Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

μετα απο χορους της βροχης και βουντου δεκαδων χρονων στη σημερινη μεγαλυτερη ομοβροντια κεραυνων εβερ στην αθηνα εγω εχω δανεισει την καμερα και ετσι παλι δεν θα δοκιμασω αυτο http://chdk.wikia.com/wiki/Samples:_Lightning_photography

Αυτό το είχες ξαναπεί και το έφερα στο μυαλό μου εχτές, αλλά βαριόμουν να σηκωθώ από τον καναπέ του κήπου να πάρω τη μηχανή-τρίποδο-ντεκλασέρ και να πάω ταράτσα να γίνω παπί.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Σήμερα είναι μια απ' αυτές τις μέρες, που απλά δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα... :yawn:

Θέλω διακοπές ή καλύτερα, θέλω να μην πάω 4-5 μέρες στην δουλειά και να σαπίσω, μετά την βγάζω και μέχρι τον Σεπτέμβρη σερί...

μου εκαναν την χαρη (και δεν ειχα τελειωσει την υλη)

Οι εξετάσεις των μαθημάτων την Τρίτη 29 Ιουνίου ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν λόγω 24ωρης απεργίας του ΟΑΣΘ.Οι εξετάσεις των των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 5 Ιουλίου κατά τις ώρες που έχουν ανακοινωθεί στο υπάρχων πρόγραμμα.

εξεταστικη χωρις απροοπτα δεν υπαρχει:mamba:

Αύριο γράφω τελευταίο μάθημα (Ανάλυση Περιβάλλοντος) και άμα το περάσω θα μπορώ να πάρω πρακτική! Ο Καιρόc Γαρ Εγγύc!

Χρειάζομαι επειγόντως διακοπές - έχω αρχίσει να κλατάρω. Μια φίλη μου, την χαιρέτησα με λάθος όνομα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.