Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

να μας ''δικτυώσεις'' μπας και δούμε άσπρη μέρα:hehe:

''σήμερα και αύριο θα είμαι στα μέρη σου''

Η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση, η Aλ Καιντα, ιδρύθηκε στις 11 Αυγούστου το 1988. Δηλαδη 11/8/88, Τυχαίο; Δεν νομίζω!!

:rofl:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Μολις ηρθα στα γραφεια του νεου μας πελατη. 2ος μεγαλυτερος importer μπυρας κ κρασιου στην Ελλαδα.

Μιλαμε στο υπογειο για πανω απο 800 kegs !

Deals?

Οι πακιστανοι στα φαναρια εχουν ξεφυγει η ειναι η ιδεα μου.... ?

Οταν θελουν να πουλησουν κατι και τους λες ευγενικα κατα τα αλλα οχι

Σου χωνουν το χερι μεσα απο το τζαμι :nono:

Εκει του λες λιγοτερο ευγενικα οχι και φευγεις...

Αυτοι που πλενουν τα τζαμια το ιδιο... πλησιαζει... του λες οχι και παρ'ολα αυτα παει και στο κανει καλοκαιρινο...

Το ΟΧΙ σημαινει ΟΧΙ μαμω το κερατο σου :rant::rant:

Ασε με στην μπιχλα μου στην τελικη, τελικη...

Το κακο ειναι οτι μεσα στα σφουγαρια αυτα ενας θεος ξερει τι εχουν και κανουν απιστευτες γρατζουνιες, :rant::rant:

Και αν φτασεις στο σημειο να του βαλεις φωνες να φυγει να παει αλλου, γυρναει και κατι λεει στην γλωσσα του...

Παω στοιχοιμα οτι δεν λεει "Καλη σας μερα" ...

Οι γυναικες δε εχουν πολυ μεγαλυτερο προβλημα απο τι βλεπω καθε μερα...

Εννω λενε οχι οι αλλοι κανουν οτι θελουν....

Που θα παει αυτη η κατασταση οεο?

Πατας το διακοπτακι να ανεβει το παραθυρο και να σου πως θα το βγαλει το χερι.:)

Εχουν ξεφύγει φέτος ειναι η αληθεια...:rant:

Σε πολλους δρόμους εχουν εγκατασταθεί και σε πρήζουν καθε μερα...

Μάλιστα έτυχε να ειμαι σε σουβλατζίδικο ενα βραδι και να έρχονται 2 τετοιοι απο ρωσια/ουκρανια/βουλγαρια και ζήτησαν να τους χαλάσουν 160 ευρώ !!!

Μα έλεος ποιος άνθρωπος βγάζει 160 ευρώ/ήμερα (?)......

ωραία, και τι θα καταλάβεις με αυτή την "εξυπνάδα" ;το πιθανότερο να τον τσαντίσεις για τα καλά και μολις το ανοιξεις για να τον ξεμαγκωσεις να σε αρχισει στα χαστουκια (και καλά θα σου κανει)

Δω πάνω τελευταία έχουμε κάτι ζογκλέρ στα φανάρια στο κέντρο, που κάνουνε κάτι τρικ με φωτιές/μπαλάκια κτλ όταν ανάβει κόκκινο.

Δεν επιμένουν στην πληρωμή και ομορφαίνουν κάπως την διαδρομή.

(Άμα ξεφύγει κανένας πυρσός σε κάνα αμάξι βέβαια θα πέσει γέλιο :p)

Εμενα στο φαναρι ερχεται ενας και του λεμε κατευθειαν οχι... αυτος άρχισε και μας έδειχνε κατι κουτσουλιές που ειχε το παράθυρο... χαχαχαχαχαχα:happy2:

Την τελευταία φορά που κατέβηκα στα φανάρια του Ροσινιόλ και άρχισα στα κλωτσίδια έναν, από τότε κανείς δε πλησιάζει όποτε σταματάω στο φανάρι αυτό.

Και μη με πει κανείς ρατσιστή και λοιπά........Εκείνη τη μέρα το αμάξι ήταν πλυμένο στο χέρι 3ώρες πριν.....Του έκανα νόημα 3 φορές από μακριά φύγε.....και εκείνος απτόητος μου έριξε τα βρωμόνερα με το εργαλείο και ξεκίνησε να τρίβει.

όχι σημαίνει ΟΧΙ..........παλιότερα είχαν μια ευγένεια και ένα χαμόγελο....και ρωτούσαν πάντα πριν ξεκινήσουν το οτιδήποτε......αυτό το τσαμπουκά όμως πλέον δε τον σηκώνω.

10000 φορες ζογκλερ που σε κανουν να γελασεις (και σιγουρα θα τους εδινα κατι) παρα γρατζουνιες στο μπαρπριζ του αυτοκινητου της εταιριας :rant::rant:

Πραγματικα καμμια μερα θα κατεβω και θα γινει της ποπης το καγκελο...

Εγω πάντως εναν τον πήγα βόλτα κρεμάμενο απο το τζάμι...

Καλο του εκανες.. λιγο γυμναστικουλα δεν βλαπτει..

μην υπερβάλλετε ρε παιδιά ντάξει μαμακία τους του πάνε και ας λες όχι αλλά βιαιοπραγίες όχι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.