Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Παντα το είχα απορία, πως και τι κατασκοπεύουν?

Από ότι διάβασα, σκοπός τους ήταν να πλησιάσουν άτομα με διάφορες συγκεκριμένες θέσεις στην αμερικάνικη κυβέρνηση ώστε να μπορούν να εξάγουν πληροφορίες, π.χ. θέση των Η.Π.Α για το Ιραν, πυρηνικά προγράμματα κ.τ.λ

Από αύριο το πρωί ο φπα πάει στο 23%... :neo:

άντε και να τα εκατοστήσει... :daisy:

Κοινώς από αύριο ακριβαίνουν απλά τα πάντα... να δω πόσο θα πάνε την βενζίνα...:banging:

ξυπνήστεεε η Ελλάδα έχει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου και ορυκτών ... :ph34r:

edit

jaco

χαχα προλαβα και πήρα την d5000 και κάρτα μνήμης 8gb

Από αύριο το πρωί ο φπα πάει στο 23%... :neo:

άντε και να τα εκατοστήσει... :daisy:

Κοινώς από αύριο ακριβαίνουν απλά τα πάντα... να δω πόσο θα πάνε την βενζίνα...:banging:

Επισης απο αυριο ολα τα περιπτερα και λαικες αγορες ΠΡΕΠΕΙ να δινουν αποδειξη λιανικης πωλησης χωρις να το ζητησετε.

Απο αυριο ολα τα ατομα του ΣΔΟΕ στους δρομους για ελεγχους (θελουν την μιζα τους και αυτοι... οικονομικη κριση βλεπετε) ...

Βενζινη θα παει 1,60 1,70 στην καλυτερη μιας και οι περισσοτεροι θα αρπαξουν την ευκαιρια για περισσοτερα εσοδα..

Πω πω μπ@#$%λο αυτη η χωρα ,πραγματικα την εχω σιχαθει..

EΔΙΤ: Σημερα παρηγγειλα το 1ο μου smartkit !!Καμια σχεση με το τι σπουδαζω ,αλλα τρελαινομαι για ηλεκτρονικα..

Εντάξει, αν το σκεφτείς επειδή εμείς είμαστε λίγο σφιχτοκ*ληδες, μας το πήγαν το φπα στα 23% σιγά-σιγά μέσα σε 3-4 χρόνια... στους Άγγλους που είναι πιο "χαλαροί", από 17% τους το πήγαν 23% σε μια νύχτα...

Οπότε από εδώ και πέρα πλέον, ανταγωνιζόμαστε στα ίσια τους Άγγλους, χωρίς πόνο και ασάλιωτα...

remember.gif -> να θυμηθω να βαλω βενζινη σημερα

Φιλος που ηθελε να περασει στρατιωτικη σχολη.

Δινει περσυ,γραφει σε ολα κατοσταρια κτλπ και στην εκθεση 14.Οποτε χανει το "παιχνιδι".

Ξαναδινει φετος.

Γραφει σε ολα εκατοσταρια και εκθεση φοβερα πιστευει.Γενικως ειναι καλος,περσυ απο ατυχια και αδιαθεσια εγραψε χαλια.

Δινει λοιπον και αθληματα.

Οπως ολοι ξερουμε αν αποτυχεις εχεις αλλες 2 ευκαιριες.

Δινει εκει τα αθληματα,παει στο αλμα εις μηκος.

Περναει τα 3-3.5 μετρα(δεν θυμαμαι ποιο ειναι σαν βαση) και πιανει καπου 4-5 μετρα .

Του λενε οκ ωραιος παμε στο επομενο.Τα δινει και τα αλλα και βγηκαν τα αποτελεσματααα.

Ηταν σιγουρος οτι τα περασε και λεει δεν παω να δω...

Παει και τι να δει . ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ.

Παιρνει τον αδερφο του που ειναι και στο λιμενικο.

Πανε ρωτανε τους εξεταστες που ηταν εκει την μερα κεινη μηπως εγινε καποιο λαθος κτλπ.

Οι εξεταστες ηταν αξιωματικοι αεροποριας.

Τι τους ειπαν?

"Μην μας αμφισβητειτε,ημουν εκει και θυμαμαι οτι στην πρωτη προσπαθεια κοπηκες στα 2.5 στη δευτερη 2.7 και τριτη παλι κοπηκες".

Εντωμεταξυ ο φιλος μου δεν ειχε κοπει και περασε με την μια.Του λεει λοιπον "εσεις καταρχας ησασταν στην γωνια πανω πανω και πινατε τον καφε σας και καπνιζατε και κατα δευτερον δεν μπορω να σας πιστεψω οχι επειδη εχω δικιο,επειδη ειμασταν 100 παιδια εκεινη τη μερα.Το να θυμαστε αριθμους απο ολες τις ευκαιριες του καθενος ειναι πραγμα αδυνατο χωρις να δειτε χαρτια".

Και απαντηση?

"ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ,φυγετε σας παρακαλω πολυ πριν υποστειτε συνεπειες για προσβολη"

Και ερωτω εγω ρε παιδι μου... αυτη ειναι η πατριδα που πρεπει ο φιλος μου να "υπηρετησει" ?

Μια πατριδα που πριν καν τον αφησει να την υπηρετησει τον προδιδει?

Που ειναι η αξιοκρατεια ρε γαμωτο ?

Γιατι αυτο το παιδι που ιδρωσε αιμα 2 χρονια να τρωει τετοια κλοτσια επειδη 3-4 γιοι αξιωματικων δεν μπορουν να μπουν με την αξια τους.

Σε πουλαν και σε αγοραζουν οποτε θελουν...σε βαζουν να πουλας και συ την οικογενεια σου και τη ζωη σου για μια πατριδα που θα σε πουλησει πριν καν της υποσχεθεις το "ειναι" σου.

Αντε γεια ειμαστε.Για κλαμματα.

Εχω χασει πασα ιδεα. :confused:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xtmQ51jzYgY]YouTube - leaving on a jet plane[/ame]

απλά...:crazy_pilot:

η ζωή είναι πολύ πολύτιμη για να χαραμίζουμε χρόνια....

Δεν το ξερω το παιδι ,αλλα απο την πλειοψηφια που γνωριζω ,δεν παει να υπηρετησει την πατριδα,εναν σταθερο μισθο παει να εξασφαλησει..Μην τρελαθουμε και τελειως...

Κοιτα επειδη δεν ειμαι μανα κανενος για να ντρεπομαι,θα σου πω οτι και ενας φιλος μου φετος εγραψε πανελληνιες σχετικα καλα (για μενα χαλια) και με μεσο τον πατερα του (υψηλα ισταμενος αστυνομιας) τον περασαν αθληματα με 20/20 (τελοσπαντων 4000/4000 μορια),ενω στη σφαιρα εμεινε!

Ενταξει δεν μπορει να φταιει μονο ο "τρομπας".Ολο το συστημα ειναι χαλια.

Εδω κοβουν κοπελιτσες για 1 κιλο και περναν κατι κοντους και αλλα ατομα με +50 κιλα απο το κανονικο,επειδη ειναι παιδια "μεγαλων".

Ο φιλος μου ομως εδωσε 2 χρονια ιδρωτα για την παλιοπατριδα που υποτιθεται οτι αγαπουσε.Αυτη ποια αγαπη εδειξε?Το φτυσιμο στη μαπα ή το οτι τον ταπεινωσε,παιρνωντας αλλους 10 που ειναι ημιμαθεις και αθλητικα αταλαντοι?

Εχω βαρεθει ποια να τους δικαιολογω και οχι δεν θα πω εφταιγε ο τρομπας,γιατι εκει ηταν 10 ακομη αξιωματικοι .Και να πας που να βρεις το δικιο σου που ολοι θα συμφωνησουν μεταξυ τους...εσυ ή αυτοι θα χουν δικιο.Ενας τρελος που απετυχε και κλαιγεται θα σαι για αυτους...

Και το οτι εχουν καταργησει το "θεσμο" να ειναι και γονεις-φιλοι κτλπ στην εξεταση αθληματων ειναι τυχαιο???Δεν νομιζω.Γιατι δεν γινεται αναβαθμολογιση ουτε τπτ,οποτε βαζει ο καθενας οτι θελει και εκμεταλευονται τις τρυπουλες για τους "δικους" τους ανθρωπους.

Ενα παιδι εξαλλου τι να ξερει μωρε,τρελο θα ναι ή επαθε ψυχολογικα που εμεινε...

Αρα μαλλον εχουμε να κανουμε με "τρομπες" και οχι εναν και ενα συστημα -φουσκα.

Δεν το ξερω το παιδι ,αλλα απο την πλειοψηφια που γνωριζω ,δεν παει να υπηρετησει την πατριδα,εναν σταθερο μισθο παει να εξασφαλησει..Μην τρελαθουμε και τελειως...

Με τις δεδομενες συνθηκες και γω γι αυτο θα πηγαινα,ΑΝ πηγαινα εκει (που δεν παιζει ουτε με σφαιρες).Αλλα ολοι το βλεπουν διαφορετικα.

Το συγκεκριμενο παιδι πραγματικα ηθελε να κανει οτι ακριβως ΠΡΕΠΕΙ να κανει ενας στρατιωτικος κ.ο.κ.Το χα καταλαβει απο συζητησεις.

Πλεον λεγοντας του οτι απο ιατρικη παιζει να μπει αργοτερα,μου λεει δεν θελω να ξανακουσα για πατριδες ιδανικα κτλπ.

Ισως και να του κανει καλο,αλλα ενταξει ειχε εναν στοχο...

Άντε ρε κωλόζωα εξεταστές - γραμματεία του AχρηστόΤΕΙ Αθήνας (μην πω τίποτα άλλο). Διορθώστε κανένα γραπτό.

9 - 7 - 6 μέρες πέρασαν από 3 γράπτα και δεν ανέβηκε τίποτα. Τα εργαστήρια πάλι, κλείνουν πάνω από μισό μήνα. Άντε ρε ζώα

Από λύκειο και πριν πας στρατό δεν ξέρεις τι πας να υπηρετήσεις...ειδικά μέσα στις σχολές κάποτε ήταν κάτι, τώρα δεν είναι ούτε καν. Αν δεν ζήσεις τον στρατό ότι και αν σου λένε είναι ότι να 'ναι. Μπορεί και να είναι καλύτερα για τον ίδιο που δεν μπήκε, αυτό δεν θα το μάθει ποτέ. Φιλικά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.