Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Υπάρχει και το "Αστεία Videos".

που είδες κάτι αστείο?

όταν βλέπεις Mαμαλάκη δηλαδή παθαίνεις καρδιακό από το γέλιο?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αυτό ήταν το μόνο video που έβαλες εδώ σήμερα;

πιο ήταν δηλαδή αστείο για να καταλάβω?

αυτό με τους αστυνομικούς γνωστούς αγνωστους?

με το WT?

η η μαγειρική?

Δυστυχώς, αυτοκτόνησε επιχειρηματίας στο νησί από χρέη, φουντάρισε μαζί με το αυτοκίνητο του στην θάλασσα :bye:

Εχμ ειμαι off topic λιγο αλλα δεν ηξερα που να το γραψω :nerd:

Backplate για Thors Hammer σε s775 σοκέτ που μπορω να βρω ξερει κανεις;!

Σε καταστήματα πληροφορικής:getlost:

πισω απο την κόκκινη καρτα του Αστρο :upside:

Εχουμε και το Τι Που Ποσο

αυτό ήταν, πάω να παραγγείλω τα αυτοκόλλητα των street pathners και στον επόμενο που θα μου κλείσει την είσοδο για την πολυκατοικια (και ταυτόχρονα είσοδο για ακομη 2) δεν θα κολλήσω μονο 1, θα του γεμίσω το παρμπριζ. έλεος πια με τα στραβάδια και την αναισθησία που τους δέρνει. και μου τη βιδώνει ακομη περισσότερο όταν ψάχνουν να βρω δικαιολογία για να με πείσουν ότι δεν ειδαν κανενα από τα 4 απογαρευτικά που βρίσκονται γύρω από την εισοδο (δυο μετρα μηκος εχει το πολύ και ειναι περικυκλωμένη από ταμπέλες)

Παλι;;

Λάμψη εχει καταντήσει έλεος..

όχι παλιά αφήσα είναι και ο Roth αλλη μια φορά έχει έρθει

αυτό ήταν, πάω να παραγγείλω τα αυτοκόλλητα των street pathners και στον επόμενο που θα μου κλείσει την είσοδο για την πολυκατοικια (και ταυτόχρονα είσοδο για ακομη 2) δεν θα κολλήσω μονο 1, θα του γεμίσω το παρμπριζ. έλεος πια με τα στραβάδια και την αναισθησία που τους δέρνει. και μου τη βιδώνει ακομη περισσότερο όταν ψάχνουν να βρω δικαιολογία για να με πείσουν ότι δεν ειδαν κανενα από τα 4 απογαρευτικά που βρίσκονται γύρω από την εισοδο (δυο μετρα μηκος εχει το πολύ και ειναι περικυκλωμένη από ταμπέλες)

Αυτό αξίζει ομαδική και με το παραπάνω :victory:

και εγώ θέλω να παραγγήλω τέτοια αφού μιλήσω με έναν δικηγορο να σιγουρευτό οτι το κόλλημα αυτοκόλλητων είναι νόμιμο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.