greekfragma Ιούνιος 2, 2010 #29641 Ιούνιος 2, 2010 μην υπερβάλλετε ρε παιδιά ντάξει μαμακία τους του πάνε και ας λες όχι αλλά βιαιοπραγίες όχιόπου δε πίπτει λόγος (ειδικά όταν έχεις δίκιο), πίπτει ράβδος...
greekfragma Ιούνιος 2, 2010 #29643 Ιούνιος 2, 2010 εσύ δηλαδή πώς προτίθεσαι να το βρεις το δίκιο σου σε αυτή την περίπτωση? θα του κλείσεις ραντεβού με ευγένεια, να έρθει να σου πλύνει το αμάξι με καθαρό νερό και σαπούνι?
filthy_dwarf Ιούνιος 2, 2010 #29644 Ιούνιος 2, 2010 lol οχι. θα του κατεβάσω καντήλια , θα έχω το παράθυρο ανεβασμένο απο πριν και δεν θα πλένω ποτέ το αμάξι οπότε να με πειράξει λίγο αλλα ποτέ δεν θα ασκήσω πρώτος βία
greekfragma Ιούνιος 2, 2010 #29645 Ιούνιος 2, 2010 άρα θεωρείς σωστό να είμαι υποχρεωμένος να έχω τα παράθυρα κλειστά, να έχω άπλυτο το αμάξι (ακόμα και όταν έχω να πάω σε ένα σημαντικό επαγγελματικό ή προσωπικό ραντεβού) και να ανέχομαι τον κάθε καραγκιόζη που με το έτσι θέλω βάζει χέρι στο αμάξι ΜΟΥ.....σε λίγο θα μου πεις να μην περνάω και από φανάρια που ξέρω οτι έχει λαθρομετανάστες.τι λε ρε παιδί.......εγώ θα έρθω στα μέτρα του? ή αυτός στα δικά μου?αλλά δε σε παρεξηγώ....στα Χανιά τα φανάρια σας (τα λίγα που έχετε) είναι καθαρά από λαθρομετανάστες......οπότε και δεν έχεις δει τη γλύκα της καθημερινότητας να έχεις 1002 στο κεφάλι σου, να έχεις και τον ηλίθιο με τα βρωμόνερα.
filthy_dwarf Ιούνιος 2, 2010 #29646 Ιούνιος 2, 2010 τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε και εμείς γύφτους ( από Αλβανία μάλλον) αλλά ζυτιανεύουν μόνο , αλλά γενικά έχουμε πρόβλημα με γύφτους. προχτές ήρθε ένας στο μαγαζί ενας θεόχοντρος με τον "πάτο" έξω και δεν έλεγε να φύγει, ήταν πολύ άσχημο αλλα δεν τον έδιωξα με βία αλλά τον έπρηξα μέχρι αηδίας.
greekfragma Ιούνιος 2, 2010 #29647 Ιούνιος 2, 2010 εαν απλωνε τον βρώμικο πάτο του πάνω στον πάγκο σου και δε το κούναγε από εκεί παρόλα τα βρισίδια και το πρήξιμο τι θα κανες?
filthy_dwarf Ιούνιος 2, 2010 #29648 Ιούνιος 2, 2010 το πολύ να τον έσπρωχνα, παρόλα αυτά ακόμα γελάω χχαχαχααχα
o polonos Ιούνιος 2, 2010 #29649 Ιούνιος 2, 2010 Να ηταν μονο τα βρωμονερα ρε παιδια παει στα κομματια... Εδω αποκτησαμε με γκρατζουνια ναααααααααα (με το συμπαθειο) Οπως τα λεει ο φραγμας το ΟΧΙ σημαινει ΟΧΙ...
Hydra Ιούνιος 2, 2010 #29650 Ιούνιος 2, 2010 τι λε ρε παιδί.......εγώ θα έρθω στα μέτρα του? ή αυτός στα δικά μου?Βασικα αυτος ερχεται στα μετρα τριτων σε χειροτερο βαθμο,απο το να πεις εσυ ΟΧΙ 2 φορες αντι για 1Ειτε μαζεψει 10 ειτε 30 ευρω,παλι μια φετα ψωμι θα παρει απο τον "εργοδοτη" τουΕνταξει εχεις δικιο,δεν σε κατηγορω,και εγω ισως εκανα το ιδιο στην θεση σου,αλλα σαφως η βια δεν ειναι λυση.Πιστευεις οτι ποτε δεν εχει σκεφτει καποιος να δειρει εμενα η εσενα επειδη του τη "σπασαμε" ?Δεν το κανε ομως με την ανεση που το κανουμε εμεις επειδη "ειναι Πακισταναρες" .... Τεσπα η αληθεια να λεγεται εδω στη Ροσινιολ χαμος γινεται,αλλα και το βραδυ που γυρναω με τα παιδια απο το Μπουρναζι και περναμε απο κει εχει χειροτερους απο τους Πακιστανους που (υποτιθεται) οτι πλενουν αμαξια.
greekfragma Ιούνιος 2, 2010 #29651 Ιούνιος 2, 2010 και τι με νοιάζει εμένα τι κάνει με τον εργοδότη του και αν φάει 1 ή μισή φέτα ψωμί?ρε πάτε καλά? το δικό του πρόβλημα θα το κάνει δικό μου? του χρωστάω και από χθες το σάλιο μου? το χρόνο μου? τα νεύρα μου?όσοι έχετε κήπο, αφήνετε να μπει ο οποιοσδήποτε στον κήπο σας και να αράξει όση ώρα θέλει?απορώ ώρες ώρες με αυτά που διαβάζω....
filthy_dwarf Ιούνιος 2, 2010 #29652 Ιούνιος 2, 2010 μην πηγαίνουμε στα άκρα γιατι πάμε σε φασισμούς μετά
mariosdeme Ιούνιος 2, 2010 #29654 Ιούνιος 2, 2010 όπως πάτε θα ανηχθέι νέο θρεντ με όνομα "ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ"
nickstamat Ιούνιος 2, 2010 #29655 Ιούνιος 2, 2010 Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στα φανάρια που αξίζουν καλή μεταχείριση. Για παράδειγμα, είναι ένας εδώ πιο πάνω από το σπίτι μου, μεσήλικας, μαυρούλης, ο οποίος πουλάει χαρτομάντηλα. Πολλές φορές του έχω πει ευγενικά "όχι, ευχαριστώ". Και 3-4 φορές του έδωσα 30-40 λεπτά, όσα έπιασαν τα δάχτυλα βιαστικά μέσα από το πορτοφόλι. Του τα έδωσα χωρίς να πάρω χαρτομάντηλα. Απλώς και μόνο γιατί τον βλέπω κάθε μέρα εκεί, γιατί είναι ευγενικός και συμπαθής, γιατί ποτέ δεν επέμεινε να μου πλασάρει χαρτομάντηλα και γιατί είναι πάντα χαμογελαστός. Υπάρχουν όμως και οι άνθρωποι που βγαίνουν και επιμένουν να σου κάνουν φασίνα στο παρμπρίζ με το έτσι θέλω. Αυτούς δεν τους μπορώ. Τους γνέφω "όχι" ευγενικά και δεν το πιάνουνε. ΔΕΝ. ΟΧΙ. Με τίποτα. Αναγκάζομαι να προχωρήσω το αμάξι ή να κάνω πως κατεβαίνω για να σταματήσουν. Αυτή η ξεροκεφαλιά τους είναι που μας τσαντίζει, Hydra και filthy_dwarf.
filthy_dwarf Ιούνιος 2, 2010 #29656 Ιούνιος 2, 2010 δίκιο έχεις.. αλλάζουμε θέμα, και που λέτε έτσι όπως περπάταγα σήμερα τι πάτησα; ενα σκυλόσ@το ΝΑΑΑΑΑΑ μα τη παναγία
greekfragma Ιούνιος 2, 2010 #29657 Ιούνιος 2, 2010 συμφωνώ με nickstamat....αλλά δυστυχώς όλοι μας έχουμε κάποια όρια στο βαθμό παρεμβατικότητας που επιτρέπουμε στους γύρω μας.εγώ προσωπικά δε γουστάρω ούτε το αμάξι μου να κουνάω όταν πλησιάζουν ούτε να κάνω πως κατεβαίνω....κατέβηκα ΜΙΑ φορα.......έριξα 2 ξώφαλτσες και ΔΕ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ούτε καν να ασχοληθώ στο ελάχιστο.
Hydra Ιούνιος 2, 2010 #29658 Ιούνιος 2, 2010 Αυτή η ξεροκεφαλιά τους είναι που μας τσαντίζει, Hydra και filthy_dwarf.Βασικα πολλοι απο αυτους ειναι ατομα που τα εκμεταλευονται και οτι λευτα βγαζουν τα στελνουν σε τριτους.Οποτε τα 30-40 λεπτα που δωσες (ποτε δεν θα τα δινα προσωπικα) μην εισαι τοσο σιγουρος οτι μενουν στον μεταναστη που τα δωσες.Και μενα με εχουν τσαντισει αρκετες φορες και σε αλλα θεματα,αλλα... αλλα....:no:
greekfragma Ιούνιος 2, 2010 #29659 Ιούνιος 2, 2010 μόλις πήρα το βάπτισμα του πυρός για φέτος το καλοκαίρι Παντόφλα sniping Vs Κατσαρίδα 1 - 0
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.