Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Θα'θελα να ξερα ποιος μλκ@ς με πήρε 2 τηλέφωνα με απόκρυψη στις 4 το πρωί!:yawn:

Δεν το σήκωσα, για καλό δεν παίζει να ήταν, βέβαια ακόμα χειρότερος μακάκας είμαι εγώ που ξέχασα να το βάλω στο αθόρυβο πριν κοιμηθώ.... :X:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Θα'θελα να ξερα ποιος μλκ@ς με πήρε 2 τηλέφωνα με απόκρυψη στις 4 το πρωί!:yawn:

Δεν το σήκωσα, για καλό δεν παίζει να ήταν, βέβαια ακόμα χειρότερος μακάκας είμαι εγώ που ξέχασα να το βάλω στο αθόρυβο πριν κοιμηθώ.... :X:

Το κινητό του jp ξαναχτυπά;:hehe:

μαλλον ο jobs εχει δικιο

μπειτε σε http://www.athinorama.gr/cinema/data/movies/default.aspx?id=1001003

ή http://www.euro2day.gr/ να δειτε το cpu usage να πεταει(!!) λογω ads!!

ναι οκ το adblocker αλλα οπως ειπε και ο peter griffin αν δεν δω τις διαφημισεις τοτε χανουν το νοημα να υπαρχουν.λολ

κατι αλλο. μονο εγω χρησιμοποιω το winrar? γιατι ολοι στα it departments μου τα ζητανε σε zip και τα xl σε 2003?

το winrar παράγει και zip αμα θες..... πάντως ο λόγος προτίμησης του zip έναντι των άλλων είναι ότι για το zip πρακτικά δεν χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα, προσφέρεται υλοποίηση μέσα στα win

Όσο για το Office πες τους να βάλουν Compatibility Pack και να σταματήσουν τη κλάψα.

Εχω ξετιναξει το νετ ολοκληρο να βρω ποιος εκδοτικος οικος εχει μεταφρασει το Zodiac του Robert Graysmith και δεν βρισκω τιποτα.

Ειναι δυνατον να μην εχουν μεταφρασει αυτο το βιβλιο.... :o

Εχω ξετιναξει το νετ ολοκληρο να βρω ποιος εκδοτικος οικος εχει μεταφρασει το Zodiac του Robert Graysmith και δεν βρισκω τιποτα.

Ειναι δυνατον να μην εχουν μεταφρασει αυτο το βιβλιο.... :o

Παρε ενα τηλ η πανε μια βολτα στα public ;)

Όσο για το Office πες τους να βάλουν Compatibility Pack και να σταματήσουν τη κλάψα.

το οποιο το δινει δωρεαν η ms αλλα δυστυχως με καποιες συνθετες μορφες xl,word δεν ειναι ουτε αυτο compatible.

το winrar παράγει και zip αμα θες..... πάντως ο λόγος προτίμησης του zip έναντι των άλλων είναι ότι για το zip πρακτικά δεν χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα, προσφέρεται υλοποίηση μέσα στα win

ναι δεν διαφωνω, αλλα μιλαμε για it deps αρκετα μεγαλων εταιριων,εχουν μεινει στα generic feautures των xp αυτοι?

Θα ρωτησω σημερα στα Παπασωτηριου στο Περιστερι,οπως θα πηγαινω στην μπυραρια.

Αλλα για να μην το βρισκω και στο site τους ουτε στο νετ... θα πρεπει να το διαβασω στα αγγλικα απ'οτι βλεπω και δεν τα εχω ακονισει τα "καλα" τα αγγλικα μου για 2-3 χρονια.:nothing:

Συνηθισα με τα agro:p

ναι δεν διαφωνω, αλλα μιλαμε για it deps αρκετα μεγαλων εταιριων,εχουν μεινει στα generic feautures των xp αυτοι?

Καλά είσαι. Έχει συμβεί και σε μένα αυτό. Μεγαλοεπιχειρηματίες ή μεγαλοκαθηγητές ή μεγαλογραμματέες

και άλλοι μεγαλοδιάφοροι και δεν μπορούσαν να ανοίξουν ένα *rar. Ο άλλος μου πε "χρησιμοποίησες πολύ

προχωρημένη τεχνολογία". Κλάψτα...

Απάντησε του, "κανονικά, αυτό που κάνω δεν επιτρέπεται, αλλά...".

Καλά και στη δουλειά μου (πρακτική βασικά) όλοι είναι άμπαλοι. Δεν μπορούν να σώσουν τα attachments.

μια απο τα ιδια...

συμφοιτητής μου στελνει σημειωσεις για ενα μαθημα

ανοιγω το mail βλεπω δεν εχει επισυνάψεις

προχωραω να δω τι εχει στειλει

και βλεπω...

file:///C:/Documents%20and%20Settings/giorgos/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/GE6.doc

:suicide2:

το οποιο το δινει δωρεαν η ms αλλα δυστυχως με καποιες συνθετες μορφες xl,word δεν ειναι ουτε αυτο compatible.

Βλέπεις αν παίρνεις το μέρος τους δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν. Καμιά κατανόηση, updates και abuse με docx και xlsx μέχρι να νιώσουν. :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.