greekfragma Ιούνιος 1, 2010 #29581 Ιούνιος 1, 2010 Φανούκο, να τον απειλήσεις οτι θα πάρεις βόλτα το ποδήλατό του για downhill:hehe:
Jerry007 Ιούνιος 1, 2010 #29582 Ιούνιος 1, 2010 …………………………………….__,,,,,,,---,,,,,,_…………… …………………………_,,,--~’’¯¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯’’-,,_…………… …………………….,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯’~,_…………… …………………,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-,,…………… ……………..,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _,,_ ; ; ;¯’-,…………… …………..,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’_ ¯’-,\ ; ; ; ; ‘,………… …………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,-~’’’’’~-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-‘;;;’, : :||; ; ; ; ; ‘,……… ……….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘/ :,-~’’~, : ‘,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,-‘ : // ; ; ; ; ; ;’,……… ……..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,| : ‘-,;;;;,-‘ : /’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯’’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ‘-,……… …….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,,___,,-~’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,……… …….| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-,;;’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-………… ……,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-;;;;| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |………… ……| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-‘,;;;;|’’-~ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,………… ......| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;---,,,,,,,_,,,,-~’’, ‘-,;;;| ,,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,……… ……| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯’’~-,,,_ , , , , , , ‘,;,’,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;\………… ……| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,~-,, , ,,’’,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,………… ……’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,¯’’;;;;| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,………… …….| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,_,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,……… …….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,………… ……..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; \………… ………\ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,………… ……….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|………… ………..| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,………… ………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ,,--~~--,, ; ; ; ; ;,--------,, ; ,--~, ; ; ,,-~, ; ;,--,,;,,-~~-,, ; ; ; ; ; ;’,… …………| ; ; ; ; ; ; ,-‘’ . ,,--,, . ‘-, ; ; ; ;| . ,-,, . ‘, | . . | ; ;’-, . .\,,/ . ./’-,,--, . ‘, ; ; ; ; ; ; ‘-,… …………| ; ; ; ; ; ; | . .,’ ; ; ;’, . .| ; ; ; | . .’-‘ . ,-‘ | . . | ; ; ; ‘-, . . .,-‘ ; ;,-‘ . ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ‘- …………’, ; ; ; ; ; ;’, . ‘-,__,-‘ . ,’ ; ; ; | . .|\ . .\ . | . . |___ ; ;} . . / ; ; ;’----‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, ………….| ; ; ; ; ; ; ;’-,,_ . ._,,-‘ ; ; ; ; |__| .\__\ ;|_____/ ; ;/__/ ; ; ; ; (¯) ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; …….......’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,… …………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,_ …………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
RootX Ιούνιος 1, 2010 #29583 Ιούνιος 1, 2010 Φανούκο, να τον απειλήσεις οτι θα πάρεις βόλτα το ποδήλατό του για downhill:hehe: Μωρέ θα του το πάρω και θα του βάλω
eleozz Ιούνιος 1, 2010 #29584 Ιούνιος 1, 2010 Yo dwag I heard you like spoilers, so I put a spoiler in your spoiler so you can spoil yourself while you watch spoilers:pτωρα καταλαβα γιατι αλλαξαται το spoil:p
uNick Ιούνιος 1, 2010 #29587 Ιούνιος 1, 2010 Του άλλαξα θέση τωρα καταλαβαινω γιατι οταν πηγα να σημειωσω το φορουμ ως διαβασμενω πηγα στους φιλους μου XD... Ευχαριστουμε DJD!
greekfragma Ιούνιος 1, 2010 #29589 Ιούνιος 1, 2010 ωραία...και επειδή πειράχτηκε ο NTGής ναούμ πρέπει τώρα εμείς οι υπόλοιποι με τα σωστά dpi στο mouse να πατάμε τη λίστα φίλων.......:rant:
aggelopas Ιούνιος 1, 2010 #29590 Ιούνιος 1, 2010 δεν ειπα οτι ειναι καθαρεςαλλα σκεψου οτι η ελλαδα ειναι δευτερη σε 41 χώρεςφαντασου πως ειναι οι υπόλοιπεςμαλλον εχουμε περισσοτερες παραλιες απο τους αλλους, αυτο σκεφτομαι.
Hydra Ιούνιος 1, 2010 #29591 Ιούνιος 1, 2010 Ο γειτονας ηρθε μεσ'τα αιματα.Πλακωθηκε με ενα πρεζονι ,που ειχαν προηγουμενα,γιατι του παρακολουθουσε το σπιτι (στον ιδιο οροφο με μενα) και τον περιμενε με εναν φιλο του περσυ και τον κλεψαν τουλουμιαζοντας τον παλι...Κατα τυχη τον πετυχε,αλλα το πρεζονι δεν ηταν και τοσο αοπλο.Φαση εχει τωρα να μας κουβαλαει τετοιους εξω απο την πορτα. :rant::rant:
eleozz Ιούνιος 1, 2010 #29592 Ιούνιος 1, 2010 δυο τρεις φιλους και κανα ροπαλοαμα θελει ας κανει καμια :mamba: μετα
Hydra Ιούνιος 1, 2010 #29593 Ιούνιος 1, 2010 Εχω και ροπαλο του μπεηζμπολ.Εχω και κατι το οποιο δεν θα πω,γιατι δεν υπαρχει Ελλαδα.Με μια κινηση εχει πεσει κατω.:yes4:Σαφως δεν μπορω να κυκλοφορω με αυτα στο δρομο,αν μας πετυχουν σε κανα ασανσερ ομως καλη μας τυχη... pfff
HotPeanut Ιούνιος 1, 2010 #29594 Ιούνιος 1, 2010 Εχω και ροπαλο του μπεηζμπολ.Εχω και κατι το οποιο δεν θα πω,γιατι δεν υπαρχει Ελλαδα.Με μια κινηση εχει πεσει κατω.:yes4:Σαφως δεν μπορω να κυκλοφορω με αυτα στο δρομο,αν μας πετυχουν σε κανα ασανσερ ομως καλη μας τυχη... pfff
felix Ιούνιος 1, 2010 #29596 Ιούνιος 1, 2010 Γυναίκες™ (Βικιπαίδεια)...προσπαθείς, προσπαθείς κι άλλο, έχεις σχεδόν βγάλει γόνατο (Knee-Ready™), nothing-left-to-loose και παίρνεις cojones grande...βγαίνεις και Malekus στο τέλος και είσαι κομπλέ™......αυτά είναι...Υ.Γ. : καταραμένο Facebook...και Castle-Age και Farmville, και ότι άλλο κ6λοπαίχνιδο υπάρχει....
Alouvatar Ιούνιος 1, 2010 #29598 Ιούνιος 1, 2010 ^ γατεβερ :Ρ και πάλι δεν θέλω να σε πετύχω σε ασανσέρ :turn:
Evan Ιούνιος 1, 2010 #29599 Ιούνιος 1, 2010 Γυναίκες™ (Βικιπαίδεια)...προσπαθείς, προσπαθείς κι άλλο, έχεις σχεδόν βγάλει γόνατο (Knee-Ready™), nothing-left-to-loose και παίρνεις cojones grande...βγαίνεις και Malekus στο τέλος και είσαι κομπλέ™......αυτά είναι...Υ.Γ. : καταραμένο Facebook...και Castle-Age και Farmville, και ότι άλλο κ6λοπαίχνιδο υπάρχει....Ποσο συμφωνω στο Υ.Γ! 1,5 χρονο προσπαθω να δειξω πως ολα εχουν ενα μετρο και εκει που λες πως κατι γινεται μπαμ βλεπεις το"F word"
aggelopas Ιούνιος 1, 2010 #29600 Ιούνιος 1, 2010 τι φταιω εγω που θελω να εχω το παραθυρο ανοιχτο στον υπνο μετα τη δουλεια και οι γειτονες βγαζουν τα κωλοπαιδα τους (δεν φταινε τιποτα αυτα) στα μπαλκονια να παιξουν αντι να τα βγαλουν λιγο εξω? Δρα επιμορφωτικα ομως, τωρα μαθαινουν τη δισκογραφια GU και εγω ηρεμω.μια βδομαδα ειπα να ανοιγω παραθυρο μιας και η φτερωτη του κλιματιστικου ειναι στη μπανιερα, αλλα τοση φασαρια δεν περιμενα οτι εχει εξω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.