z3et Ιούνιος 5, 2010 #29761 Ιούνιος 5, 2010 Την ωρα που το ειδα εγω (και αρκετοι αλλοι)?Το πηραν χαμπαρι η Admins μετα απο λιγα λεπτα και το κατεβασανε, τωρα βγαζει "Σύντομα κοντά σας..."
ARMAGEDDON Ιούνιος 5, 2010 #29762 Ιούνιος 5, 2010 παμε να κανουμε ενα ντου . να χεστούν πάνου τους :devil:edit πέρα την πλάκα κανένας δεν ανέφερε τιπότα ...τυχαίο ?δεν νομίζω !edit τι κάνεις z3et πως πάει στο pcmagazine (έχει νέκρωσει τώρα, που ήταν οι καλές εποχές που δεν προλάβενες να διαβάσεις κάτι και είχε γεμίσει πάλι με νέα άρθρα)μόλις τώρα είδα ότι κάνουν και αυτοί συντήριση
Hydra Ιούνιος 5, 2010 #29763 Ιούνιος 5, 2010 Από το πρωί ελεύθεροι Σαραλιώτης-ΚορκονέαςENA ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.Α Ι Σ Χ Ο Σ ,σημερα ντρεπομαι για λογαριασμο της χωρας μου και για την καταγογη μου οσο ποτε αλλοτε.
Borg Ιούνιος 6, 2010 #29764 Ιούνιος 6, 2010 ,σημερα ντρεπομαι για λογαριασμο της χωρας μου και για την καταγογη μου οσο ποτε αλλοτε.
Tsakonas Ιούνιος 6, 2010 #29765 Ιούνιος 6, 2010 Από το πρωί ελεύθεροι Σαραλιώτης-ΚορκονέαςENA ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.Α Ι Σ Χ Ο Σ ,σημερα ντρεπομαι για λογαριασμο της χωρας μου και για την καταγογη μου οσο ποτε αλλοτε.Επιβητορα,πριν μας πιτσιλισεις ολους,ακου λιγο κομμον σενς.Οταν ο εγκληματιας δικαζεται και δεν εχει αποφασισει το δικαστηριο,υπαρχει η προσωρινη κρατηση.Τι ειναι η προσωρινη κρατηση?Σε κραταω στη φυλακη επειδη κανει μπαμ οτι εισαι ενοχος αλλα δεν σε εχω καταδικασει ακομα.Επειδη ζουμε σε δημοκρατικη χωρα,δεν καταδικαζεσαι χωρις αποφαση δικαστηριου.Για να μην μπορει ομως να φυλακιζεται ο καθενας για πλακα,στο συνταγμα μας υπαρχει περιορισμος για την μεγιστη διαρκεια της προσωρινης κρατησης (18μηνο).Αν δεν υπηρχε,θα μπορουσαμε πανευκολα να ειμαστε ολοι μας φυλακη χωρις αποφαση δικαστηριου,παρα μονο με το βουλευμα του δικαστικου συμβουλιου.Στις 6/6/2010 συμπληρωνεται 18μηνο απο τις 6/12/2008 και ο εγκληματιας πρεπει να αφεθει ελευθερος μεχρι να αποφασιστει η ποινη του απο το δικαστηριο.Αν δεν αφεθει τιμωρουνται βασει συνταγματος ολοι οι υπευθυνοι.Απο τον δεσμοφυλακα μεχρι την καθαριστρια.Και παιρνει και τεραστια αποζημιωση απο το κρατος.Και μπορει να τρεχει και την χωρα σε διεθνη δικαστηρια.για να καταλαβεις λιγο ,σιγουρα ειναι τα εξηςΔΕΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (4 ΠΟΛΙΤΕΣ -3ΔΙΚΑΣΤΕΣ)
Hydra Ιούνιος 6, 2010 #29766 Ιούνιος 6, 2010 Οκ,ολα αυτα βγαζουν νοημα.Εγω θελω να δω ομως σε εναν χρονο απο τωρα που μιλαμε θα ειναι παλι μεσα?...Αυτο μετραει,για μενα δεν διαφερει απο εναν κοινο δολοφονο.Σκοτωσε,θα πληρωσει.
Jaco Ιούνιος 6, 2010 #29767 Ιούνιος 6, 2010 Το πρόβλημα είναι ότι έχουν περάσει 18 μήνες και δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, για κάτι προφανές...
deninho Ιούνιος 6, 2010 #29768 Ιούνιος 6, 2010 Jaco για κάτι προφανές, που αφορούσε την οικογένειά μου, κάναμε 20 χρόνια να δούμε την απόφαση. Είναι προβληματικό το δικαστικό σύστημα
Jaco Ιούνιος 6, 2010 #29769 Ιούνιος 6, 2010 Μια απ' τα ίδια... 5 χρόνια και ακόμα μετράμε... το έχουν στήσει καλά το κύκλωμα, ξέρουν πως να επιλέγουν δικαστές που λαδώνονται και πως να αποφεύγουν δικαστές που δεν λαδώνονται με διάφορα τερτίπια, από απειλές, μέχρι τηλεφωνήματα για βόμβες στο δικαστήριο την μέρα της δίκης για να πάρει αναβολή, ώστε να αλλάξει δικαστής... ότι να' ναι... και δεν λέει να ξεβρομίσει ο τόπος...Edit:http://www.nike78.co.uk/nick-marsh/[ame=http://vimeo.com/12093541]NIKE78 - Nick Marsh | βNIKE Wiisβ on Vimeo[/ame]
RootX Ιούνιος 6, 2010 #29772 Ιούνιος 6, 2010 Ban me ban me :jump1:Thread ban, full ban, εβδομαδιαίο, μηνιαίο, ετήσιο; δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω, να ξέρω τι απόδειξη να ετοιμάσει το λογιστήριο...
VIL Ιούνιος 6, 2010 #29775 Ιούνιος 6, 2010 Thread ban, full ban, εβδομαδιαίο, μηνιαίο, ετήσιο; δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω, να ξέρω τι απόδειξη να ετοιμάσει το λογιστήριο... :rofl:
jimakos21 Ιούνιος 6, 2010 #29777 Ιούνιος 6, 2010 Ελιωσα! Ήξερα πως αν θα πετάξω τίποτα τέτοιο στο ποθ θα αρχίσετε τα epic μου φτιάξατε την μέρα!!!!!! Δύσκολο πράγμα με συνεφιά και εξεταστική!!! Love you guyz
RootX Ιούνιος 6, 2010 #29778 Ιούνιος 6, 2010 Είσαι τυχερός που κάνει update στην ταμειακή ο DJD, δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα, ειδικά όταν είναι online ο Astrobanos.
winters Ιούνιος 6, 2010 #29779 Ιούνιος 6, 2010 Μήπως έπρεπε να το ποστάρω στα Αξιόλογα Videos;[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kag4tU6B3yc]YouTube - This is the most popular water balloon shot[/ame]
RootX Ιούνιος 6, 2010 #29780 Ιούνιος 6, 2010 ^^Μετά από προσεκτική ανάλυση δηλώνω ότι διέκρινα πάνω από ένα μπαλόνι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.