Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Και τώρα λέξεις με το "λεβελιάζω"...

Τοτέ, εσύ:

Κυρία, ήμουνα στην παραλία, στην αμμουδιά, αλλά είχε πολύ ήλιο και μου λεβέλιασε τα @@.

:hehe:

Έλιωσα ρε founder :hehe:

Χαίρομαι που διασκεδάζεις, τα αισθήματα είναι αμοιβαία :T:

* ξέχασα να αναφέρω ότι μάλλον σε ξενίζει διότι δεν έχεις ασχοληθεί με mmo - και καλά κάνεις μεταξύ μας.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Να επιβεβαιώσω για μια φορά ακόμα οτι το after sales της coolermaster είναι τρομερό.

Βέβαια πάντα μιλάω με ένα συγκεκριμένο άτομο απο το support της αλλα όπως και να έχει με έχει εξυπηρετήσει άψογά αρκετές φορές:happy2:

Εσπασε ο ανεμιστηρας στο cosmos s του κολλητου μου και εστειλαν σε 2 βδομαδες αλλον απο ολλανδια με εξοδα δικα τους...πολυ καλοι μπορω να πω.

Τα πρώτα 12 LED είναι η ώρα, τα επόμενα 6 είναι τα λεπτά ανα δεκάδες και τα τελευταία 9 είναι τα λεπτά σε μονάδες....

Αυτο που βλέπεις λέει 3:59

Γράψε ρε Μήτσο και πέντε αράδες παρουσίαση, για εμάς τους άσχετους : )

Μασίφ Ιαπωνικό ατσάλι (brushed black), γνήσιο δέρματινο λουράκι, αριθμημένα κομμάτια με πιστοποιητικό γνησιότητας. Τιμή: 129€ με τα μεταφορικά...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2be74sSglJk]YouTube - Tokyoflash Twelve-5-9 G[/ame]

Τα πρώτα 12 LED είναι η ώρα, τα επόμενα 6 είναι τα λεπτά ανα δεκάδες και τα τελευταία 9 είναι τα λεπτά σε μονάδες....

tokyor.png

@eleozz: γούστα είναι αυτά :p

Δηλαδη περα απο το αν ντρεπεστε ή οχι να βγειτε εξω με αυτο το πραγμα στο χερι σας (καθως ειναι θεμα προσωπικου γουστου)... θεωρειτε οτι ειναι χρησιμο αυτο το πραγμα??

Περα απο το wow-factor το οποιο στην συγκεκριμενη περιπτωση κραταει στανταρ κατω απο λεπτο (60 sec.... ή αλλιως κανενα LED αναμμενο απο την πανω σειρα, κανενα απο την μεσαια και το πρωτο απο τα τελευταια 9),για τον φιλο που του το δειχνεις και μαξ 1 βδομαδα για τον ιδιοκτητη... ο οποιος μετα το περας της εβδομαδας (ειδικα ο συγκεκριμενος και βαζω και στοιχημα να περασω απο το μαγαζι την αλλη Τριτη και αμα το φοραει ακομα θα τον κερασω πιτσα) θα το εχει απλα πεταξει διπλα σε καμμια μητρικη στο πατωμα ή θα το εχει "χτισει" σε πλαϊνο πραθυρου κανενος μονταρισμενου obsidian για το πουλ μουρ.

Η μόνη μας διαφορά με τα παιδιά είναι το κόστος των παιχνιδιών μας... :p

Δεν ξέρω ποσο καιρό θα το κρατήσω, μπορεί καν να μην το φοράω συνέχεια... Το μόνο που ξέρω (και δουλεύω εξ'ολοκλήρου κατ' αυτόν τον τρόπο) ειναι οτι μόλις το είδα απλά έπρεπε να το πάρω... :p

Pumpkin pie for the appetite...

Edit: Δεν ειναι άσχημη η ιδέα σου για το Obsidian :p

Ήρθε :red::inlove:

3228-zoom.jpg

Θέλω να σκάσω με ένα τέτοιο στο +SODA

και να βγάλω 10 γκόμενες. Πολλά ζητάω;

Θέλω να σκάσω με ένα τέτοιο στο +SODA

και να βγάλω 10 γκόμενες. Πολλά ζητάω;

Στατιστικά πάντως έχεις περισσότερες πιθανότητες να σκάσεις με ένα τέτοιο στο +Soda, από το να σκάσεις με ένα τέτοιο στο +Soda και να βγάλεις και 10 γκόμενες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.