Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
όπως θα έλεγε και o polonos, dzien dobry TheLab.gr :flower:

Παραδεξου το ρε.... εμπλεξες με καμμια πολωνεζα :hehe: :hehe:

Καλησπερα και απο μενα !

τα έχει πάρει κι ο Δίας με αυτά που κάνουμε σε αυτή τη χώρα... Μεγάλε, την επόμενη φορά σημάδεψε τη Βουλή, κατά προτίμηση στην αρχή της συζήτησης για τη βολευτική αποζημίωση, που θα είναι όλοι μέσα [πριν αποχωρήσει το ΚΚΕ, κι όποιος άλλος]

τα έχει πάρει κι ο Δίας με αυτά που κάνουμε σε αυτή τη χώρα... Μεγάλε, την επόμενη φορά σημάδεψε τη Βουλή, κατά προτίμηση στην αρχή της συζήτησης για τη βολευτική αποζημίωση, που θα είναι όλοι μέσα [πριν αποχωρήσει το ΚΚΕ, κι όποιος άλλος]

ρεεεεε μη λες τέτοια!!! δουλεύουν και αθώοι άνθρωποι εκεί μέσα!! :hehe:

ρεεεεε μη λες τέτοια!!! δουλεύουν και αθώοι άνθρωποι εκεί μέσα!!

Ποιοι αθωοι ??Ακομα και οι καθαριστριες με μεσο μπηκαν...

Ποιοι αθωοι ??Ακομα και οι καθαριστριες με μεσο μπηκαν...

Psit αθώε. Πες μου έναν έλληνα που δεν έχει χρησιμοποιήσει μέσον σε αυτή τη χώρα....

Psit αθώε. Πες μου έναν έλληνα που δεν έχει χρησιμοποιήσει μέσον σε αυτή τη χώρα....

Δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και ο πιο σωστος τρωπος σκεψης...

Δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και ο πιο σωστος τρωπος σκεψης...

Δεν είναι, αλλά δεν νομίζω ότι οι καθαρίστριες τις βουλής που μπήκαν με μέσον είναι ένοχες.

Ένοχες για ποιό πράγμα; Για την οικονομική κατάσταση της χώρας; Μη τρελαθούμε τελείως.

Όλοι χρησιμοποιούμε μέσον γιατί δυστυχώς έτσι λειτουργεί αυτό το μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό κράτος.

τέσπα... δεν χρειάζεται να συζητάμε τα αυτονόητα..

Πρωτον πσιτ στην γατα σου.Δεν με ξερεις και απο χτες.

Και δευτερον , το μεσο το χρησιμοποιουν ολοι ειναι γνωστο, αλλα δεν σημαινει οτι θα τους πουμε και μπραβο.

Και όμως, γίνεται - σχολείο, πανεπιστήμιο, στρατός, εργασία, χωρίς μέσο για 2 λόγους:

α) προσέχω τις παρέες μου

β) δεν θέλω να χρωστάω σε κανέναν ανταλλάγματα

Μην ανησυχείς, δεν είμαι το παιδί θαύμα, ζούμε ανάμεσά σας :triniti:

Και όμως, γίνεται - σχολείο, πανεπιστήμιο, στρατός, εργασία, χωρίς μέσο για 2 λόγους:

α) προσέχω τις παρέες μου

β) δεν θέλω να χρωστάω σε κανέναν ανταλλάγματα

Μην ανησυχείς, δεν είμαι το παιδί θαύμα, ζούμε ανάμεσά σας :triniti:

OMG..... :crazy: robots in disguise,... :help1:

Mην διαβάζετε μόνο τις λέξεις, υπάρχει και το νόημα.

Επιστρέφω με δυνατό post... :stop:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.