Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Έλεγα να το ποστάρω στο τι ταινία βλέπετε αλλά είναι πιο variant.

Τι ταινία βλέπετε; -> Τελευταία στη δουλειά; Το βάστα τοίχο γερά θα ζμπρόξω...:suicide2:

περιμένουμε κάποια γενική απεργία την επόμενη εβδομαδα? Απ αυτες που δεν έχουν λεωφορεία,μετρό κτλ??

γουστάρεις χαμό;:p

LOLOLO

Όχι γράφω τρίτη,τετάρτη τελευταία μαθήματα για την σχολή και δεν ξέρω αν θα μπορώ να παω (έχω μετακομίσει πλεον).

Δολοφονια με παγιδευμενο δεμα στο Αμυνης..

Το πως περασε το δεμα τωρα απο τον ελεγχο , και πως εφτασε στον 7ο οροφο , κανεις δεν θα το μαθει

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι....

Και εγώ δεν θα "καταλάβω" ποτέ γιατί δεν διάλεξαν το Οικονομικών η το Εργασίας...

Τυχαίο;; Δεν νομίζω...

LOLOLO

Όχι γράφω τρίτη,τετάρτη τελευταία μαθήματα για την σχολή και δεν ξέρω αν θα μπορώ να παω (έχω μετακομίσει πλεον).

Τρίτη 29/6 έχει εξαγγελθεί απεργία από ΑΔΕΔΥ & ΓΣΕΕ, άρα δε λειτουργούν τα ΜΜΤ [μέσα μαζικής ταλαιπωρίας]

περιμενω τουλαχιστον 6 μηνες να βρεξει στην αθηνα με κεραυνους κλπ... για να βγαλω κατι παρομοιο αλλα δεν το βλεπω... να βρεχει...

τελικα εγινε σημερα αυτο που περιμενα, μονο που ημουν στο δρομο με το μηχανακι...

απο τις πιο χορταστικες ψιχαλες που εχω δει. καθε σταγονα=1l

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.