filthy_dwarf Ιούλιος 2, 2010 #30962 Ιούλιος 2, 2010 ινδικά είναι. οι στοίχοι αυτού:http://youtubedoubler.com/jI5p
papatsonis Ιούλιος 2, 2010 #30963 Ιούλιος 2, 2010 βλεπω κατι αγγελιες πωλησης... προιοντων που ηταν χθες σε πολυ καλη ευκαιρια... απο πλαισιο.. και να λεει και με θρασος οχι παζαρια.. και μου ανεβαινει η πιεση... , βρε ου...
SLN Ιούλιος 2, 2010 #30964 Ιούλιος 2, 2010 εγώ λατινικούς χαρακτήρες βλέπω Μαλλον τον βολευουνε και το εκανε... Μην πεσεις να το φας το παιδι...
astrolabos Ιούλιος 2, 2010 #30965 Ιούλιος 2, 2010 Εσύ μην ανησυχείς. Επειδή σε συμπάθησα, θα σε φάω τελευταίονα®
Volrath Ιούλιος 2, 2010 #30966 Ιούλιος 2, 2010 ρε παιδιά.. παίζει κάποιο χρηματικό έπαθλο στο youtube άμα συμπληρώσεις κάποιο X αριθμό από subscribers η views στο video σου?αν όχι τότε γιατί όλοι σαν ψυχάκηδες θέλουν να μαζέψουν viewers και subscribes?όχι αλλά μπορεί να γίνεις affiliate/partner, να βάλεις διαφημήσεις στα video κ να πληρώνεσαι.
aggelopas Ιούλιος 2, 2010 #30967 Ιούλιος 2, 2010 βλεπω κατι αγγελιες πωλησης... προιοντων που ηταν χθες σε πολυ καλη ευκαιρια... απο πλαισιο.. και να λεει και με θρασος οχι παζαρια.. και μου ανεβαινει η πιεση... , βρε ου...και παλι θα πω εφοσον εχει κερδος αυτος και εγω που μου το πουλαει το παιρνω φθηνοτερα απο τα μαγαζια που ειναι το κακο?σαν να πουλαω τα cable tester που ελεγα σε προηγουμενη σελιδα.ρε αστρολαβο 5 γεμισματα στο μηνα? φαρμακειο εισαι.
papatsonis Ιούλιος 2, 2010 #30969 Ιούλιος 2, 2010 νομικα δεν ειναι μεμπτο..(ισως και να ναι τωρα που τέθηκε το παραεμποριo ) ηθικα ομως.. το θεωρω γυφτια... ειδικα το "please οχι παζαρια.." ας το εβαζε στο insomnia αν δεν ηθελε κριτικη... , οχι στο thelab...
aggelopas Ιούλιος 2, 2010 #30970 Ιούλιος 2, 2010 νομικα δεν ειναι μεμπτο..(ισως και να ναι τωρα που τέθηκε το παραεμποριo ) ηθικα ομως.. το θεωρω γυφτια... ειδικα το "please οχι παζαρια.." ας το εβαζε στο insomnia αν δεν ηθελε κριτικη... , οχι στο thelab... ναι γυφτια μπορει να ειναι. αν κερδισα εγω κατι σε ενα διαγωνισμο, και δεν το γουσταρω, πρεπει με τη σειρα μου να το χαρισω?
jpavly Ιούλιος 2, 2010 Author #30971 Ιούλιος 2, 2010 αρχαίο ρητό του internetRemember kids, the larger your post count, the larger your ***** is! <-------- http://twitpic.com/21q1e1όποιος μου εξηγήσει που ακριβώς πήγαν τα 150€ [τι στο καλό είναι αυτή βάση που κάνει τόσο], έχει σοκολατάκια από το Spruengli Υπερβολικό το βρίσκω, μπορεί να έχει commercial extensions, ή μπορεί να είναι κόστος για hosting, domain or whatever. Η κλασσική περίπτωση Έλληνα που σκάει για τα 150€ ενώ πχ. το ότι μόνο ο σύζυγος της Γκερέκου κυνηγήθηκε το έχει ήδη ξεχάσει.
papatsonis Ιούλιος 2, 2010 #30973 Ιούλιος 2, 2010 ναι γυφτια μπορει να ειναι.αν κερδισα εγω κατι σε ενα διαγωνισμο, και δεν το γουσταρω, πρεπει με τη σειρα μου να το χαρισω?η οντως δεν εχες προσεξει(εχει σβηστει το ποστ της ανακοινωσης της προσφορας..) γιατι εκανα το ποστ, η κανεις οτι δε βλεπεις (μιας και αλλο πραγμα αυτο που ανεφερες στο οποιο εκει συμφωνω)..
astrolabos Ιούλιος 2, 2010 #30974 Ιούλιος 2, 2010 ναι γυφτια μπορει να ειναι.αν κερδισα εγω κατι σε ενα διαγωνισμο, και δεν το γουσταρω, πρεπει με τη σειρα μου να το χαρισω?Νέα ήθη. Γιατί όχι; Το έχω κάνει και σε πληροφορώ το χάρηκα σαν να το χρησιμοποίησα εγώ ο ίδιος.
greekfragma Ιούλιος 2, 2010 #30975 Ιούλιος 2, 2010 Πάει το χωριό μου.http://www.skai.gr/news/environment/article/146978/vromiki-kai-enikinduni-i-enendusi-sto-nlatugiali-astakou-unostirizei-i-da-2-7-2010/
aggelopas Ιούλιος 2, 2010 #30976 Ιούλιος 2, 2010 η οντως δεν εχες προσεξει(εχει σβηστει το ποστ της ανακοινωσης της προσφορας..) γιατι εκανα το ποστ, η κανεις οτι δε βλεπεις (μιας και αλλο πραγμα αυτο που ανεφερες στο οποιο εκει συμφωνω)..καταλαβαινω τι λες.καποιος προλαβε/εκμεταλευτηκε μια προσφορα που εγω δεν εχω δει/ψαξει/ενδιαφερθει και οταν μου ερθει η αναγκη βρισκω την αγγελια αυτη και κερδιζω εγω που το παιρνω φθηνοτερο απο καινουριο και κερδιζει και αυτος απο την συγκυρια αυτη. εξ'αλλου το αγορασε και αυτος, δεν ειναι ψυρισμενη καμερα στην ομονοια.αν εχω παρεξηγησει κατι, πειτε μου.
astrolabos Ιούλιος 2, 2010 #30977 Ιούλιος 2, 2010 Όταν πουλάς με κέρδος, αυτό ονομάζεται εμπόριο. Όταν το κάνεις αυτό χωρίς φορολογικά παραστατικά, δήλωση εργασιών κτλ, ονομάζεται παρεμπόριο.
dunkel_Stern Ιούλιος 2, 2010 #30978 Ιούλιος 2, 2010 μόλις απέθανε η 295 μου είμαι τώρα με μια 7800GT, ποπό και δεν έχω καμια όρεξη αύριο για πόλεμο με τους τεχνικούς του πλαισίου
bezdim Ιούλιος 2, 2010 #30979 Ιούλιος 2, 2010 PROFESSIONAL AL6000 DIGITAL ALCOHOL BREATHALYSER TESTERWANT
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.