Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

μην υπερβάλλετε ρε παιδιά ντάξει μαμακία τους του πάνε και ας λες όχι αλλά βιαιοπραγίες όχι

όπου δε πίπτει λόγος (ειδικά όταν έχεις δίκιο), πίπτει ράβδος...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

εσύ δηλαδή πώς προτίθεσαι να το βρεις το δίκιο σου σε αυτή την περίπτωση? θα του κλείσεις ραντεβού με ευγένεια, να έρθει να σου πλύνει το αμάξι με καθαρό νερό και σαπούνι?

lol οχι. θα του κατεβάσω καντήλια , θα έχω το παράθυρο ανεβασμένο απο πριν και δεν θα πλένω ποτέ το αμάξι οπότε να με πειράξει λίγο αλλα ποτέ δεν θα ασκήσω πρώτος βία

άρα θεωρείς σωστό να είμαι υποχρεωμένος να έχω τα παράθυρα κλειστά, να έχω άπλυτο το αμάξι (ακόμα και όταν έχω να πάω σε ένα σημαντικό επαγγελματικό ή προσωπικό ραντεβού) και να ανέχομαι τον κάθε καραγκιόζη που με το έτσι θέλω βάζει χέρι στο αμάξι ΜΟΥ.....σε λίγο θα μου πεις να μην περνάω και από φανάρια που ξέρω οτι έχει λαθρομετανάστες.

τι λε ρε παιδί.......εγώ θα έρθω στα μέτρα του? ή αυτός στα δικά μου?

αλλά δε σε παρεξηγώ....στα Χανιά τα φανάρια σας (τα λίγα που έχετε) είναι καθαρά από λαθρομετανάστες......οπότε και δεν έχεις δει τη γλύκα της καθημερινότητας να έχεις 1002 στο κεφάλι σου, να έχεις και τον ηλίθιο με τα βρωμόνερα.

τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε και εμείς γύφτους ( από Αλβανία μάλλον) αλλά ζυτιανεύουν μόνο , αλλά γενικά έχουμε πρόβλημα με γύφτους. προχτές ήρθε ένας στο μαγαζί ενας θεόχοντρος με τον "πάτο" έξω και δεν έλεγε να φύγει, ήταν πολύ άσχημο αλλα δεν τον έδιωξα με βία αλλά τον έπρηξα μέχρι αηδίας.

εαν απλωνε τον βρώμικο πάτο του πάνω στον πάγκο σου και δε το κούναγε από εκεί παρόλα τα βρισίδια και το πρήξιμο τι θα κανες?

Να ηταν μονο τα βρωμονερα ρε παιδια παει στα κομματια...

Εδω αποκτησαμε με γκρατζουνια ναααααααααα (με το συμπαθειο)

Οπως τα λεει ο φραγμας το ΟΧΙ σημαινει ΟΧΙ...

τι λε ρε παιδί.......εγώ θα έρθω στα μέτρα του? ή αυτός στα δικά μου?

Βασικα αυτος ερχεται στα μετρα τριτων σε χειροτερο βαθμο,απο το να πεις εσυ ΟΧΙ 2 φορες αντι για 1

Ειτε μαζεψει 10 ειτε 30 ευρω,παλι μια φετα ψωμι θα παρει απο τον "εργοδοτη" του

Ενταξει εχεις δικιο,δεν σε κατηγορω,και εγω ισως εκανα το ιδιο στην θεση σου,αλλα σαφως η βια δεν ειναι λυση.Πιστευεις οτι ποτε δεν εχει σκεφτει καποιος να δειρει εμενα η εσενα επειδη του τη "σπασαμε" ?Δεν το κανε ομως με την ανεση που το κανουμε εμεις επειδη "ειναι Πακισταναρες" ....

Τεσπα η αληθεια να λεγεται εδω στη Ροσινιολ χαμος γινεται,αλλα και το βραδυ που γυρναω με τα παιδια απο το Μπουρναζι και περναμε απο κει εχει χειροτερους απο τους Πακιστανους που (υποτιθεται) οτι πλενουν αμαξια.

και τι με νοιάζει εμένα τι κάνει με τον εργοδότη του και αν φάει 1 ή μισή φέτα ψωμί?

ρε πάτε καλά? το δικό του πρόβλημα θα το κάνει δικό μου? του χρωστάω και από χθες το σάλιο μου? το χρόνο μου? τα νεύρα μου?

όσοι έχετε κήπο, αφήνετε να μπει ο οποιοσδήποτε στον κήπο σας και να αράξει όση ώρα θέλει?

απορώ ώρες ώρες με αυτά που διαβάζω....

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στα φανάρια που αξίζουν καλή μεταχείριση.

Για παράδειγμα, είναι ένας εδώ πιο πάνω από το σπίτι μου, μεσήλικας, μαυρούλης, ο οποίος πουλάει χαρτομάντηλα.

Πολλές φορές του έχω πει ευγενικά "όχι, ευχαριστώ". Και 3-4 φορές του έδωσα 30-40 λεπτά, όσα έπιασαν τα δάχτυλα βιαστικά μέσα από το πορτοφόλι.

Του τα έδωσα χωρίς να πάρω χαρτομάντηλα.

Απλώς και μόνο γιατί τον βλέπω κάθε μέρα εκεί, γιατί είναι ευγενικός και συμπαθής, γιατί ποτέ δεν επέμεινε να μου πλασάρει χαρτομάντηλα και γιατί είναι πάντα χαμογελαστός.

Υπάρχουν όμως και οι άνθρωποι που βγαίνουν και επιμένουν να σου κάνουν φασίνα στο παρμπρίζ με το έτσι θέλω.

Αυτούς δεν τους μπορώ.

Τους γνέφω "όχι" ευγενικά και δεν το πιάνουνε. ΔΕΝ. ΟΧΙ. Με τίποτα.

Αναγκάζομαι να προχωρήσω το αμάξι ή να κάνω πως κατεβαίνω για να σταματήσουν.

Αυτή η ξεροκεφαλιά τους είναι που μας τσαντίζει, Hydra και filthy_dwarf.

:)

δίκιο έχεις.. αλλάζουμε θέμα, και που λέτε έτσι όπως περπάταγα σήμερα τι πάτησα; ενα σκυλόσ@το ΝΑΑΑΑΑΑ μα τη παναγία

συμφωνώ με nickstamat....

αλλά δυστυχώς όλοι μας έχουμε κάποια όρια στο βαθμό παρεμβατικότητας που επιτρέπουμε στους γύρω μας.

εγώ προσωπικά δε γουστάρω ούτε το αμάξι μου να κουνάω όταν πλησιάζουν ούτε να κάνω πως κατεβαίνω....

κατέβηκα ΜΙΑ φορα.......έριξα 2 ξώφαλτσες και ΔΕ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ούτε καν να ασχοληθώ στο ελάχιστο.

Αυτή η ξεροκεφαλιά τους είναι που μας τσαντίζει, Hydra και filthy_dwarf.

Βασικα πολλοι απο αυτους ειναι ατομα που τα εκμεταλευονται και οτι λευτα βγαζουν τα στελνουν σε τριτους.Οποτε τα 30-40 λεπτα που δωσες (ποτε δεν θα τα δινα προσωπικα) μην εισαι τοσο σιγουρος οτι μενουν στον μεταναστη που τα δωσες.Και μενα με εχουν τσαντισει αρκετες φορες και σε αλλα θεματα,αλλα... αλλα....:no:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.