Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Wendys?......Παραλίγο να πάθω δηλητηρίαση από δαύτους!....ευτυχώς το πήρα πρέφα γρήγορα και είδα οτι οι πατάτες ήταν σαπισμένες και καταπράσινες. (ας είναι καλά το λιγοστό φως όταν άνοιξα το φωτάκι του αυτοκινήτου τρώγοντας τις πατάτες πηγαίνοντας σπίτι)

Γιωργη μου κοιτα να δεις, εφαγες μια φορα και σου κατσαν πρασινες πατατες

ειχα φαει αμετρητες και ουδεποτε υπεπεσε κατι χαλασμενο στην αντιληψη μου

θες να συνεχισω με τα display του μετρο, ακραια καιρικα φαινομενα, BSODs

ή επιασες το νημα περι γκαντεμιας κτλ...

Γιωργη μου κοιτα να δεις, εφαγες μια φορα και σου κατσαν πρασινες πατατες

ειχα φαει αμετρητες και ουδεποτε υπεπεσε κατι χαλασμενο στην αντιληψη μου

θες να συνεχισω με τα display του μετρο, ακραια καιρικα φαινομενα, BSODs

ή επιασες το νημα περι γκαντεμιας κτλ...

Μην ξεχνάς τον ΟΤΕ:p

αχρηστη πληροφορια της ημερας #1: best bacon mushroom melt ever

δεν υπηρχε το μπεργκερ απλα....ηταν τα πιο ακριβα τα wendys αλλα και τα πιο απολαυστικα..ειχαν και το τσιτ με το απειρο ριφιλ κοκα κολας...νταξ τι να πεις;

Tα western burgers των Goodys ειναι τα πρωτα τους "πραγματικα" hamburger

Αν και το Barbecue και το Mayo Classic? που δοκιμασα δεν με πολυενθουσιασαν , ισως οι αλλοι συνδυασμοι να ειναι καλυτεροι

Το μπιφτεκι ομως αυτο καθεαυτο ειναι αρκετα καλο , σε σχεση με τα υβριδικα που πασαρουν χρονια τωρα

Παιδια ειμαι 68 κοιλα 1,77 υψος.Λεω να αρχισω γυμναστηριο μπας και γραμμωσω.Θα τα καταφερω μεχρι τον Αυγουστο η τζιφος;

Χιουμοριστες! :D Anyway ελπιζω να χω γινει φετες μεχρι τον Σεπτεμβρη. . .

Τι προτιμας?

Κανονικη? Καλαθακι? Ανθοτυρο? Κατσικισιο?

Τι προτιμας?

Κανονικη? Καλαθακι? Ανθοτυρο? Κατσικισιο?

>> HΠΕΙΡΟΣ.

Φέέέέέέέέέεεεεεετααα!!!

Καλά να πάθουμε. Ας ξεφτυλιστιστούμε λίγο πιο χοντρά μπας και κάποια στιγμή συνειδητοποιήσουμε που πάμε.

καλά άμα μια αλχιδοσφεντόνα μας συνεφέρει, τότε θα σκαλίσω άγαλμα με τα νύχια μου τον Borat από γρανίτη :whistle2:

Παιδια ειμαι 68 κοιλα 1,77 υψος.Λεω να αρχισω γυμναστηριο μπας και γραμμωσω.Θα τα καταφερω μεχρι τον Αυγουστο η τζιφος;

Αν δεν έχεις άλλα πράγματα να κάνεις και ακολουθήσεις πιστά ένα σωστό πρόγραμμα πηγαίνοντας 3-5 φορές την εβδομάδα και κάνοντας σωστή διατροφή, θα έχεις κάνει πρόοδο. Φέτες δε θα είσαι :p αλλά θα υπάρχει αισθητή διαφορά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.