Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

βλεπω κατι αγγελιες πωλησης... προιοντων που ηταν χθες σε πολυ καλη ευκαιρια... απο πλαισιο.. και να λεει και με θρασος οχι παζαρια.. και μου ανεβαινει η πιεση... , βρε ου...

εγώ λατινικούς χαρακτήρες βλέπω:p

Μαλλον τον βολευουνε και το εκανε... Μην πεσεις να το φας το παιδι... :p

ρε παιδιά.. παίζει κάποιο χρηματικό έπαθλο στο youtube άμα συμπληρώσεις κάποιο X αριθμό από subscribers η views στο video σου?

αν όχι τότε γιατί όλοι σαν ψυχάκηδες θέλουν να μαζέψουν viewers και subscribes?

όχι αλλά μπορεί να γίνεις affiliate/partner, να βάλεις διαφημήσεις στα video κ να πληρώνεσαι.

βλεπω κατι αγγελιες πωλησης... προιοντων που ηταν χθες σε πολυ καλη ευκαιρια... απο πλαισιο.. και να λεει και με θρασος οχι παζαρια.. και μου ανεβαινει η πιεση... , βρε ου...

και παλι θα πω εφοσον εχει κερδος αυτος και εγω που μου το πουλαει το παιρνω φθηνοτερα απο τα μαγαζια που ειναι το κακο?

σαν να πουλαω τα cable tester που ελεγα σε προηγουμενη σελιδα.

ρε αστρολαβο 5 γεμισματα στο μηνα? φαρμακειο εισαι.

νομικα δεν ειναι μεμπτο..(ισως και να ναι τωρα που τέθηκε το παραεμποριo :p) ηθικα ομως.. το θεωρω γυφτια... ειδικα το "please οχι παζαρια.." ας το εβαζε στο insomnia αν δεν ηθελε κριτικη... , οχι στο thelab...

νομικα δεν ειναι μεμπτο..(ισως και να ναι τωρα που τέθηκε το παραεμποριo :p) ηθικα ομως.. το θεωρω γυφτια... ειδικα το "please οχι παζαρια.." ας το εβαζε στο insomnia αν δεν ηθελε κριτικη... , οχι στο thelab...

ναι γυφτια μπορει να ειναι.

αν κερδισα εγω κατι σε ενα διαγωνισμο, και δεν το γουσταρω, πρεπει με τη σειρα μου να το χαρισω?

αρχαίο ρητό του internet

Remember kids, the larger your post count, the larger your ***** is!

<--------

http://twitpic.com/21q1e1

όποιος μου εξηγήσει που ακριβώς πήγαν τα 150€ [τι στο καλό είναι αυτή βάση που κάνει τόσο], έχει σοκολατάκια από το Spruengli :p

Υπερβολικό το βρίσκω, μπορεί να έχει commercial extensions, ή μπορεί να είναι κόστος για hosting, domain or whatever.

Η κλασσική περίπτωση Έλληνα που σκάει για τα 150€ ενώ πχ. το ότι μόνο ο σύζυγος της Γκερέκου κυνηγήθηκε το έχει ήδη ξεχάσει.

αν κερδισα εγω κατι σε ενα διαγωνισμο, και δεν το γουσταρω, πρεπει με τη σειρα μου να το χαρισω?

η οντως δεν εχες προσεξει(εχει σβηστει το ποστ της ανακοινωσης της προσφορας..) γιατι εκανα το ποστ, η κανεις οτι δε βλεπεις (μιας και αλλο πραγμα αυτο που ανεφερες στο οποιο εκει συμφωνω)..

Νέα ήθη. Γιατί όχι; Το έχω κάνει και σε πληροφορώ το χάρηκα σαν να το χρησιμοποίησα εγώ ο ίδιος.

η οντως δεν εχες προσεξει(εχει σβηστει το ποστ της ανακοινωσης της προσφορας..) γιατι εκανα το ποστ, η κανεις οτι δε βλεπεις (μιας και αλλο πραγμα αυτο που ανεφερες στο οποιο εκει συμφωνω)..

καταλαβαινω τι λες.

καποιος προλαβε/εκμεταλευτηκε μια προσφορα που εγω δεν εχω δει/ψαξει/ενδιαφερθει και οταν μου ερθει η αναγκη βρισκω την αγγελια αυτη και κερδιζω εγω που το παιρνω φθηνοτερο απο καινουριο και κερδιζει και αυτος απο την συγκυρια αυτη. εξ'αλλου το αγορασε και αυτος, δεν ειναι ψυρισμενη καμερα στην ομονοια.

αν εχω παρεξηγησει κατι, πειτε μου.

Όταν πουλάς με κέρδος, αυτό ονομάζεται εμπόριο. Όταν το κάνεις αυτό χωρίς φορολογικά παραστατικά, δήλωση εργασιών κτλ, ονομάζεται παρεμπόριο.

μόλις απέθανε η 295 μου :(

είμαι τώρα με μια 7800GT, ποπό και δεν έχω καμια όρεξη αύριο για πόλεμο με τους τεχνικούς του πλαισίου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.