Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Δοκάρι και στα 3. Ουτε το site τους αναφέρει, ουτε στο group, και μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με Fresh Ν.Σμύρνης οπου μου είπαν επιλεκτικά "παγωτά μονο δικής μας παραγωγής"...
Τα παγωτά Kayak θα τα βρείτε στη νέα boutique της Kayak στη Κηφισιά, Κασσαβέτη 10 και Κυριαζή 40, σε επιλεγμένα σημεία (Φίλιον - Κολωνάκι, Degustation- Πλατεία Κολωνακίου), σε επιλεγμένα εστιατόρια και cafes, σε επιλεγμένα ΑΒ.Βασιλόπουλος, αλλά ακόμα και στο κατάστημα Kayak στη Μυκόνου, Θέση Ματογιάννη, Μαλαματένια.

oh snap^2

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μήτσομ, αν δεν κάνω λάθος στα Carrefour [τουλάστιχον, στο Carrefour στο Μαρούσι] έχει Kayak. Αλλά για να είμαστε σίγουροι, θα ρωτήσω και το αφεντικό, όταν γυρίσει σπίτι ;)

Μήτσομ, αν δεν κάνω λάθος στα Carrefour [τουλάστιχον, στο Carrefour στο Μαρούσι] έχει Kayak. Αλλά για να είμαστε σίγουροι, θα ρωτήσω και το αφεντικό, όταν γυρίσει σπίτι ;)

Μεχρι να γυρισει Ταυρο θα χουν γινει χυλος!:hehe:

Κοινωνικος ρατσισμος να μην φερνουν στα νοτιοτερα καταστηματα gourmet παγωτα.

ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!

προσοχη παντως στο Βασιλοπουλο στη Πλατεια Νταβαρη

μπορει ειναι σχετικα καινουριο καταστημα και να εξυπηρετει Φαληρο και Νεα Σμυρνη

αλλα εχω παρει δυο φορες kayak απο εκει και ηταν λιωμενο και ξαναπαγωμενο

και συγγενικο μου προσωπο την εχει πατησει twice με αλλοιωμενο κρεας

οι παρατηρησεις και τα rma προφανως πεφτουν στο βροντο

παντως τον τελευταιο καιρο εχω ξανακαλυψει την αξια των απλων γευσεων

σοκολατας βανιλιας φυστικι κτλ απο παγωτα ζαχαροπλαστειου

πιο βαρια σαν γευση σιγουρα απο τα τυποποιημενα

αλλα μου θυμιζουν κατι απο παγωτα παιδικων μου χρονων και ομολογω οτι μ'αρεσει πολυ

ισως η μυρωδια του βουτυρου, το αυγο, η ελαφρως κοκκωδης υφη...

Χαρά στα ΠΑτήσια για παγωτό....

Επίσης οι Νεοσμυρνιώτες buenna από το beer academy αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΥΓ. Κοπρίτης στείλε υπουργείο ανάπτυξης εκεί να δεις γέλια.....

Άσχετο με τα παγωτά.

Βλέποντας αυτήν την είδηση, ότι αν δεν ψηφίσουν όλοι του πασοκ το νόμο για το ασφαλιστικό θα πάμε σε εκλογές, δεν ξέρω τι με φοβίζει περισσότερο: ο νόμος για το ασφαλιστικό, ή το να πάρει σε ενδεχόμενες εκλογές 20% ο καρατζαφέρης;:blink:

Βλέποντας αυτήν την είδηση, ότι αν δεν ψηφίσουν όλοι του πασοκ το νόμο για το ασφαλιστικό θα πάμε σε εκλογές, δεν ξέρω τι με φοβίζει περισσότερο: ο νόμος για το ασφαλιστικό, ή το να πάρει σε ενδεχόμενες εκλογές 20% ο καρατζαφέρης;:blink:

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο πρωθυπουργός θα θέσει στους βουλευτές ένα απλό δίλημμα....

φε ξε μου και ...

ερασιτέχνες όλοι σας...

1. Βάζουμε πρώτα το ελληνικό, αν και για να είμαστε ειλικρινείς [πληθυντικός της μεγαλοπρέπειας] προτιμούμε το νούμερο 2

kayak_700.jpg

2. DSC03684.jpg

Για το νούμερο 2 να περιμένετε εκτενές αφιέρωμα με φωτογραφίες, από τις 2 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου :p

I see your kayak & Ben & Jerry's and I raise you with

ICE034.jpgdia_haagendazspot1.jpg

Είδικά το πρώτο είναι κόλαση.

imo το post του jaco είναι έτη φώτος καλύτερο.... θα έπρεπε να μην σχολίασεις καν και να σβήσεις και το δικό σου post..

Εκει στο free radio ειναι για πολλες μπατσες...σορρυ κιολας αλλα τα κενα αναμεσα στα songs κρατανε εως 1 λεπτο... δλδ ελεος, δεν μπορουν αν βαλουν ενα shuffle στην playlist τους? Πφφφ...

Ξυπνας στης 11... Βλεπεις ηλιο εξω... Λες ας παω για μπανιο....

Ετοιμαζεσαι... Ετοιμαζεις και τα πραγματα....

Και κρυβεται ο ηλιος πισω απο κατι συνεφα ναααααααααα...

Κοιτας το δελτιο καιρου....Βροχες....

:no::no:

Πας στήνεσαι στην ουρά σαν τον μπούφο (Alex Lee) και περιμένεις για 36 ώρε αυπνος για να αγοράσεις πρώτος το νέο iPhone. Το παίρνεις τελικά 2ος αλλά η χαρά σου είναι απερίγραπτη σαν της [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ns0i5SsqwYY]iJustine[/ame] (Τερλό tech babe, AKA iVlameni) και τρέχεις στους δρόμους ανέμελος ξεφωνίζοντας... Πας σπίτι ελαφρωμένος κατα 600ε,πεινασμένος, κουράσμένος, λιώμα απο την έλλειψη ύπνου ανοίγεις το νέο σου iphone και τι παρατηρείς?

Οτι οταν το πιάνεις αυτό [ame=http://www.youtube.com/watch?v=8WxaJE-cS5s]χάνει το σημα[/ame] (σημα, καμπάνα!) του και δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο

Αν δεν είναι αυτό το απόλυτο FUFUFUFUFUFUFUFUFUFFUUUU τότε τι είναι?

Θα ανταλαζα και 2 χρονια απο την ζωη μου για να μαι εστω και για 2 μερες εκει.

Βαλτε HD ,ανοιξτε τερμα τα ηχεια και απολαυστε.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yi06Tiu1OCM&playnext_from=TL&videos=1roUt8ZStik]YouTube - HD RELAXATION 2- OAHU BEACHES - MUSIC VIDEO - Ocean relaxing meditation videos relax[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.