Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Κι όλοι αυτοί που έρχονται και σου σφηνώνουν στους υαλοκαθαριστήρες διαφημιστικά για γυναικεία ΧXXL μαγιώ είναι νόμιμοι?

Τέλος πάντων, μην τα συζητάμε στο ΠΟΘ αυτά, αν θέλετε ανοίξτε ένα θεματάκι :)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
αυτό ήταν, πάω να παραγγείλω τα αυτοκόλλητα των street pathners και στον επόμενο που θα μου κλείσει την είσοδο για την πολυκατοικια (και ταυτόχρονα είσοδο για ακομη 2) δεν θα κολλήσω μονο 1, θα του γεμίσω το παρμπριζ. έλεος πια με τα στραβάδια και την αναισθησία που τους δέρνει. και μου τη βιδώνει ακομη περισσότερο όταν ψάχνουν να βρω δικαιολογία για να με πείσουν ότι δεν ειδαν κανενα από τα 4 απογαρευτικά που βρίσκονται γύρω από την εισοδο (δυο μετρα μηκος εχει το πολύ και ειναι περικυκλωμένη από ταμπέλες)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PfcSDz9L25Q]YouTube - B.D. Foxmoor - ΞΞΉ ΟάνθηΟΞ΅Ο ΟΞΏΟ Ξ΄ΟΟΞΌΞΏΟ (Street Panthers)[/ame]

Κι όλοι αυτοί που έρχονται και σου σφηνώνουν στους υαλοκαθαριστήρες διαφημιστικά για γυναικεία ΧXXL μαγιώ είναι νόμιμοι?

Τέλος πάντων, μην τα συζητάμε στο ΠΟΘ αυτά, αν θέλετε ανοίξτε ένα θεματάκι :)

Σαφως και οχι. :)

Νομικά θέματα

Είναι νόμιμο;

δεν πιστευω πως ειναι φθορα ξενης περιουσιας (το αυτοκολλητο ξεκολαει με λιγο νερο)

Πολυ,σωστα,δεν ειναι.

Η φθορα ξενης ιδιοκτησιας,για να στοιχειοθετηθει θελει πιο μονιμη βλαβη στο πραγμα και μειωση της κατα προορισμο χρησιμοτητας του.

Με απλα λογια ,φθορα ξενης ιδιοκτησιας ειναι το σπασιμο του παρμπριζ το τρυπημα του ελαστικου κλπ.

Φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Αρθρο 381.

1. Οποιος με πρόθεση καταστρέφει ή βλάπτει ξένο (ολικά ή εν

μέρει) πράγμα ή με άλλον τρόπο καθιστά ανέφικτη τη χρήση του

τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

2. Αν η φθορά έχει αντικείμενο πράγμα ευτελούς αξίας ή η

ζημία που προξενήθηκε από τη φθορά είναι ελαφρά, ο υπαίτιος τιμωρείται

με χρηματική ποινή ή με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών.

Κάτσε ρε τσάκωνα, δλδ αν εγώ αφήσω το αμάξι ξεκλείδωτο, μου το πάρει ένας και το κάνει μια βόλτα και μου το φέρει, τότε δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή δεν έχουμε φθορά?

Π.χ. το είχα παρκαρισμένο χθες στην παραλία και ένας Πάκης αρχίζει να ανοιγοκλείνει τον καθρέφτη από το ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ και στο τέλος ακουμπάει χαλαρός το πόδι πάνω στον εμπρός προφυλακτήρα. Την έκανε επειδή είμαι 2 κεφάλια ψηλότερος από τον average Πάκη και πήγα και του ζήτησα τα ρέστα, αυτή είναι η λύση όμως?

Κάτσε ρε τσάκωνα, δλδ αν εγώ αφήσω το αμάξι ξεκλείδωτο, μου το πάρει ένας και το κάνει μια βόλτα και μου το φέρει, τότε δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή δεν έχουμε φθορά?

Π.χ. το είχα παρκαρισμένο χθες στην παραλία και ένας Πάκης αρχίζει να ανοιγοκλείνει τον καθρέφτη από το ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ και στο τέλος ακουμπάει χαλαρός το πόδι πάνω στον εμπρός προφυλακτήρα. Την έκανε επειδή είμαι 2 κεφάλια ψηλότερος από τον average Πάκη και πήγα και του ζήτησα τα ρέστα, αυτή είναι η λύση όμως?

εν χριστω αδελφε σωτηριε.Η πρωτη περιπτωσις προβλεπεται σαφως υπο του σεβαστου ημων νομοθετου.

Κλοπή χρήσης

Αρθρο 374Α.

1. Οποιος αφαιρεί από την κατοχή άλλου ξένο μηχανοκίνητο

μεταφορικό μέσο με αποκλειστικό σκοπό να το χρησιμοποιήσει για πολύ

μικρό χρονικό διάστημα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

2. Η ποινική δίωξη γίνεται μόνο ύστερα από έγκληση.

3. Η διάταξη του άρθρου 379 εφαρμόζεται και για το έγκλημα

της παρ. 1 αυτού του άρθρου, μαζί όμως με την απόδοση του πράγματος

απαιτείται και η ολοκληρωτική ικανοποίηση του ζημιωμένου.

οσον αφορα τον καθρεφτη,ναι και εμενα θα μου την εσπαγε,αλλα δεν νομιζω πως η αμετρη ποινικοποιηση ειναι η λυση.Δηλ φαντασου να μπορουσα να σε τσακισω στις μηνυσεις επειδη πατησες πανω στα πανακριβα μαρμαρα της επαυλης μου...

ΥΓ:ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΨΗΛΟΣ/ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΑΜΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ

ΥΓ:ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΨΗΛΟΣ/ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΑΜΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ

και άμα έχει καμιά φίλη φέρ'την από εδώ :happy2::jump:

Εν Χριστώ αδελφέ Seb
εν χριστω αδελφε σωτηριε

ούτε στο forum της αρχιεπισκοπής να έμπαινα:p

Κάντε ένα search στο youtube "kids vs soldiers". Και όσοι έχουν γερό στομάχι ας δουν το πρώτο video. Δείτε μετά και αυτό [ame]http://www.youtube.com/watch?v=qPErT7W7OtM[/ame]

Και αναλογιστείτε....Αν Αμερικάνοι-βρετανοί κτλ πράτουν έτσι....φανταστείτε τι κάνουν οι "φίλοι μας" με το μίσος μέσα τους.

Κάτι πιο μαλακό για τα μάτια μας? [ame=http://www.youtube.com/watch?v=HrtPpk6nhF8&feature=related]YouTube - Dennis Kucinich "Israel is Killing Children With Your American Tax Dollars"[/ame]

Σημείωση...

Videakia σαν το 2ο (με το ελικόπτερο), με έκαναν να αηδιάσω με τον ευατό μου που αφιέρωσα τόσες ώρες της ζωής μου στα War-FPS. Ιδίως στο BF2. Και γι αυτό δεν άγγιξα το BC. Σε βάζουν για τα καλά στο πετσί του ρόλου. Το θεωρείτε τραβηγμένο; Μπορεί....μέχρι να μιλήσετε απο κοντά με Αμερικανους στρατιώτες...(20-30 χρονών). Oι απαντήσεις τους απλά σε αφήνουν άφωνο για το πως βλέπουν τον πόλεμο.....thanks το EA-Activision κτλ. Ένας αφελής θα πει εδώ...

-"ΔΕν φταίει η EA και η Activision, η μόδα φταίει"....

-Ναι αλλά ποιος "κατευθύνει" την "μόδα"?

Σκεφτόμουν να ανοίξω ξεχωριστό thread αλλά σκέφτηκα ότι πολύ σύντομα θα κλείδωνε ή θα έτρωγα BAΝ (forced one) με αυτά που θα έγραφα.

Τέσπα....πιτσιρικαρία του φορουμ, δεν θέλω να επικεντρωθώ στο gaming βέβαια...Απλά καλό θα ήταν να αρχίζετε να ψάχνεστε λίγο παραπάνω... :(

Είναι τόσο συγκινονούντα δοχεία όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, που κάποια στιγμή τα χάνεις-πελαγώνεις-τρομάζεις που δικαιολογημένα στρέφεις την προσοχή σου σε Τζούλια και ποδόσφαιρο. Αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει πια. Nα τα βάλουμε τα μαμημένα τα little grey shells να δουλέψουν όπως λέει και ο http://blogs.coventrytelegraph.net/passtheremote/18856__poirot_l.jpg

Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο Snips και για να δειτε ποσο διεστραμενος ειναι ο κοσμος,διαβαστε τι γραφουν οι τρελαμενοι (σορρυ κιολας) στο δευτερο βιντεο ( στα comments ) .Μολις τα ειδα αηδιασα που ειμαι ανθρωπος!

Και αυτο που λες για τα παιχνιδια,ειναι απολυτα ορθο και να επισημανω οτι δεν ισχυει μονο για αυτα.Οτιδηποτε ηθελαν οι ισχυροι να καταφερουν,το περνουσαν μεσα απο τη μοδα και την υποτιθεμενη "ποιοτικη" ζωη.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτο γινεται οταν ακομα ειμαστε νιανιαρα...:giveup:

Ας αλλάξουμε λίγο θέμα.

Βρήκα αυτή την εικόνα στο internet.

What happens if you Quit smoking right NOW!

smoking_timeline_2070x1530.gif

Discuss ;)

Νομίζω είχαμε κάποιο θέμα για το τσιγάρο και δεν κατέληξε κάπου, πέρα από φράσεις του στυλ:

- Κόψ'το το τώρα, γιατί θα πεθάνεις.

και

- Ο οργανισμός δικός μου είναι, άμα θέλω καπνίζω και 11.5 πακέτα/day, τραβάς κανένα ζόρι?

εγώ κανα ναργιλεδάκι και κανα πούρο κάνω που και που και το απολαμβάνω μαζί με κανα single malt <3

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.