Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Δεν ξέρω αν έχει ποσταριστεί. Αν όχι ταξιδέψτε ελεύθερα, αν ναι ευχαριστείστε με που σας το θύμισα και ξαναταξιδέψτε.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uQITWbAaDx0]YouTube - Guillaume Nery base jumping at Dean's Blue Hole, filmed on breath hold by Julie Gautier[/ame]

Είδα για κανά 10λεπτο περίπου το κανάλι της βουλής... είχε μαγνητοσκοπημένη την εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές... Ήτανε που λέτε κάτι βουλευτάδες στοιβαγμένοι από την μια και είχαν 3 γερόντια από διάφορες επιτροπές απέναντί τους και τους έκαναν εξετάσεις... Ένα θα πω, ήταν λες και πίνανε καφέ γερόντια με parkinson και άνοια... Σε ένα τόσο τεχνικό θέμα, λέγανε απίστευτες κοτσάνες και το κάναν σοβαρά... σε κάποια φάση λέω, δεν μπορεί, κάτι δεν πάει καλά... κάτι παίζει...

για να μην τα πολυ-λέω, μετά από απίστευτα ηλίθιες και ανούσιες συζητήσεις, πετάγεται ο πρόεδορς και λέει, λύεται η συνεδρίασης... πετάγεται ο Κακλαμάνης που τόση ώρα ήταν αμέτοχος και τους πατάει στα μπινελίκια... όλους... "τι αποφασίσατε?", "πότε" κλπ κλπ... και όντως είχε δίκιο, δεν αποφάσισε κανείς τίποτα, το είπε ο πρόεδρος λες και ήταν προ-αποφασισμένο... τέλος πάντων, ο Κακλαμάνης τα έχει πάρει στο κρανίο και τους βρίζει και οι υπόλοιποι από δίπλα γελάνε και την κάνουν ένας-ένας... ο Παυλόπουλος κοιτάει έναν άλλο γελάει σε στυλ "καλά εντάξει, μας @@" και την κάνουν όλοι... Ο Κακλαμάνης φώναζε και τους κατηγορούσε ότι ενώ ξέρουν τι έχει γίνει, κουκουλώνουν το θέμα, κλπ κλπ, μέχρι που του έκοψαν τον ήχο και την εικόνα...

Εγώ έχω μείνει κόκκαλο... μου είχε ανέβει ήδη από πριν το αίμα στο κεφάλι, μετά από αυτό ήμουν για εγκεφαλικό... Έψαξα στο internet και είδα ότι την εξεταστική τελικά την κίνησε ο Κακλαμάνης... επίσης βρήκα αυτό...

Σας παρατρέπω όλους, να δείτε μερικές μέρες το κανάλι της βουλής, για να δείτε πως λειτουργούν, πως αποφασίζουν, τι συζητάνε, τι κάνουν κλπ... απλά δεν θα πιστεύεται στα μάτια και τ' αυτιά σας...

Τέλοc...

Δεν ξέρω αν έχει ποσταριστεί. Αν όχι ταξιδέψτε ελεύθερα, αν ναι ευχαριστείστε με που σας το θύμισα και ξαναταξιδέψτε.

Bάλε και καμια φώτο να ξερουν οι άλλοι που βούτηξε ο άνθρωπος

hole1.jpg

ΟΧΙ. Δεν έπρεπε να ανακαλύψω το "Big Bang Theory" μία βδομάδα πριν την εξεταστική... :suicide2:

να σου πω spoilers για να περάσεις ;

ΟΧΙ. Δεν έπρεπε να ανακαλύψω το "Big Bang Theory" μία βδομάδα πριν την εξεταστική... :suicide2:

Άντε τη βρήκες και εσύ τη δικαιολογία σου :p

Εχω στειλει εδω και 2 βδομαδες το κινητο μου(ενα samsung) για επισκευη και απο την προηγουμενη βδομαδα περιμενουν ανταλλακτικο...απο την ανταρκτικη με τα ποδια το φερνουν?και εχω μεινει χωρις κινητο.εφοσον κανουν τοσο καιρο μπορω να απαιτησω να μου δωσουν κατι για προσωρινη αντικατασταση η μπα?

Εκτός από αυτό που έκανε (απορώ πως το σκέφτηκε και ακομα περισσότερο πως το πέτυχε), μου έκανε εντύπωση το παράπονο του άλλου "Μα μπροστά στα κοτοπουλάκια...." :rofl:

Σαν να του λέει "Κι εγώ το κάνω, αλλά όχι μπροστά στα κοτόπουλα όμως"

Μετά από αυτό λύθηκε και η απορία για τα αυγά Τουρκίας;:rofl:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=tB-IkWXuDys&feature=related]YouTube - Zbigniew Preisner - Silence, Night and Dreams[/ame]

Απλα respect

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.