Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

the night ends at 7 o'clock at morning.....

"the night ends at 7 o'clock in the morning" παρακαλώ.

27 Ιουνίου ξεκινά η καινούρια σεζόν του Top Gear

Επιτέλους!!!

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τελικα πιο ωραιο ειναι ετσι το in.gr .Τουλαχιστον δεν εχουμε το προβλημα με το scaling.

Εριξα ενα φορματακι στο πισι να στρωσει λιγο γιατι πολλα κολπα μας εκαναν τα παραθυρα...

Μολις ξυπνησα και ο φουσταρας που βαλε τερμα Πλουταρχο στις 9:20 σε ολα τα Σεπολια,μακαρι να τον πατησει νταλικα και να ******* τη γκομενα ολη μερα.

4 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ εβαλε ρε γαμωτο.Για 4 τραγουδια ξυπνησε ολα τα Σεπολια.

Βλαμμενος...:rant:

Κανας τροπος να σκοτωνω την μερα μου εκτος απο του να απενεργοποιω καθε 10 λεπτα το facebook και να το ενεργοποιω ξανα;

Κανας τροπος να σκοτωνω την μερα μου εκτος απο του να απενεργοποιω καθε 10 λεπτα το facebook και να το ενεργοποιω ξανα;

Find a job.

Για τους λάτρεις της Jazz, ο "Κοσμος του Επενδυτή" εχει μια συλλογή απο μεγάλους τζαζίστες μαζί με την θηκούλα του. Ξεκινάει με Dave Brubeck (respect)...

Να διαβάσεις την ιστορία της Τήνου;

Ανοιξε ενα θρεντ του στυλ

"Μου καηκε η 5600ΧΤ που ειχα αγορασει 480 ευρω το 2001 ..Δικαιουμαι πιστωτικο 580 ευρω η μια gtx480""?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.