Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Εγω πρεπει να χρωσταω κανα ταληρο στους καθηγητες με τα νερα που ζηταω καθε μερα...

Αυριο τελειωνω με Δικαιο!! ( <3) .Το καλυτερο μαθημα αφησαν τελευταιο και εχουμε και παρτακι σημερα στο σχολειο...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

μπα.. οι δικοι μας δεν χαμπαριαζουν, ουτε νερα ουτε τιποτα.... το καλο ειναι οτι ζεστενονται και αυτοι... και ψιλο βγαινουν απο την ταξη... και εχουμε την ευκαιρια να συζητησουμε τις απαντησεις μας με του συμμαθητες μας (οποιος λεει αυτο το πραγμα αντιγραφη ειναι τελειος λαθος :p)

εμείς την Τρίτη τελειώσαμε με Νεοελληνική Γλώσσα. Το super hi-tech wow omg ρολόι τοίχου που είχαν μες την τάξη έδειχνε 30.8 κελσίου ..... κολλούσαν οι σελίδες πάνω στα χέρια μας :hang2:

30 είσαι άρχοντας φίλε. Εμένα με κόβω 30 του Ιούνη να διαβρώνω τις κόλλες από τον ιδρώτα...

Εγραφα σημερα φυσικη 2 στις 3 το μεσημερι σε αιθουσα με 50 ατομα...νταξει,κολλουσε το σκονακι στο χερι.

Μαλλον εσενα Μαριε:hehe:

Αυριο και εμεις τελευταιο μαθημα κειμενα και μετα ΒΒ γυμνασιο.Και afterschool παρτακι στο καπακι!..Φαιναλυ!Την ζεστη να δουμε πως θα την παλεψουμε..

και εκει που ημουν κολλημενος στην Π.Ραλλη ειπα να δοκιμασω τον ταμρον μιας και ειχα την d90 μαζι μου....κ αφου την σηκωνω και αρχιζω και "πυροβολαω" :p

ακουω κορνες συνεχομενες..ωχ λεω την πατησαμε :p

ε την συνεχεια ας την πει ο ιδιος...:p

Και εκει που ειμαι κολλημενος στην κινηση και λεω τα μπινελικια γιατι πρεπει να παω να παρω την κοπελα μου να την παω στην σχολη της με αυτη τη ζεστη και με αμαξι χωρις a/c...

Κοιταω δεξια και βλεπω εναν μεσα στο αμαξι με το φακο κολλημενο στο μπαρμπριζ :hehe:

(μερικα χλμ πιο κατω ξανα αμολαω μπινελικια γιατι ενα saab προσπαθει να χωθει μπροστα μου .... :hehe::hehe:

Ολοκληρο αμφιθεατρο, κλειστο... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ A/C. Πως δεν τους δειραμε τους επιτηρητες ενας θεος ξερει...

Τουλαχιστον περασαμε το μαθημα :to_pick_ones_nose3:

Ολοκληρο αμφιθεατρο, κλειστο... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ A/C. Πως δεν τους δειραμε τους επιτηρητες ενας θεος ξερει...

Γιατι να τους δειρετε?

Αυτοι φταινε?

Ναι, θα μπορουσαν να μας βαλουν μισους-μισους (οι επιτηρητες ηταν οι καθηγητες μας).

Σημερα εγραψα 3 μαθηματα εγω,εσεις τι μιλατε.Ξυπνησα απο τις 7 παρα,πηγα εγραψα τη γεωμετρια με την 1η Λυκειου,μετα τα κειμενα με την ταξη μου και μετα αγγλικα.

Αφου πρωτα περπατησα 20 λεπτα με τα ποδια γιατι δεν ειχε μετρο.:X:

Μετα νταλα ο ηλιος το μεσημερι αλλα 20 για να γυρισω πισω στο Σαϊρ.

Κοντεψα να λιωσω στο θρανειο σημερα τι μου λετε...:drool:

Και ακομη ζεστη εχει,να δω πως θα παω παλι χωρις μετρο μετα ... :hehe:

ΑΝΑΡΧΙΑ ΡΕ έτσι είναι :p

Και παλι.

Τι σχεση εχει η Αναρχια με το να δειρεις τους επιτηρητες?

Ναι, θα μπορουσαν να μας βαλουν μισους-μισους (οι επιτηρητες ηταν οι καθηγητες μας).

Oι περισσοτεροι ειναι ωρομισθιοι .(τουλαχιστον σε μας)

Στο τσαμπα γιατι να το κανουν?

Λες να αρεσε και στους ιδιους η ζεστη?

Aρχη του σχολειου : Σεβασμος στους καθηγητες.

Μη τηρηση της αρχης/ων : "αναρχια"

:p Τελειως θεωρητικα:jump1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.