εκτός στρατού:p

:hehe: έλιωσαααα :hehe:

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ΑΧχχχχχχχχχχχχχχχχχ ΛΕΩΩΩΩ!! :whistle2::cry::cry:

Είδη θαλάσσης στο Πλαίσιο;; Σε λίγο και σερβιέτες.

Σερβιέτες Θαλάσσης TURBO-X

100% απορροφητικές

100% αδιάβροχες

have fun with the R.M.A.

:tomato:

Γερμανία ή Ισπανία βλέπεται για σήμερα?

Ισπανία, έπαιξα και ένα 50αρακι στο bwin, έχω 10/11 στοιχήματα σε αυτό το Mundial:jump1:

Είδη θαλάσσης στο Πλαίσιο;; Σε λίγο και σερβιέτες.

θα πουλούσαν, αλλα οι ηλεκτρονικές σερβιέτες που βρήκαν, το μονο ηλεκτρονικό που κάναν ήταν πως χτυπούσαν με ρεύμα, οποτε και τις απέσυραν

παιδιά, ok το βρήκα, θα πάω να γίνω υπουργός οικονομικόν...

...εκεί που σπάνε το κεφάλι τους οι πολιτικοί, με τις σύνταξις πως να βγάλουν παραπάνω φράγκα, αλλα βρήκαν τοίχο στα 70 γιατί όσο πιο πάνω και να ανεβάσεις πια το όριο ηλικίας δεν θα βγάλεις παραπάνω φράγκα (γιατί δεν ζει και κανένας τόσο).

ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ πως να σπρώξει όσο θέλει η κυβέρνηση τα όρια ηλικίας και να έχει γεωμετρική αύξηση στα έσοδα...

...η νομοθεσία έχει ως έχεις:

Οποιος τυχόν τολμήσει να πεθάνει πριν συμπληρώσει τα 60 χρονια εργασίας, τότε η γυναικα του, τα παιδιά του και γενικά οποιοδήποτε συγγενής μέχρι 666 βαθμού πρέπει να πληρώσει πρόστιμο

Ναι μωρε.Ηρθε ο τεχνικος απο τον ΟΤΕ και μου φτιαξε το νετ!Μετα απο 2 μηνες επιτελους,οχι αλλες αποσυνδεσεις!Yay!:happy2:

λιωσαμε παλι σημερα στο αεροδρομιο.....ΣΤΟ ΜΑΤΙ για Ρωσια:whistling

λιωσαμε παλι σημερα στο αεροδρομιο.....ΣΤΟ ΜΑΤΙ για Ρωσια:whistling

που να έρθεις στην δουλειά μου :χέιε:

~200 άτομα και το 85% είναι ρωσίδες :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.