Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ακριβως εκει! καθομουν εβλεπα την τριμπουθια η πως την λεγανε... και τσουπ διαφιμησεις... :rant:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=r0abFoHZDZY&feature=player_embedded]YouTube - puts beyonce to shame[/ame] WTF ? :o:computer::kiss3:

Καλα υπαρχουν ακομα emo και μερικα απο αυτα που ειδα σημερα ειναι απο Σεπολια-Κολωνο ελεος,νομιζα ειχαν τελειωσει.Ειδα και αλλα μετα... :o

Tελευταιο live για μενα σαν "μαλλιας".Απο βδομαδα .... "καγκουρας" ΧΑΧΑΧΑΧ

Ξημερώνει Κυριακή...και είμαι λιωμα............:crazy_pilot:

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι όταν ξυπνήσω, το στόμα μου από το ποτό θα είναι σαν να έχω φάει παπούτσι.

Και όσο νερό και αν πιώ τώρα, και όσο νερό και αν πιω αύριο, δεν αλλάζει τίποτα.. Πόσο μου σπάει τα νεύρα αυτή η αίσθηση... :rant:

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι όταν ξυπνήσω, το στόμα μου από το ποτό θα είναι σαν να έχω φάει παπούτσι.

Και όσο νερό και αν πιώ τώρα, και όσο νερό και αν πιω αύριο, δεν αλλάζει τίποτα.. Πόσο μου σπάει τα νεύρα αυτή η αίσθηση... :rant:

Hammered-Drunk-Definition.jpg

DAAAAAAAAAAAMN

Ας μου λυσει καποιος την απορια...ειναι πολυ της μοδας τελευταια να βαζει κανεις στο φεησμπουκ για φιλους ναους/μονες/παπαδες ???

ΓΙΑΤΙ κάθε μέρα, 3-4 φορές την μέρα βγαίνουν όλες οι κυράτσες της γειτονιάς και καταβρέχουν τον δρόμο (ΑΣΦΑΛΤΟ) με τα λάστιχο; ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή....Τέτοια σπατάλη νερού για ποιον λόγο; Ούτε χώμα υπάρχει πια, ούτε άλογα περνάνε..... Τι στο καλό! Και να πω ότι είναι τίποτα γιαγιάδες που δεν αλλάζουν μυαλό....40-50 χρονών γαιδούρες είναι...

Χθες με το που ξεκίνησε ψιχάλα βγήκαν 2-3 να "διώξουν" την σκόνη!!!! ΜΕ ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ ρε παιδιά.....

Δεν ξέρεις πόσες φορές θέλω να κοπανήσω ανθρώπους που "ποτίζουν" το δρόμο.... Ρε τα παιδιά μας δε θα έχουν νερό να πιούνε ρεεεε!!!!

Ολοι κανουμε σπαταλες ή πραξεις που στο μελλον θα πληρωνουν τα παιδια μας.Μη γινεστε τραγικοτατοι :D

Εχουν βγει στη συνταξη μερικες απο αυτες και δεν εχουν τι να κανουν...:fie:

ΓΙΑΤΙ κάθε μέρα, 3-4 φορές την μέρα βγαίνουν όλες οι κυράτσες της γειτονιάς και καταβρέχουν τον δρόμο (ΑΣΦΑΛΤΟ) με τα λάστιχο; ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή....Τέτοια σπατάλη νερού για ποιον λόγο; Ούτε χώμα υπάρχει πια, ούτε άλογα περνάνε..... Τι στο καλό! Και να πω ότι είναι τίποτα γιαγιάδες που δεν αλλάζουν μυαλό....40-50 χρονών γαιδούρες είναι...

Χθες με το που ξεκίνησε ψιχάλα βγήκαν 2-3 να "διώξουν" την σκόνη!!!! ΜΕ ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ ρε παιδιά.....

Κι όμως είναι καλό.

Απομακρύνεις όλους τους ρύπους που έχουν κάτσει στο οδόστρωμα, και αν έχει καύσωνα, ρίχνεις τη θερμοκρασία αφού ψύχεις κάτι που ακτινοβολεί.

Σε extreme καύσωνα, λέει να βρέχεις και το σπίτι.

Ας λύσουν ένα σταυρόλεξο, ας δουν Μενεγάκη...

Δικιο εχεις,αν και δεν ξερω γιατι ολες εχουν το κολλημα με το λαστιχο(ειδικα εδω Αθηνα που ειναι ανουσιο)...:hehe:

Παντως ολοι ζουμε μεσ'την "ασωτεια" ,οποτε οτι και να πουμε... :nerd:

Ξημερώνει Κυριακή...και είμαι λιωμα............:crazy_pilot:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2PRgmdNx0eY]YouTube - ΞημΡρώνΡι ΞšΟ…ΟΞΉΞ±ΞΊΞ

Παντως ολοι ζουμε μεσ'την "ασωτεια" ,οποτε οτι και να πουμε... :nerd:

Και εσύ μικρέ αναμαλλιασμένε μεταλά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.