Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ξέρει κανείς αν μπορώ να παραγγείλω ένα έπιπλο από τα ΙKEA και να μου το στείλουν με μεταφορική σε άλλη πόλη (Πάτρα);

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τον κυβερνητη που διωξανε στο αβερωφ τον ειχα κυβερνητη στη φρεγατα 17 μηνες :hehe:

μικρος που ειναι ο κοσμος....jpavly αβερωφ ε βυσμα...:hehe:

Πληροφορια της ημερας :upside:

Το νερό παίζει δύο σημαντικούς ρόλους στο να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Όταν το αφυδατώνετε η βουλιμία γίνετε πιο αισθητή. Εάν το νερό καταναλώνεται με μέτρο βοηθάει στο να καταστείλει τα χτυπήματα της πείνας. Ενώ το ήπαρ παρέχει το αποθηκεμένο λίπος για ενέργεια το νερό βοηθάει τα νεφρά να αποβάλουν τα απόβλητα. Πολλοί άνθρωποι εκπλήζονται από το γεγονός ότι το κρύο νερό μπορεί να σας βοηθήσει το σώμα να κάψει το επιπλέον λίπος. Αν πίνετε παγωμένο νερό ο οργανισμός θα χρειαστεί πάνω από 60 θερμίδες την ημέρα από το σώμα για να αυξήσει την θερμοκρασία του παγωμένου νερού. Ετσι σε μία εβδομάδα θα χρειαστεί 420 θερμίδες. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάψεις μερικά λίπη.

Από τα παραπάνω έχουν ως συμπέρασμα πως το νερό παίζει σημαντικό ρόλο στο να χάσετε βάρος. Είναι ένα φυσικός καταστολέας της όρεξη, βοηθάει στη δίαιτα και, γενικά, είναι μια σημαντική συνιστώσα στη φυσική απώλεια βάρους.

Καιρος να μπουμε σε φορμα

Ναι, πρέπει να πιω την Βόρεια Θάλασσα...

Δοκίμασε καμιά λίμνη γιατί θα κάνεις κατακράτηση υγρών απο το πολύ αλάτι!

Εδώ και 3 μήνες πίνω μονάχα νερό, καφέ, φυσικούς χυμούς και γάλα και έκοψα μαχαίρι όλα τα αναψυκτικά και συσκευασμένους χυμούς.

Πίνω τουλάχιστον 8-10 μεγάλα ποτήρια την ημέρα, χθές δοκίμασα μια Pepsi max μετά απο τόσο καιρό και το στομάχι μου με γ@μiC€! Ένα φούσκωμα επιτόπου λες και κατάπια κάνα μπαλόνι, και μετά για την υπόλοιπη μέρα διάρρεια :bad:

λοιπόν ξέρω ότι ρωτάω σε ένα άσχετο με ιατρικά θέματα φόρουμ αλλά υπάρχει περίπτωση μετά από μία μεγάλη περίοδο άγχους να έχει κάποιος πόνο εκεί που είναι ο θυρωηδής περίπου? Μερικές φορές δυσκολεύει και στην κατάποση, από χτες που με έπιασε δηλαδή (ξαφνικά). Τέσπα θα πάω αύριο για υπερχογράφημα - άλλωστε έχουμε και ιστορικό θυρωηδή στο φάμιλυ :ΡΡ

έχω panic attacks κάθε εξεταστική! Κλασσικά επειδή τα αφήνω τελευταία στιγμή. Νιώθω αυτό το σφιξιμο που λες. Δεν μπορώ να καταπιω, να αναπνευσω. Φυσικά τίποτα σωματικό αλλά ψυχολογικό. Καμία βδομαδουλα διακοπές και αν συνεχίσει και μετα άρχισε να σκέφτεσαι να δεις κάποιον ειδικο

λοιπόν ξέρω ότι ρωτάω σε ένα άσχετο με ιατρικά θέματα φόρουμ αλλά υπάρχει περίπτωση μετά από μία μεγάλη περίοδο άγχους να έχει κάποιος πόνο εκεί που είναι ο θυρωηδής περίπου? Μερικές φορές δυσκολεύει και στην κατάποση, από χτες που με έπιασε δηλαδή (ξαφνικά). Τέσπα θα πάω αύριο για υπερχογράφημα - άλλωστε έχουμε και ιστορικό θυρωηδή στο φάμιλυ :ΡΡ

Ναι ειναι ενα γνωστο συμπτωμα αγχους.

Κανε και εξετασεις για παν ενδεχομενο ;)

Παιδιά thanks και τους δύο. Αύριο πάω για αιματολογικές και υπερηχογράφημα για να μαι σίγουρος :Ρ πάντως αποφάσισα να μην ξαναδιάβασω στο ίντερνετ για ασθένειες. [υποχόνδριος_μοδε_1]Μέχρι και σήμερα που πήγα παθολόγο ήμουν 99% σίγουρος ότι έχω καρκίνο στο θυροειδή που είχε μεγάλη πιθανότητα για μετάσταση στα κόκκαλα :laughing::laughing::laughing: Άρχισα να διαβάζω Επίκουρο και διάφορα διηγήματα περί θανάτου XDDDD [υποχόνδριος_μοδε_0]

Πολυ δεν θιχτηκαν με το Αβερωφ?Ολη η Ελλαδα ξαφνικα θιχτηκε.Οταν τα παιδια τους ομως ακομα δεν ξερουν ποτε εγινε η "επανασταση" και ποτε ηταν η Κατοχη ,δεν τους πειραζει.Η Μαριετα τους πειραξε.

Αλλο αγχος δεν ειχα να ΠΡΟΣΒΛΗΘΩ ,επειδη μπηκαν στο Αβερωφ,λες και εγω εχω να πατησω πολλες φορες απο τα 5 μου που με πηγαινε ο πατερας μου...

πιστευω οτι αν το αβερωφ ειχε επιλογη, θα ειχε βουλιαξει απο μονο του

Το επομενο παρτυ στον Παρθενωνα!:computer:

για να χάσεις ένα κιλό πρεπει να κάψεις 7000 θερμίδες δλδ αν πίνεις παγωμένο νερό για 116 μέρες θα χάσεις ένα κιλό.

θα βγαζεις νερο και απο τα αυτια...

δηλαδή για να χασω ενα κιλο

θα πρέπει να πιω 50 κιλα νερο

αν αφαιρέσουμε το ενα κιλο μενουν

49 κιλα περισσοτερα :hmm:

βασικά πρόγγραμα θέλει η δίαιτα , και να τρώς υγιηνά . αυτά με σωστή άσκηση κάνουν καλό αποτέλεσμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.