Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Μην ξεχνάς τον ΟΤΕ:p

Και τα αμετρητα thread με τα raid στα Win 2003...

Καλά μας πάει η Forthnet...

Όταν την πρωτοβάλαμε συγχρόνιζα κάπου 13 Mbps.

Σταδιακά έπεσε στα 12... 11... 10...

Και τώρα είμαι 9800 kbps :mad:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=o3if8kxAKjA&feature=player_embedded]YouTube - ΞΣΠΞΞ ΞΞΞ£ ΞΞΞΞ ΞΞΠ΀ΠΞΞΞΑΑΞΞ Ξ€ΞΞ£ ΞΞ‘[/ame]

Δείτε το! Scary stuff....:mamba:

Και τώρα είμαι 9800 kbps

Άντε, και εισκατώτερα!!

Και τώρα είμαι 9800 kbps :mad:

Συνάδελφος από 10+Mbps, έχει πέσει σταδιακά στα 3.5Mbps με την vivodi... Εν τω μεταξύ έχει ακούσει τις πιο απίστευτες δικαιολογίες από την vivodi και είναι λιγότερο από 1χλμ από το κέντρο του ιπποδρόμου, στο οποίο είναι συνδεδεμένος... τον ψήνω να την διακόψει και μάλλον θα το κάνει, γιατί πλέον είναι ξεκάθαρο ότι τον δουλεύουν...

απεργεί η ΕΡΤ σήμερα και δεν έχουν περιγραφή τα παιχνίδια ;

Απορια.

Αν οντως κανουν απεργια @ ΕΡΤ στο λογαριασμο της ΔΕΗ πληρωνουμε πιο λιγα?

wtf... με κάνουν ώρες ώρες κατι άτομα (γυναίκες και άντρες πονηρού περιεχομένου) add στο msn και ανησυχώ μην έχει χρησιμοποιησει κάνεις το email μου :nuke:

msn το τελευταίο καιρο γίνεται χαμός. αν ένας απο τα contacts σου την έχει πατήσει τρως και εσύ invitations

Καλά να πάθουμε. Ας ξεφτυλιστιστούμε λίγο πιο χοντρά μπας και κάποια στιγμή συνειδητοποιήσουμε που πάμε.

Γιατί να ξεφτυλλιστούμε? Το άγαλμα είναι του Michelangelo και απεικονίζει το Δαυΐδ. Τι σχέση έχει με εμάς? Αν αρχίσουνε και βάζουνε μαγιό Borat style και σε αρχαιοελληνικά αγάλματα, τότε πάω πάσο. :upside:

Γιατί να ξεφτυλλιστούμε? Το άγαλμα είναι του Michelangelo και απεικονίζει το Δαυΐδ. Τι σχέση έχει με εμάς? Αν αρχίσουνε και βάζουνε μαγιό Borat style και σε αρχαιοελληνικά αγάλματα, τότε πάω πάσο. :upside:

Ελα μωρε τωρα να'ουμ με τον Μικελαντζελο και τα λοιπα χελωνονιντζακια....

Οταν εμεις καναμε αγαλματα, αυτοι ητανε στα δεντρα και τρωγαν βαλανιδια.

Δικο μας ειναι και μας το κλεψανε μαζι με τα Ελγινεια...

Κλοπη και μετα παραχαραξη της ιστοριας κι ετσι δικε μου

:hehe:

εγώ τώρα θα έπρεπε να είμαι ένα και το άγχος για τα 2 μαθήματα που γράφω αύριο αλλά για κάποιο λόγω μια αναισθησία με έχει καταλάβει από την κορφή ως τα νύχια :p

εγώ τώρα θα έπρεπε να είμαι ένα και το άγχος για τα 2 μαθήματα που γράφω αύριο αλλά για κάποιο λόγω μια αναισθησία με έχει καταλάβει από την κορφή ως τα νύχια :p

αλλοι πανε σε γιατρους για να απαλλαγουν απ' το αγχος και συ παραπονιεσαι?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.