Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Γαλάζιες σημαίες σε παραλίες ΛΑΡΙΣΑ: Δήμος Κάτω Ολύμπου Νέα Μεσάγγαλα 1 Νέα Μεσάγγαλα 2 Νέα Μεσάγγαλα 3 Δήμος Ευρυμενών Στόμιο Δήμος Μελιβοίας Βελίκα/Σπιτάκι Αγιόκαμπος/Χρυσή Ακτή Σωτηρίτσα

έτσι για να ξέρετε ότι έχουμε εξωτικές παραλίες :p

Γαλάζιες Σημαίες στη χώρα μας 421 ακτές και 9 μαρίνες κέρδισαν φέτος το βραβείο ποιότητας Γαλάζιες Σημαίες, δίνοντας και πάλι στην Ελλάδα τη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 41 χώρες.

www.madata.gr 01 Ιουνίου 2010, 09:57

www.madata.gr 01 Ιουνίου 2010, 09:57

αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καθαρες, απλα εχουν καποιες στοιχειωδεις υποδομες ανταξιες του 2010 που ζουμε.

αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καθαρες, απλα εχουν καποιες στοιχειωδεις υποδομες ανταξιες του 2010 που ζουμε.

δεν ήξερα οτι όταν βλέπω μπλε σημαία θα πρέπει να έχω στο μυαλό μου τα cook islands

δεν ειπα οτι ειναι καθαρες

αλλα σκεψου οτι η ελλαδα ειναι δευτερη σε 41 χώρες

φαντασου πως ειναι οι υπόλοιπες

Πληρωνω οσο-οσο τον πρωτομαστορα να παρει το "Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα" κατω απο τα "σημερινά μυνήματα" ...

έστω να βάλει μια yes/no επιλογη.

Υ.Γ

Eλεω κρισης ..ζητουνται ατομα για ομαδικη:p

Υ.Γ2

οοh yes..στο σωστο σημειο μπηκε...

Το ειπα και ξεθυμανα...(δεν θα με χαλαγε βεβαια ενα yes/no)

Ομαδικη για να πληρωσουμε τον πρωτομαστορα.

Ειναι η .....λογικη συνεχεια του "πληρωνω οσο-οσο". :p

οσο λαχει που λεν και οι βλαχοι:pleasantry:

και εγω που νομιζα πως η παρτουζα βγαινει απο το παρτυ με ουζα:dance3:

Το έχω ζητήσει πάνω από 5 φορές.. κουμπάκια spoiler ξέρει να βάζει στο λεπτό, να μεταφέρει το λινκ, που μας μειώνει την παραγωγικότητα στο κάτω κάτω, δεν....:angry:

lol.

Το έχω ζητήσει πάνω από 5 φορές.. κουμπάκια spoiler ξέρει να βάζει στο λεπτό, να μεταφέρει το λινκ, που μας μειώνει την παραγωγικότητα στο κάτω κάτω, δεν....:angry:

lol.

Yo dwag I heard you like spoilers, so I put a spoiler in your spoiler so you can spoil yourself while you watch spoilers:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.