Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

βασικά δεν ξέρω για τα ντράμς αλλα εγώ στο μπάσο όπου με ενοχλούσε εκεί έχει σκληρύνει το δέρμα και δεν με ενοχλεί καθόλου. οπότε λέω απλά υπομονή

OK thanks. Βασικά πριν από λίγο βρήκα κάτι (http://www.zzounds.com/item--ZDJXDGL) αλλά ένας reviewer λέει ότι διαλύθηκαν σε μία εβδομάδα ο.Ο . Τέλος πάντων δεν ξέρω :S .

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
^δεν κάνω πλάκα . Υπάρχει κατάστημα που να δέχεται online παραγγελείες? πρέπει να είναι λεπτά και σφιχτά (γάντια) . Και δερμάτινα δεν θα ταν κι άσχημα τώρα που το σκέφτομαι. χμμ

Ψάξε για tackified gloves... Neuman ή ότι άλλο (π.χ. Νike Receiver gloves)...για εξαντλητικά κ γρήγορα tempo τουλάχιστον (βλέπε Vinnie Paul former Pantera)...

Καλό γκρίπ και προστασία από φουσκαλοκαταστάσεις....:banging:

Ψάξε για tackified gloves... Neuman ή ότι άλλο (π.χ. Νike Receiver gloves)...για εξαντλητικά κ γρήγορα tempo τουλάχιστον (βλέπε Vinnie Paul former Pantera)...

Καλό γκρίπ και προστασία από φουσκαλοκαταστάσεις....:banging:

thanks αλλά τα γάντια με επένδυση δεν θα ενοχλούν στην κίνηση της μπακέτας? είχα κάτι μισόγαντα (για γυμναστήριο :crazy_pilot: :Ρ ) τα οποία είχαν επένδυση και εμπόδιζαν λιγάκι. Θα το ψάξω :)

Δίκαιο αύριο , δεν δίκαιο:suicide:

Σιγα,το δικαιο ωραιο ειναι ρε συ :D

Εγω τι να πω που μας ειχε δωσει ανεπισημα η καθηγητρια της Αντιγονης μονο 30 στιχους αντι για 500 και σημερα γυρνανε και μας λενε εχετε 260; (για αυριο)

Τους 30 διαβασα. :haha:

Ασε που μας εχουν αυτη και την αλλη βδομαδα καθε μερα να γραφουμε.Και μαθηματα που θελουν διαβασμα.

Ελληνικη παιδεια πανω απ'ολα παιδες. ;)

-Τί φέρνει μια χελώνα απ' την Κίνα? -Τα πτυχία μας...

γκρουπ στο φέισμπουκ :p

Αν βάζανε τη μισή σκέψη απ'αυτό που βάζουν στο φέισμπουκ στις εξεταστικές, το πτυχίο θα ερχόταν με cargo

εδω εγω θα παω ενα εξαμηνο παραπανω ή 2 το πολυ, στην σχολη και γμτ με πειραζει..

και μιλαω σε συμφοιτητες μου και με κοιτανε σαν κανα εξωγηιινο... που λεω για 1 ή 2.

(σε μια σχολη που ο μεσος ορος ειναι 7.5 χρονια.)

εδω εγω θα παω ενα εξαμηνο παραπανω ή 2 το πολυ, στην σχολη και γμτ με πειραζει..

ψοφάς για κάρτα εσύ, ε; :p

OK thanks. Βασικά πριν από λίγο βρήκα κάτι (http://www.zzounds.com/item--ZDJXDGL) αλλά ένας reviewer λέει ότι διαλύθηκαν σε μία εβδομάδα ο.Ο . Τέλος πάντων δεν ξέρω :S .

Μαθε να παιζεις με gravity blast.

Με αυτα τα γαντια σε βλεπω εξωφυλλο των Accept. (βλεπε Balls to the Wall)

Μαθε να παιζεις με gravity blast.

Με αυτα τα γαντια σε βλεπω εξωφυλλο των Accept. (βλεπε Balls to the Wall)

:laughing:

Μα το gravity blast είναι για snare όχι για rolls :p άσε που δουλεύει μόνο για πολύ υψηλές ταχύτητες. Μου φένεται θα μάθω να παίζω τουμπερλέκι μέχρι να φύγουν οι φουσκάλες :big_boss:

ψοφάς για κάρτα εσύ, ε; :p

οχι ευχαριστω δεν θα παρω. :p

μην σε βαζω και σε κοπο! :p

Μολις συνειδητοποιησα οτι εχω ενα βαθουλωμα πανω απο την σπονδηλικη μου στηλη,στη μεση. Ανατριχιασα.Εχει μελανιασει κιολας .:blink:

Μήπως ηρθε κάποιος το βραδυ και σου φύτεψε τίποτα μεσα? :p

ή μήπως του έβγαλαν τίποτα όντα :alien: με αναπτυγμένη τεχνολογία :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.