Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Και παλι.

Τι σχεση εχει η Αναρχια με το να δειρεις τους επιτηρητες?

Oι περισσοτεροι ειναι ωρομισθιοι .(τουλαχιστον σε μας)

Στο τσαμπα γιατι να το κανουν?

Λες να αρεσε και στους ιδιους η ζεστη?

τους πάντες να δείρουμε γιατι ΕΤΣΙ

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι παιζει με τους μισθους εκει (οι δυο ηταν υπευθυνοι εργαστηριου, sounds large), Οταν μιλαμε για ~100 ατομα σε μια αιθουσα with no A/C (ουτε καν ανεμιστηρες)... ε...

Πρωτα απ'ολα ομως να δειρουμε τις lolcats,γιατι αυτες σε λιγο θα μας κυβερναν!

Ντοματες ,ντοματες και στις γατες!!! :tomato::tomato::tomato:

Και εκει που ειμαι κολλημενος στην κινηση και λεω τα μπινελικια γιατι πρεπει να παω να παρω την κοπελα μου να την παω στην σχολη της με αυτη τη ζεστη και με αμαξι χωρις a/c...

Κοιταω δεξια και βλεπω εναν μεσα στο αμαξι με το φακο κολλημενο στο μπαρμπριζ :hehe:

(μερικα χλμ πιο κατω ξανα αμολαω μπινελικια γιατι ενα saab προσπαθει να χωθει μπροστα μου .... :hehe::hehe:

και εκεί που πάω να βγώ στη διασταύρωση για εθνική από το στενάκι μου........τσουπ βλέπω έναν λεπτοκαμωμένο ξανθομάλλη να μου κορνάρει ανελέητα μέσα σε ένα cinquecento.

τσουπ...να ο πολωνός:rofl:

true story:jester:

ya_rly.jpg

βγηκαν και οι lolowls? :p

παιδια.. εγω ενα εχω καταλαβει... αρχησαν οι ζεστες οποτε και τα μπανακια.... αντε... λιζα ελα... μπανανα!!:jump1:

εχω να μαθω αρκετα...

αφου προχθες εμαθα και τι σημαινει το nsfw χεχεχε....

Eρωτηση:Τελια οσοι εχετε παει σε πολλες,ποια ειναι η καλυτερη παραλια στην Αθηνα?

Σε οσες εχω παει ειναι τα μαυρα τα χαλια και για λογους υγιεινης μενω εκτος παρεας μαζι με καναν αλλον ακομα που σιχαινεται οταν οι αλλοι ειναι στο νερακι. :p

Μια καλη σχετικα που ειχα παει ηταν πισω απο την Πεντελη...δεν θυμαμαι name Ομως.Περσυ πηγα.

Και εκει που ειμαι κολλημενος στην κινηση και λεω τα μπινελικια γιατι πρεπει να παω να παρω την κοπελα μου να την παω στην σχολη της με αυτη τη ζεστη και με αμαξι χωρις a/c...

Κοιταω δεξια και βλεπω εναν μεσα στο αμαξι με το φακο κολλημενο στο μπαρμπριζ :hehe:

(μερικα χλμ πιο κατω ξανα αμολαω μπινελικια γιατι ενα saab προσπαθει να χωθει μπροστα μου .... :hehe::hehe:

μπραβο πουχεις μορφωμενη γυναικα.

καποτε ειχα μια που μουπε μια μερα

-ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ εχω ενα ειδυλλιο

-ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΤΙΜΗ?????

-ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ να φορεσω φουστα η παντελονι???

και απο τοτε καταλαβα πως το πιο εξυπνο πραγμα που μπορουσε να βγει απο το στομα της ηταν ο killah μου.

γιατι καθε thread που γραφω γινεται subscribed αυτοματα? και με email ειδοποιηση? :blink:πως το απενεργοποιω? :to_pick_ones_nose3:

γιατι καθε thread που γραφω γινεται subscribed αυτοματα? και με email ειδοποιηση? :blink:πως το απενεργοποιω? :to_pick_ones_nose3:

Προφιλ>Επεξεργασια επιλογων>Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα

5 Ευρω παρακαλω.

δύο κάρτες για του κυρίους παρακαλώ (κόκκινη για τον πρασινούλη) γιατί συζητάνε τέτοια θέματα στο ΠοΘ :p

Προφιλ>Επεξεργασια επιλογων>Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα

5 Ευρω παρακαλω.

αφαιρεσε τα απο τα 10€ που κοστιζει η παρουσια μου :hehe::hehe:

και εκεί που πάω να βγώ στη διασταύρωση για εθνική από το στενάκι μου........τσουπ βλέπω έναν λεπτοκαμωμένο ξανθομάλλη να μου κορνάρει ανελέητα μέσα σε ένα cinquecento.

τσουπ...να ο πολωνός:rofl:

true story:jester:

και λιγα μετρα πριν εγω....

τι εγινε ρε παιδια , ολο το thelab εξω βγηκε ;:p

Παιδιά σε λίγες ώρες φεύγω για Αγια Ναπα...θέλω να ευχηθώ σε όσους διαβάζουν καλό διάβασμα και κουράγιο σε όσους δουλέυουν κάτω από αυτόν τον κάυσωνα...

Δεκτή κάθε χρώματος κάρτα...:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.