Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Η πλακα ειναι οτι σας πειραζει που παρκαρουν στην πορτα σας,αλλα δεν σας πειραζει που τρωμε οι μη καπνιστες τον καπνο σας (γενικα μιλωντας). :rolleyes:

Αυτοκολλητα "Εχω δικαιωμα στη ζωη" υπαρχουν? :rolleyes:

Η πλακα ειναι οτι σας πειραζει που παρκαρουν στην πορτα σας,αλλα δεν σας πειραζει που τρωμε οι μη καπνιστες τον καπνο σας (γενικα μιλωντας). :rolleyes:

Αυτοκολλητα "Εχω δικαιωμα στη ζωη" υπαρχουν? :rolleyes:

Τι είναι ζωή???

Τι είναι ζωή???

Ζωη ειναι να γεμιζεις τα πνευμονια σου πισσα και φαρμακι?Να χεις παιδια και γυναικα ,αλλα να κινδυνευεις να παθεις καρδιακο ?Η αληθεια ποναει και αυτα πρεπει να λεγονται που και που...

Βεβαια δεν αμφιβαλω οτι αρεσει σε οποιον το κανει,ουτε το κρινω,απλα τη γνωμη μου ειπα.Οσο θελει ας καπνισει,αλλα οχι διπλα μου που εγω αντιλαμβανομαι αλλιως την ζωη Μαριε... :tongue:

Ζωη ειναι να γεμιζεις τα πνευμονια σου πισσα και φαρμακι?Να χεις παιδια και γυναικα ,αλλα να κινδυνευεις να παθεις καρδιακο ?Η αληθεια ποναει και αυτα πρεπει να λεγονται που και που...

Βεβαια δεν αμφιβαλω οτι αρεσει σε οποιον το κανει,ουτε το κρινω,απλα τη γνωμη μου ειπα.Οσο θελει ας καπνισει,αλλα οχι διπλα μου που εγω αντιλαμβανομαι αλλιως την ζωη Μαριε... :tongue:

ελα ρε αστιέυομαι, αμέσως πιάστηκες,,,:D

Καλό Καλοκαίρι! :clap:

[ame=http://s302.photobucket.com/albums/nn94/racer__93/D40%20Pics/?action=view&current=DSC_8840.jpg]D40 Pics :: DSC_8840.jpg picture by racer__93 - Photobucket[/ame]

Ο dunkel θα ριχνει μ@m()σταυριδια καθως βλεπει το παρακατω link... :p

http://oddee.com/item_96450.aspx

έχει πολύ καιρό που το έχω δει το συγκεκριμένο

(απλά τα άτομα που τις κάνουν αυτές τις δουλειές συνήθως είναι οι χαμάληδες του ατελιέ, οποτε στους 10 τόνους από ξεφονταρίσματα κάνουν και ένα photo edit με το κιλό και πάνε για αλλα)

πάντως μην ανησυχείς, μαμοσταβρισαν οι art director τους και οι μισοί φύγανε και από τις δουλειές τους :devil:

c8552.jpg

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.