Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Λύθηκε το πρόβλημα thanks..μου είπε ο ιδιοκτήτης να τσεκάρω τον τριφασικό διακόπτη κάτω...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

πριν από λίγο γύρισα από το γήπεδο. Ένα έχω μόνο να πω: αηδία & θλίψη... Και κανένα από τα δύο δεν έχει σχέση με τα αγωνιστικά, αλλά με την κατάντια του νεοέλληνα.

παίζουν-δεν παίζουν, φίλε μου ΚοΜΜ, εμένα το ίδιο μου κάνει. Άλλη μια φορά αηδίασα με τον ελληνικό αθλητικό πολιτισμό. Και έχω βρεθεί σε αρκετά γήπεδα. Εθνική Ελλάδος, ΠΑΟ [μπασκετ και ποδόσφαιρο], ΑΕΚ [ποδόσφαιρο], Ολυμπιακό [μπάσκετ]. Παντού οι ίδιες αηδίες γίνονται. Η αστυνομία τους ξέρει -εδώ κοντεύω εγώ να τους αναγνωρίζω- αλλά δε θέλει να τους πιάσει. Και αυτό με τα έντονα γράμματα το λέω, γιατί το έχω ζήσει.

ξέρει κανεις κανένα διάβολο να του πουλήσω μια ψυχή για να μάθω C++ μέσα σε μια βδομάδα?

άντε μην φτιάξω καταλάθος με random πληκτρολόγηση κανένα GUI interface χρησιμοποιώντας visual basic για να κάνω track το ip του διαβόλου και τον απειλώ με ping στα μηχανήματα του

εξαρταται τι εννοεις οταν λες να μαθεις...

για να κανεισ 5 απλα πραγματα, ναι θα μπορεσεις.

αν μου πεις να κανεις για εφαρμογη για πελατη, ουτε να το σκεφτεσαι.

ασχετο,

αυριο ξαναδινω δικτυα..

ενα λαθος στο πινακα δρομολογησης και τον μηδενισε γμτ..

Nαι,γιατι ο καθηγητης μας εδωσε 5 σελιδες και ειπες απο ποιες θα βαλει :woot:

Θα ειχα παρει απαλλαγη σιγουρα αν δεν τον πηγαινα τον καθηγητη.Φοβερος,απο τους καλυτερους που ειχα ποτε.

Το περσινο παντως βιβλιο ηταν καλο!Αυτο εδω που δεν λεει τοσο για ιστοριουλες,αλλα για αθεϊσμο,προκαταληψεις,αμφισβητιση πραγματων,φανταστειτε ποσο υποκειμενικα τα παρουσιαζει ο συγγραφεας/συγγραφεις... :shutup:

ασχετο,

αυριο ξαναδινω δικτυα..

ενα λαθος στο πινακα δρομολογησης και τον μηδενισε γμτ..

σχολη?

θέλω να μάθω πρώτα C και μετά objective-c και μετά να γράφω μονος μου εφαρμογές στο κινητό :hehe:

Συγνώμη κιόλας, αλλά αυτά είναι ...φυσοδουλειές.

Πόσες συνθήκες έχουν καταπατήσει οι Τούρκοι και δεν τους κάνει κανείς τίποτα. Αν είχαμε μπάλες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.