Jump to content



Πείτε ό,τι θέλετε 2.0


jpavly

Recommended Posts

Άντε μπας και ανέβει ο ελληνικός τουρισμός:hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WjeKlC9uyWg]YouTube - The Kings of Mykonos: Wog Boy 2 -FULL LENGTH Trailer [HQ] www.kingsofmykonos.com.au[/ame]

  • Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Πράγματι τι κτουβ σεισμός ήταν αυτός? ένα περά δώθε έκανε το σπίτι λες και του έδωσε μια σφαλιάρα κάποιος και τέλος.

όχι.....είναι ΤΣΟΥΚ-----ΟΥΥΥΥΥ------ΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ όπως το mortar

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6dXJmZnEWqg&NR=1&feature=fvwp]YouTube - incoming mortars[/ame]

:hehe:

Άντε μπας και ανέβει ο ελληνικός τουρισμός:hehe:

Filthy_dwarf , Neph μετα απο αυτο ειμαι ετοιμος να δω βουλγαρικες,γαλλικες,ιαπωνεζικες,κουρδικες ταινιες. :laughing:

Πιο αθλια προφορα δεν εχω ξανακουσει.:no:

απλή αναλαμπή

κι ὅταν γυρεύεις τὸ θαῦμα πρέπει νὰ σπείρεις τὸ αἷμα σου

στὶς ὀχτὼ γενιὲς τῶν ἀνέμων,

γιατὶ τὸ θαῦμα δὲν εἶναι πουθενὰ παρὰ κυκλοφορεῖ μέσα

στὶς φλέβες τοῦ ἄνθρωπου

Γιώργος Σεφέρης - Οἱ ἄγγελοι εἶναι λευκοί

Μετά από tsaff στο σίδερο....(βραχυκύκλωσε το καλώδιο και βέβαια έπεσε η ασφάλεια), δεν δουλεύουν οι αντίστοιχες πρίζες στον τοίχο.

Τι κάνουμε; Παίζει πρόβλημα στις ίδιες στις πρίζες ή μόνο στον πίνακα;

τσεκαρε με ενα πολυμετρο οτι δεν εχει καει η ασφαλεια πρωτα ή αλλαξε τη με μια καινουρια κατευθειαν και δες τι γινεται.

Ψάχνεις για καμένες ασφάλειες τήξεως στο πίνακα. (ναι αυτά τα κεραμικά βαρελάκια) (BTW δε χρειάζεται πολύμετρο για να ξεχωρίσεις καμένη ασφάλεια, έχουν συνήθως ένα χρωματιστό μεταλλικό κομματάκι στη βάση τους που φεύγει όταν καούν)

Αν δεν είναι καμία καμένη ή απλά έχεις μόνο μια για το γενικό (ή τρεις για τριφασικό) όπως συνηθίζεται εδώ και πολλά χρόνια, τότε ψάχνεις για κάποιο ασφαλειοδιακόπτη που δε λειτουργεί. Οι πρίζες και η καλωδίωση τους είναι δύσκολο να έπαθαν κάτι εκτός και αν ο εγκαταστάτης/μελετητής έχει κάνει χοντρές ταρζανιές και δεν έχει ασφαλίσει σωστά τις γραμμές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.