Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Google Search >

F*** Justin Bieber

Σχετικά με 3.120.000 αποτελέσματα (0,23 δευτερόλεπτα)

Oh yea baby :D

Aυτο το μικρο σκατο θελω να το σκοτωσω.

Η μαλλον ΟΧΙ.ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ,που το χρησμιμοποιουν για να χτιζουν βιλες και να οδηγουν Μερσεντες.

Και καθεται η βλαμμενη η αδερφη μου και τον ακουει καθε μερα ,μου χει ... τελοσπαντων.

Ποτε θα το σπασω το laptop,δεν ξερω και γω ποτε.

και το άκουσα στο radio (Justin Bieber - Baby ft. Ludacris) Και νόμιζα ότι ήταν γυναίκα....

edit: τι ειναι αυτος και εκανε τετοιο μπαμ ξαφνικά?

και με connx δε πάει καλά τις τελευταίες μέρες:zzz:

ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ πολλά μα πολλά DC και σέεεεεεερνεται

Εγω παω να ανοιξω το AC γιατι ΔΕΝ... (και ειναι και no-name... πoιος ξερει ποσα θα καιει... QQ)

Λοιπόν...δεν πάει άλλο η κατάσταση με δ' αύτα.

Ακούω προτάσεις για αντιμετώπιση τσογλανίων με τρύπιες - φτιαγμένες εξατμησεις σε παπάκια. Είμαι μικρός για να πάω φυλακή...

Η αστυνομία μπορεί να κάνει τίποτα;

Λοιπόν...δεν πάει άλλο η κατάσταση με δ' αύτα.

Ακούω προτάσεις για αντιμετώπιση τσογλανίων με τρύπιες - φτιαγμένες εξατμησεις σε παπάκια. Είμαι μικρός για να πάω φυλακή...

Η αστυνομία μπορεί να κάνει τίποτα;

Εδω και 30 χρονια γινεται αυτο.

Τωρα νομιζεις ξεκινησε?

αν πάρεις πινακίδες και γίνει κάτι σε ώρα κοινής ησυχίας κάτι μπορεί να γίνει αλλα μπααααααα. μπανάνα στην εξάτμιση λέω, ή να βρεις που μένουν και κρυφά το βράδυ να τους την φτιάξεις.

Εγω που πετυχα σημερα δυο της ομαδας δελτα με tdm και εξατμισεις akrapovic πανω,που κανουν σαν learjet,τι να τους πω ακριβως για τον θορυβο?:jester:

Ειδα πριν λιγο το video του Alejandro της Lady GaGaΣ.Στην αρχη νομιζα οτι ηταν αποσπασμα απο την νεα ταινια GI Joe :hehe:

Επισης χουφτωνει και χουφτωνετε :p

Εγω που πετυχα σημερα δυο της ομαδας δελτα με tdm και εξατμισεις akrapovic πανω,που κανουν σαν learjet,τι να τους πω ακριβως για τον θορυβο?:jester:

Αυτός είναι ωραίος ήχος.. :p. Τα -πειραγμένα- παπιά είναι με διαφορά ό,τι πιο σπαστικό κινείται :flex:

Μετά από 3-4 προσπάθειες πέρασα το εργαστήριο ηλεκτρονικής, με 5. Μιας και η κατεύθυνσή μου είναι ηλεκτρονική, μήπως πρέπει να το κόψω, ή μετά το 5ο έτος δεν κόβουμε τίποτα; :p

[μήπως πρέπει να το κόψω, ή μετά το 5ο έτος δεν κόβουμε τίποτα;

Μαλλον κανεις πλακα...

Μην κοιτας πισω καν....:whistling

και το άκουσα στο radio (Justin Bieber - Baby ft. Ludacris) Και νόμιζα ότι ήταν γυναίκα....

edit: τι ειναι αυτος και εκανε τετοιο μπαμ ξαφνικά?

comments

thumbs up if you think he's a fag.

UPDATE: έπεσε 4 βαθμούς με -1,2GHz η θερμοκρασία του cpu. Τι να κάνω για να πέσει καμιά 30άρα; (από 50 που ήταν αρχικά) *

*και να τον κλείσω, θα πέσει σε θερμοκρασία δωματίου = 34 βαθμούς :hang2:

Μετά από 3-4 προσπάθειες πέρασα το εργαστήριο ηλεκτρονικής, με 5. Μιας και η κατεύθυνσή μου είναι ηλεκτρονική, μήπως πρέπει να το κόψω, ή μετά το 5ο έτος δεν κόβουμε τίποτα; :p

Μην μασάς, μέχρι το 8-9 εξάμηνο ήμουν ο χειρότερος του τμήματος της Ηλεκτρονικής, νόμιζα ότι δεν έχω στον ήλιο μοίρα... όλα τα εργαστήρια με 5-6 τα πέρναγα και τις θεωρίες με το ζόρι... μπορεί απλά να μην σου "κάθεται" το σύστημα, όπως δεν μου καθόταν και μένα... πάρε το πτυχίο, γιατί μετά αρχίζει ο χαβαλές και τα ωραία...

Μην μασάς, μέχρι το 8-9 εξάμηνο ήμουν ο χειρότερος του τμήματος της Ηλεκτρονικής, νόμιζα ότι δεν έχω στον ήλιο μοίρα... όλα τα εργαστήρια με 5-6 τα πέρναγα και τις θεωρίες με το ζόρι... μπορεί απλά να μην σου "κάθεται" το σύστημα, όπως δεν μου καθόταν και μένα... πάρε το πτυχίο, γιατί μετά αρχίζει ο χαβαλές και τα ωραία...

Βαλε το κειμενο με λευκο χρωμα σε μαυρο φοντο, κωτσαρε και μια φωτο στη μεση και εχουμε ολοδικο μας Motivational poster για τους Ελληνες φοιτητες!

(αστρο μην ποσταρεις αυτο με τον Gandalf)

Νιωθει κανας trendoulas (ή καγκουρας ή emo, δεν ειμαι ρατσιστης :p ) που συχναζει παραλιακη αν εχει ανοιξει το καλοκαιρινο Cubanita??

Περσυ ηταν διπλα στο yabanaki στη Βουλα αλλα φετος δεν ειδαμε τιποτα...

Αμα περασει κανεις απο εκει ή αμα παρει τιποτα το ματι σας ριξτε ενα συρμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.