Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Οπου ναναι θα σας ερθει και το τσεην μεηλ των ημερων για την κακια χαμας που και καλα παντρευει 30χρονους με 2-3χρονα κοριτσακια και προωθει την παιδεραστια μεσω του Χωμεινι που ειπε οτι αν η συνουσια ειναι παρα φυσιν δεν ειναι εγκλημα (εχοντας μελετησει λιγο ισλαμικο γαμο μου φαινεται λιγο μουφα ολο αυτο).

Και αναρωτιεμαι,τα βοιδια που μου το στειλανε,δεν αναρωτηθηκαν καθολου μηπως ειναι συμπτωση οτι κυκλοφορει αυτο το μεηλ αυτες τις μερες?

Οπως μια ειδηση πουχε βγει για τους κακους κουρδους που θαψανε ζωντανη μια κοπελα που ειχε προγαμιαια σχεση.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Βάλτε Πάνια. Έχει έναν που μοιάζει με το φράγμα:hehe:

Δεν εχεις κατι καλύτερο να κάνεις ? :p

τον καμαρώσαμε εχτες τον φράγμα :snap:

ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ...!!!!!!!!!!!! δεν αντέχω άλλο!!! μια δουλειά στο γραφείο και τώρα και διάβασμα για το μάθημα στη σχολή..

Αν θέλεις και έχεις υπομονή, μαθαίνεις άνετα... έχεις μικρότερες πιθανότητες όμως πια να γίνεις Paco De Lucia ή Al Di Meola...

Μπα....να περνάω λίγη ώρα σε καμιά παραλία με καμιά φωτίτσα και καμιά παλιοπαρέα θέλω μόνο....

Φέτος, δεν προλαβαίνεις... όχι τίποτα άλλο, αλλά θα αδειάζει η παραλία...

Ξεκινώντας από τώρα, μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, θα έχεις αρκετό ρεπερτόριο και θα ξέρεις πια αν "το 'χεις"...

thx βρε Jaco...

Πόσο "μακριά" φαίνεται όμως φέτος η φράση "του χρόνου" ε?

Πως μας καταντήσανε γμτ...πως... :cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.