Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Γιατί δεν το σταματάνε τουλάχιστον, ώστε να μη χειροτερεύει?

Πριν λίγο καιρό είχανε βγάλει σελίδα στο YouTube που έδειχνε live τη διαρροή και ζητάγανε από τους επισκέπτες να προτείνουν λύσεις για να τη σταματήσουν...!

Ανίκανοι... Τι μυαλά είναι αυτά ρε? :getlost:

Ποσο ψεμα μπορει να ναι...απορω πως το παρακολουθουν μερικοι και αλλοι πληρωνουν να πανε εκει...

Τωρα δηλαδη θα πρεπει να φοβαμαι και την Μαρια Μενουνος,μην μου κανει αεροπλανικα .ΧΑΧΑΧ

http://kanonitv.blogspot.com/2010/06/wwe.html

Aυτο το μικρο σκατο θελω να το σκοτωσω.

Η μαλλον ΟΧΙ.ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ,που το χρησμιμοποιουν για να χτιζουν βιλες και να οδηγουν Μερσεντες.

Και καθεται η βλαμμενη η αδερφη μου και τον ακουει καθε μερα ,μου χει ... τελοσπαντων.

Ποτε θα το σπασω το laptop,δεν ξερω και γω ποτε.

Τι αποπνικτική ατμόσφαιρα είναι αυτή σήμερα? :o

Άντε να πάμε για κανένα μπάνιο γιατί δεν μας βλέπω καλά..

Aυτο το μικρο σκατο θελω να το σκοτωσω.

Η μαλλον ΟΧΙ.ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ,που το χρησμιμοποιουν για να χτιζουν βιλες και να οδηγουν Μερσεντες.

Και καθεται η βλαμμενη η αδερφη μου και τον ακουει καθε μερα ,μου χει ... τελοσπαντων.

Ποτε θα το σπασω το laptop,δεν ξερω και γω ποτε.

What?

What?

Τι δεν καταλαβες?

Οτι οι γονεις του τον χρησμιμοποιουν για να ζουν σαν βασηλιαδες;

Οτι θελω να σκοτωσω το πιτσηρικι;

Οτι θελω να σπασω το latop της αδερφης μου;

:D

@honda22 αν εχεις forthnet,ισως δεν ειναι το lab.

Εψές αργά που εγύρισα Σαλονίκη, είδα τη παραλαβή με τα components της υδρόψυξης που μου έστειλε ο Κοπρίτης.

'Νταξ.. 'Νταξ ... τέλος...

ένα sata dvd-rw λείπει να το ασταρώσω και να το βάψω μαύρο, ένας fan controller να ταιριάζει στο 800D και είμαστε έτοιμοι...

ειναι η τηλεοραση μου η απο τη μεταδοση του αγωνα ποδοσφαιρου ακουγεται ενα βουητο απο σμηνος στο μπακραουντ???

Εχω ανοιξει ολες τις πορτες για να κανει ρευμα και ειναι χειροτερο,γιατι τρωω στη μαπα εναν λιβα ,καιει ο παλιοαερας!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.