Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

από τη μία τους φιλοξενεί τσάμπα η γκούγκλ, και από την άλλη τη βρίζουν που έχει αυτοματοποιημένο σύστημα να κόβει blogs από το blogspot, όταν μαζευτούν ορισμένα flags, ώστε να το ελέγξει κάποιος άνθρωπός της... Αν δεν τους αρέσει, ας πάνε αλλού

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
από τη μία τους φιλοξενεί τσάμπα η γκούγκλ, και από την άλλη τη βρίζουν που έχει αυτοματοποιημένο σύστημα να κόβει blogs από το blogspot, όταν μαζευτούν ορισμένα flags, ώστε να το ελέγξει κάποιος άνθρωπός της... Αν δεν τους αρέσει, ας πάνε αλλού

Εκει αφηνει blogs οπως το πουθεναδικο "ασχημια-κρου" - που πρεπει να τρωει πανω απο 100 flag τη μερα-...

Αντε να δουμε με ποιους θα τα βαλει ο τρωκτικος παλι.

(Δεν μπορει, ο Μακης θα ειναι μπλεγμενος :p)

Ξερεις τι θα κοστιζει το "πρώτο blog στον κόσμο, η πρώτη ιστοσελίδα στην Ελλάδα και έχει 10 εκ. επισκέψεις την ημέρα"?;)

Δεν είναι θέμα κόστους, είναι θέμα άνεσης. Μια χαρά κρύβονται τόσα χρόνια πίσω από τους κανόνες του blogspot.com

Εκπροσωπούνται από εταιρία μη κερδοσκοπική στη Λιβερία, ποιος τα κάνει αυτά; Πολλά έχει βγάλει, δεν λέω, αλλά πολύ λάσπη βρε αδερφάκι μου και παραπληροφόρηση.

Καμία λογική δεν υπάρχει σε τέτοια κίνηση όταν το troktiko είναι το πρώτο blog στον κόσμο, η πρώτη ιστοσελίδα στην Ελλάδα και έχει 10 εκ. επισκέψεις την ημέρα.

Χχαχαχαχα αν δεν ειναι Ελληνες ,τι ειναι αυτοι οι επισκεπτες?Γιατι σιγουρα η γιαγια μου δεν εχει pc και σιγουρα ο γειτονας δεν γνωριζει την υπαρξη του τρωκτικου....ακου εκει 10 εκατομμυρια....δε βαζαν και ολη η Ευρωπη....

Ξανανοιξε! κριμα... :(

Χχαχαχαχα αν δεν ειναι Ελληνες ,τι ειναι αυτοι οι επισκεπτες?Γιατι σιγουρα η γιαγια μου δεν εχει pc και σιγουρα ο γειτονας δεν γνωριζει την υπαρξη του τρωκτικου....ακου εκει 10 εκατομμυρια....δε βαζαν και ολη η Ευρωπη....

Ξανανοιξε! κριμα... :(

33771370_ed11c2fd5a.jpg

Το troktiko είναι για την ενημέρωση, ότι και τα spam για τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ο αριθμος αυτων που παιρνουν τις μετρητοις οτι λεει το τρωκτικο ειναι ανησυχητικος , απο φοιτητες μεχρι 50δες , και οταν λεω τις μετρητοις εννοω οτι το πιστευουν

Ρε παιδια ελευθεριά λογου δεν έχουμε;;;

Δημοκρατία δεν έχουμε;;;;

Οτι γουστάρει μπορει να λεει ο καθένας ποιο το πρόβλημα τους;

Φυσικά και δεν εχουμε δημοκρατία ουτε ελευθεριά λογου..

Καλα το τρωκτικό δεν το ειχα δει και ποτε τα βαριέμαι κατι τέτοια...

o Καμένος πριν λίγο στη βουλή ανέφερε οτι δεν πρέπει να φιμώσουμε blogs αλλά επίσης ηταν κατά του νόμου που θα περάσουν όσον αφορά την ανωνυμία των blogs...

hint: γιατί όλα αυτά μου φαίνονται τακτικές παραπλάνησης του κοσμάκη από τα αληθινά προβλήματα??:shifty:

/edit: άσχετο αλλά λολ..

http://2.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/S_4cDzRixzI/AAAAAAADLEg/56wpgf12XUU/s1600/%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82+google.png

καρπαζοεισπράκτορας = foul?? ούτε αγγλικά δεν ξέρουν?! hahahaha :rofl:

Ρε παιδια ελευθεριά λογου δεν έχουμε;;;

Δημοκρατία δεν έχουμε;;;;

Οτι γουστάρει μπορει να λεει ο καθένας ποιο το πρόβλημα τους;

Φυσικά και δεν εχουμε δημοκρατία ουτε ελευθεριά λογου..

Καλα το τρωκτικό δεν το ειχα δει και ποτε τα βαριέμαι κατι τέτοια...

Δημοκρατία να αλλά όχι ασυδοσία ;)

Tι εννοεις?

Αμα εγω θελω να γραφω "οτι να ναι" η οτι με συμφερει ,δεν πεφτει σε κανεναν λογος.

Απλα κλεινεις την σελιδα μου απο τον browser.

Τι παει να πει ασυδοσια,αμα δεν θελει καποιος (οπως εγω) να διαβασει τροκτικο γιατι ειναι υπερβολικο η ψευτικο ,απλα δεν το διαβαζει...

μυρμιγκακι ειναι λεεε :to_pick_ones_nose:

Απο ποτε εχεισ να δεις μυρμηγκακι ρε??? Ετσι ειναι τα μυρμηγκια???:tongue:

Σαν κατσαριδα σε σμικρυνση ειναι..:hehe:

o Καμένος πριν λίγο στη βουλή ανέφερε οτι δεν πρέπει να φιμώσουμε blogs αλλά επίσης ηταν κατά του νόμου που θα περάσουν όσον αφορά την ανωνυμία των blogs...

Φλασια...

Εν'οψη επερχομενων Ποσειδωνιων σε 1.5 εβδομαδα, θυμηθηκα τρελη σφαλιαρα που εφαγε ο Καμμενος απο τον οικονομικο διευθυντη πολυ γνωστου εφοπλιστη(hint: Ολυμπιακος) περυσι το καλοκαιρι στο island.

Μετα 10-12 μπραβοι να πλακωνονται και να σκαει αστυνομια κ να τον τραβει (τον Καμμενο) μακρια απο το μαγαζι !

Για να δουμε φετος τι θα γινει !

ΥΓ: To γεγονος ειναι αληθινο γιατι ειμουν 5-6 μετρα μακρυα και το ειδα live !

Φλασια...

Εν'οψη επερχομενων Ποσειδωνιων σε 1.5 εβδομαδα, θυμηθηκα τρελη σφαλιαρα που εφαγε ο Καμμενος απο τον οικονομικο διευθυντη πολυ γνωστου εφοπλιστη(hint: Ολυμπιακος) περυσι το καλοκαιρι στο island.

Μετα 10-12 μπραβοι να πλακωνονται και να σκαει αστυνομια κ να τον τραβει (τον Καμμενο) μακρια απο το μαγαζι !

Για να δουμε φετος τι θα γινει !

ΥΓ: To γεγονος ειναι αληθινο γιατι ειμουν 5-6 μετρα μακρυα και το ειδα live !

μα τι τσιπης κι αυτος...

γιατι μονο μια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.