Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Δυστηχως το χωριο που μενω ειναι πολυ μικρο 10κ κατοικοι και εχω βαρεθει την καθημερινοτητα.Δηλαδη,κατα τις 7 φευγω βολτα με τα φιλαρακια κανουμε την γνωστη διαδρομη,παμε στο νετ και παιζουμε Far Cry για 30 λεπτα,μετα για πιτογυρο και το διαλαμε κατα τις 1.Βαρεθηκα!Λεω να αυτοκτονησω.Ετσι και αλλιως τις τελευταιες μερες ειμαι χαλια οποτε..:suicide2:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ο Cyber Φίλος σου που θα σε πείσει ότι δε θες να αυτοκτονήσεις. Αν επιμένεις θα σε χώσει το μπαλαούρο.

στο χερι σου είναι μανώλη να αλλάξεις αν κάτι δεν σαρέσει μικρός είσαι ακόμα

But how;:turn:

Η ζωη ειναι πολλα περισσοτερα απο τις γκομενες και το νετ. Φτιαξε κατι. Δες κατι που σου λειεπει και κατσε φτιαξε το. Απο καρεκλα μεχρι διαστημοπλιο.

Βλέπω να περνάνε νέα νομοσχέδια την επόμενη εβδομάδα...:whistle2:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=148373&cid=11

αυτη το κανει και τσεπωνει καμμια 200αρα χιλιαδες,εμεις για να το κανουμε πρεπει να πλερωσουμε φαγητο βενζινη προφυλακτικα λουλουδια κερια λιπαντικα κινητα φπα στο φαγητο φπα στη βενζινη φπα στα προφυλακτικα φπα στα λιπαντικα φπα στα κινητα το νερο που πρεπει να πλυθουμε εμεις για να μην βρωμαμε το νερο που πρεπει να πλυνουμε το αυτοκινητο.

Οποτε μαλλον πρεπει αυτη να μας λινκαρει στο μπλογκ της και να γελαει,και οχι εμεις με αυτην.

Μανωλη ασε το Far Cry,γιατι αυτο σιγουρα δεν θα σε στειλει πολυ μακρυα και κατσε διαβασε κανα μαθημα,να γραψεις καλα και στις πανελλαδικες και να τα γραψεις ολα μετα...

;)

Θα πω ένα περιστατικό που μου έχει συμβεί πολλές φορές....

Γνωρίζεις κάποιον πολύ πρόσφατα και πολύ επιφανειακά. Λες μια καλημέρα σε ένα από τα γνωστά online tools (msn, fb, skype όλα τα ίδια είναι) για να ξεκινήσεις δηλώνοντας εμμέσως το ενδιαφέρον σου για το αν είναι καλά και τέλος πάντων να δείξεις φιλικός κοινωνικός και οτι σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πρόσωπο για να χτίσεις μια επικοινωνία (φιλική, επαγγελματική, ερωτική, δεν έχει σημασία που θα καταλήξει). Μια εισαγωγή τέλος πάντων στην επικοινωνία μεταξύ σας που ξεκινάει από τον άγραφο κώδικα συμπεριφοράς μεταξύ 2 όντων με εγκέφαλο που κοινωνικοποιείται.

Αυτό που φυσικά περιμένεις είναι να σου ανταποδώσει την καλημέρα.(ω ναι αυτή την απλή καλημέρα που λες και στον περιπτερά και στο φούρναρη της γειτονιάς το πρωί)....

I know.... these are busy and hard times......Μπορεί η καλημέρα να μην προλάβει να φτάσει γιατί έπεσε το ίντερνετ, γιατί έκλεισε βιαστικά να πάει στη δουλειά, για χίλια δύο ''γιατί''.

Έλα όμως που δεν έρχεται ούτε η καλησπέρα ούτε κάτι άλλο τις επόμενες ημέρες, βδομάδες, μήνες. Το θέμα είναι....πως γίνεται να συμβαίνει αυτό της τελευταίας πρότασης και όταν συναντάς ξανά αυτό τον άνθρωπο από κοντά μετά από Χ καιρό να κάνει σα να μην τρέχει τίποτα.....ούτε καν να αναφέρεται με ένα απλό ''ωχ ρε αδερφέ σε ξέχασα να σου απαντήσω μέσα στη φούρια μου'' αλλά αντίθετα να σε αποκαλεί ''φιλαράκι'', ''αγαπημένε μου'', κλπ.

Το σημαντικό είναι οτι με ξέχασες και τις υπόλοιπες μέρες έως ότου γύρισε ο τροχός και ξανασυναντηθήκαμε face to face και όχι facebook to facebook.

Έρχεται λοιπόν η στιγμή αυτή και δε τρέχει τίποτα.....

*πλήρης αμνησία*?

*πλήρης στ@ρχιδισμός*?

*πλήρης αποχαύνωση εδώ που φτάσαμε και γίνεται χωρίς να το συνειδητοποιούμε*?

τι ωθεί λοιπόν έναν άνθρωπο που λαμβάνει ένα ερέθισμα επικοινωνίας (μια απλή καλημέρα) στο να το προσπεράσει και να κάνει οτι δεν συμβαίνει τίποτα?

και ας υποθέσουμε οτι το εν λόγω άτομο είναι καλυμμένο σε όλους τους τομείς (επαγγελματικό, ερωτικό, φιλικό) και έχει βρεί τα ιδανικά άτομα για να καλύψει έναν έναν τομέα χωριστά........τι τον κρατά από το να φανεί ευγενικός και να ανταποδώσει την καλημέρα που το μόνο κόστος που έχει είναι μερικά δευτερόλεπτα από τη ζωή του?

έγιναν τόσο σημαντικά αυτά τα δευτερόλεπτα το 2010 που τα μετράμε ένα προς ένα?

προσωπικά όσες φορές μου συνέβη απολογήθηκα μετέπειτα......δε ξέρω...για μένα και αυτή η απλή καλημέρα μετράει, δείχνει κάτι και θεωρώ ηθικό να την σημειώνεις και να την ανταποδίδεις.

δε θέλω να το πάω στη βάση οτι μεταξύ των 2 πλευρών υπήρξε πρόβλημα ή ένας από τους 2 δε γουστάρει τον άλλο.

μιλάω ξεκάθαρα για την περίπτωση μιας καινούριας γνωριμίας χωρίς προηγούμενα ή προβληματικές καταστάσεις που σηκώνουν παρεξήγηση και μούτρα.

γιατί να μην παίρνεις πίσω μια απλή καλημέρα....

(αν θέλετε μου απαντάτε αν θέλετε όχι αλλά προς θεού μη το πάμε στην πλάκα γιατί οκ...αν έψαχνα απαντήσεις πλάκας θα έγραφα σε αντίστοιχο ύφος και όχι όλο αυτό το κατεβατό)

α και για να μην ξεχάσω.

Καλημέρα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.