Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Κανας τροπος να σκοτωνω την μερα μου εκτος απο του να απενεργοποιω καθε 10 λεπτα το facebook και να το ενεργοποιω ξανα;

Να μεγαλώσεις; Και μην σε πάρει χαμπάρι το ΔΝΤ ότι δεν έχεις τι να κάνεις καυμένε....

:X:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Κανας τροπος να σκοτωνω την μερα μου εκτος απο του να απενεργοποιω καθε 10 λεπτα το facebook και να το ενεργοποιω ξανα;

Ξεκίνα Black Devil.

ΠΛΑΙΣΙΟ σε 4 επαρχιακές πόλεις.

ΔΙαγωνισμός :

Δες Μουντιάλ Με 46άρα 3D Τηλεόραση!

Στη φέρνει το Πλαίσιο, στο σαλόνι σου!

.

.

.

.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1 .Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 11.06.2010 και λήγει στις 10.07.2010

2. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν κάτοικοι του νομού Αττικής.

Σε Πάτρα, Θεσ/νική, Λάρισα έχουν ROMA pizza, το Ηράκλειο δεν μπορεί....θα έχει κάτι αντίστοιχο. Amstel έχει και κάτω από τις πέτρες...

Mάλλον δεν θα μπορούν από τα κεντρικά να διαθέσουν αντίστοιχα sets στα επαρχιακά καταστήματα..... :X:

Ουστ ρε....

Ασχετη ερωτηση:

Τι σημαινει σε καποια προιοντα το γραμμα Φ και μετα καποιο νουμερο;

Πχ. τι σημαινει Φ60;

CArdhu! i admire your taste sir..

Δεν είναι καν στο top5 (ίσως ούτε στο top10), αλλά ήταν ανοιχτό και είπα ας το από/τελειώσω...

και εγώ προτιμώ άλλα αλλα παραμένει εξαιρετικό. Απο τις ίδιας κατηγορίας προτιμώ το Dimble αλλά το αγαπημένο μου είναι το Glenrothes το οποίο είναι στο ίδιο ύψος με το Green Johny, βέβαια πολύ διαφορετικές γεύσεις. Το Talisker είναι αρκετά καλό επίσης.Το Blue Johny δεν το έχω δοκιμάσει...

.Το Blue Johny δεν το έχω δοκιμάσει...

Πετρελαιο....

Εγω ψηνομαι να φτιαξω homemade μπυρα :red:

Μετά από 8 μήνες άνεργος, αυρίο ξεκινώ σε νέα δουλειά:happy2:

Καλή τύχη σε όσους ψάχνουν, και πάνω απ'όλα υπομονή και κουράγιο.

Μετά από 8 μήνες άνεργος, αυρίο ξεκινώ σε νέα δουλεία:happy2:

Καλή τύχη σε όσους ψάχνουν, και πάνω απ'όλα υπομονή και κουράγιο.

Ωραίος φίλε, άντε και στα δικά μας γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.