Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Μήτσομ, αν δεν κάνω λάθος στα Carrefour [τουλάστιχον, στο Carrefour στο Μαρούσι] έχει Kayak. Αλλά για να είμαστε σίγουροι, θα ρωτήσω και το αφεντικό, όταν γυρίσει σπίτι ;)

άκυρο. ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο προμηθευτής μας :p

μπορει να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο Μαραντόνα φοράει δύο ρολόγια ; :p

Το είναι για να βλέπει τι ώρα είναι και το άλλο είναι για να βλέπει τι ώρα θα πρέπει να πάρει την δόση του... μάλλον...

Θα ανταλαζα και 2 χρονια απο την ζωη μου για να μαι εστω και για 2 μερες εκει.

Βαλτε HD ,ανοιξτε τερμα τα ηχεια και απολαυστε.

Με πολλά λιγότερα "έξοδα" απο τα 2 χρόνια που είσαι διαθετειμένος να θυσιάσεις, μπορείς να πας Χαλκιδική (Σιθωνία δλδ - Δεν θα σου πω που ακριβώς και πως ;) ) ή Κρήτη. Παίρνεις και ενα Mp3 μαζί σου με τέτοια Relaxing tracks (αν και θα προτιμούσα μόνο το κύμα) και άσε τα piranhas και τους καρχαρίες να τρώνε άλλους....

Neph ζαλίζομαι τι avatar είναι αυτό;

+++

:toomuchne

Καλα αυτο χωράει πολυ συζήτηση.Καμια φορα το απενεργοποιώ μονο και μονο για να δωσω κλικ σε διαφημίσεις σε σαιτ που γουσταρω.

Παντος gifaki για avatar ειναι fail...

Τώρα είναι η τελεια στιγμή για βόλτα στους δρόμους....χαλαρά, βροχουλα - αστραπές, αδειοι οι δρόμοι, μουσικούλα στο τρανζίστορ....εγώ πάντος την βόλτα μου την έκανα....πήρα την δόση μου...Απίστευτο συναίσθημα...

μετα απο χορους της βροχης και βουντου δεκαδων χρονων στη σημερινη μεγαλυτερη ομοβροντια κεραυνων εβερ στην αθηνα εγω εχω δανεισει την καμερα και ετσι παλι δεν θα δοκιμασω αυτο http://chdk.wikia.com/wiki/Samples:_Lightning_photography

Με πολλά λιγότερα "έξοδα" απο τα 2 χρόνια που είσαι διαθετειμένος να θυσιάσεις, μπορείς να πας Χαλκιδική (Σιθωνία δλδ - Δεν θα σου πω που ακριβώς και πως ;) ) ή Κρήτη. Παίρνεις και ενα Mp3 μαζί σου με τέτοια Relaxing tracks (αν και θα προτιμούσα μόνο το κύμα) και άσε τα piranhas και τους καρχαρίες να τρώνε άλλους....

+++

:toomuchne

Μωρε εχω βρει τετοια παραλια στον Παγασητικο κολπι μεσα.

Λεγεται Παχυα αμμος .Πρασινα νερα ,πανεμορφη απαλη αμμος και το καλυτερο?Λιγοι την ξερουν...

Οσες φορες παω ζητημα να ναι αλλη μια παρεα ή κανας μπακουρης.Φοβερη ποραλια,αλλα θελει ολιγον "off road" προσπαθειες να κατεβεις (μονο με ποδια).

ΑΛΛΑ η Χαβαη ειναι Χαβαη!:upside:

PS: Εμενα εκει που εβλεπα ταινια το pc εσβησε -μαυρη οθονη για 3 δευτερα- και μετα επανεκκινηση.Δεν ξερω αν ηταν λογω βροχης...

Τώρα είναι η τελεια στιγμή για βόλτα στους δρόμους....χαλαρά, βροχουλα - αστραπές, αδειοι οι δρόμοι, μουσικούλα στο τρανζίστορ....εγώ πάντος την βόλτα μου την έκανα....πήρα την δόση μου...Απίστευτο συναίσθημα...

το ακόμα καλύτερο είναι να είσαι με το ποδήλατο και καλή παρεούλα να βολτάρεις όλο το κέντρο της αθήνας και πάνω από το κεφάλι σου να γίνεται χαλασμός από κεραυνούς και βροντές......ευτυχώς βέβαια που πρόλαβα να μπω σπίτι πριν ξεκινήσει:hehe:

Top Gear 15η σεζον, 1ο επισοντ ον ντα γουει... εφ γεα!!!! :jump1::banging:

EDIT: Απ'τα καλυτερα π'χω δει...!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.